Dodaj do ulubionych

politologia UJ

IP: *.g / *.g-net.pl 16.05.05, 23:24
kto na politologie na UJ ?
Obserwuj wątek
    • Gość: buba Re: politologia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:27
      no ja bym bardzo chciał, ale jak to wyjdzie to sie okaże 7 lipca;] nie bardzo
      poszedł mi angielski wiec chyba to tylko tak dla formalnosci zloze tam podanie:)
      • Gość: wrrrrr ZŁODZIEJE Z WAS IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 17.05.05, 09:46
        Będziecie w przyszłości złodziejami!!!!!! Ja też chcę w przyszłości być
        politykiem, ale idę na informatykę (lubię komputery, ale także bardzo
        interesuję się polityką) żeby najpierw dorobić się na tym zawodzie i dopiero
        potem zająć się polityką oraz naprawą kraju i nie żyć z podatników. Wy
        natomiast po politologii bedziecie żerować na naszych biednych obywatelach -
        będziecie złodziejami - jak dostaniecie się do sejmu będziecie bali się utraty
        stołków, bo będziecie wiedzieć że nie macie szans na inną pracę niż tylko
        polityka!! Jesteście przyszłymi złodziejami!
        • Gość: buba Re: ZŁODZIEJE Z WAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:56
          heheheh, a kto powiedział, ze chce byc politykiem:D:D:D Panie Boże bron,
          widzisz politologia to nie tylko polityka, ja akurat wybieram sei na
          specjalizacje dziennikarska:D:D informatyk tez moze byc zlodziejem wiec uwazaj
          ze slowami:p
          • Gość: anusia Re: ZŁODZIEJE Z WAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:09
            Dokładnie popieram!!!
            Ja też wybieram później dziennikarstwo i to na nim mam zamiar się skupić...
            Politologia to tak przy okazji. Zeby 'zostać 'złodziejem drogi kolego nie
            trzeba do tego politologii, myśle że informatyka bedzie dla Ciebie doskonałym
            początkiem:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka