Dodaj do ulubionych

STAŻ PO LICEUM !!!!!!

IP: 217.153.84.* 17.05.05, 14:24
czy orientuje sie ktos co trzeba załatwic aby dostac jakas prace po liceum i
maturze? Chcialabym skorzystac z jakiegos stazu ale slyszalam ze trzeba cos
podpisac ze nie bedzie sie studiowac na dziennych, a ja zamierzam pojsc na
studia dzienne, ale czas oczekiwania na wyniki jest tak dlugi ze musze cos ze
soba zrobic.
Obserwuj wątek
    • Gość: nowa matura Re: STAŻ PO LICEUM !!!!!! IP: 217.153.84.* 17.05.05, 14:31
      też zamierzam skorzystac z pracy po liceum ale podobnie jak ty nie mam zbyt
      wiele informacji
      • Gość: kiciunia Re: STAŻ PO LICEUM !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:38
        po liceum nie można iść na staż, bo taki nie przysługuje. On jest tylko dla
        tych którzy ukończyli technikum.
        • Gość: maturzystka_19 Re: STAŻ PO LICEUM !!!!!! IP: 217.153.84.* 17.05.05, 14:40
          po liceum tez mozna isc na staz !!! a skad wiesz ze tylko po technikum ????????
      • Gość: campo Re: STAŻ PO LICEUM !!!!!! IP: *.icpnet.pl 17.05.05, 14:40
        o jakiego typu pracy myslicie? Ja też bym chciała coś zacząć robić, bo z
        nadmiaru wolnego czasu też można zwarjować;) Narazie się chwytam to co mam pod
        nosem - ulotki, jakaś praca na promocji, choć jeśli chodzi o jakiś znaczący
        staż, to lepiej się rozejrzeć za jakąś pracą choćby kelnerki czy opiekunki do
        dziecka, albo zapisać się do jakiejś orgaznizacji, wolantariatu, zawsze coś,
        mimo, że kasy nie bedzie, ale mysle, że narazie o jakiejś kasie cięzko mysleć,
        wazny jest staż.
        • Gość: maturzystka_19 Re: STAŻ PO LICEUM !!!!!! IP: 217.153.84.* 17.05.05, 14:42
          tez tak mysle :)
          • Gość: przyszła stażystka : STAŻ PO LICEUM !!!!!! IP: 80.54.200.* 17.05.05, 18:22
            zarówno po Liceum jak i Technikum można ubiagac sie o staz (100% pewne) Ja
            właśnie sie o niego staram.Aby sie zakwalifikowac nalezy zarejestrowac sie na
            bezrobotne nastepnie składac podania o staz do miejsc w ktorych chcemy aby ten
            sie odbył(np.urzad miasta,urzad pracy,ZUS,urzad gminy itp.)nio i pozniej
            czekac...
            • Gość: ja wiem Re: : STAŻ PO LICEUM !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:42
              można sobie też samemu załatwić staż w firmie w której chcemy a nie tej w
              której chce up pracodawcy chętnie na to idą bo mają pomoc za friko a my
              dostajemy niecałe 500 na ręke wiem bo po pogadance jestem warto :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka