Gość: Adam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:43 Moim zdaniem obie części matury z fizy były banalne. Na rozszerzonym nawet nie dali porządnego zadania z termodynamiki. I tym sposobem Ci, co nic nie kumają prześlizgną się bez problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Fiza roz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:33 hej, mam nadzieje ze nie idziesz na AM :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Fiza roz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:31 własnie po to zdaje fize, żeby iść na AM :)) ale don't worry.. zastanawiam sie też nad polibudą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambel Re: Fiza roz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 06:46 Dobra synek, nie pie.. ^^ U mnie w szkole jest koleś, który przywiózł brązowy medal z Korei, z międzynarodowej olimpiady fizycznej. Na próbnej miał z 49/50 z I arkusza i około 45/50 z drugiego. Podkreślam, że próbna była łatwiejsza więc nie sądzę, abyś wytrzaskał tam tyyyle punktów o ilu tu mówisz... Luzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_przyjaci Re: Fiza roz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:00 dobrze gadasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lichu Re: Fiza roz. IP: 80.51.4.* 20.05.05, 13:35 Pożyjemy zobaczymy :P bo banalna była to fakt, a rozszerzona teraźniejsza sięgała poziomem ledwo próbnej podstawie wg mnie... :P Odpowiedz Link Zgłoś