Gość: askaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:26 ja mam z podst ok 85% z rozsrz ciezko mi powiedziec bo nie pamietam wszystkiego jak zaznaczylam i nie wiem ile za wypracowanko ale pewnie ok 60-65% a wam jak poszedl?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 00:29 ja za list strace bo daty nie mam i 1 za krotka forme.i jedno ze słuchu.z roz cinko cinko 26/32 i marna rozprawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amniam Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:54 ja licze na ok.90 albi i wiecej obym sie nie przeliczyła:)Za to rozszerzony tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_p15 Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.aster.pl 20.05.05, 09:17 wliscie wcale nie trzeba bylo pisac daty, za to nie bedzie punktow, to nie rozszerzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydek Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:30 to teraz widac kto sie orientuje w rzeczy a kto nie: myszka_p15, nie rozsiewaj mylącej propagandy, bo data musi byc w kazdym liscie, jest to jeden z elementow formy listu, za ktory przyznawane sa punkty. a na poziomie rozszerzonym i tak nie ma nigdy listu wiec siedź lepiej cicho w kącie i nie mąć jak nie jestes w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:13 na podstwaowym szwabku ile mozna bylo uzyskac w sumie punktów????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 10:21 mozna miec 50 pkt.a w informatorze jest list bez daty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: 80.51.184.* 20.05.05, 10:50 zaznaczal ktos odp w karcie odp krzyzykami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 11:07 uznają ci to.nie martw sie!!bedzie gut.ja za to daty nie dałam w liscie .i punkcik poleci:(choc np w informatorze jest list bez daty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati =) Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:20 ...wiem, ze nie powinnismy sie sugerowac odp z gazty itp, bo oficjalnego klucza jeszcze nie ma...ale tak postepuje kazdy maturzysta =] wiec i ja sie wypowiem...poziom podstawowy ok 80-90%...rozszerzony slabiej 50-65% <gramatyka i tekst do czytania sprawily mi troche problemu, teksty wlasne i sluchanie calkiem przyjemne =]>...pozdrawiam maturzystow =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.compower.pl 20.05.05, 11:21 Ja podst ok. 80 -100% w zaleznosci jak uznaja teksty ... a rozszerzony tez w graniacach 75% - 90% ... Cieze sie bardzo bo spapralam majce wiec jest szansa cos nadrobic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.olsztyn.mm.pl 20.05.05, 11:24 no ja spaprałam majce,histe,i niemiec rozszerzony :(.nie no mam nadzieje ze nie bedzie zle.ale i tak niemiec trudniejszy od angola.jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 17:16 wlasnie nie masz racji..dziwnym trafem na probnej nie napisalam zadnej daty ani miejscowosci i otrzymalam 10/10 pkt..wiec ona ma racje ze za date nie przyznaje sie punktow!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laluni_a Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:31 Ja uważam,że niemiecki ze wszystkiego mi naljlepiej poszedł,pisałam jeszcze polski i historie:D sa jeszcze odp.na www.matura.org ja tak szacuje ok.80-85% mam nadzieje,że wypowiedzi pisemne na podst jak i na rozszerz.mi dobrze poszły,a z rozszerz.na razie mi wychodzi ok.70-75% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askaaaaa Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:13 ja tez zapomnilam o dacie w liscie to tzreba w koncu czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik Re: ILE MACIE PROCENT Z NIEMCA IP: *.ld.euro-net.pl 20.05.05, 14:18 jezeli sugerować sie kluczem pana germanisty od jołcika, który zamiescił go gdzies na tym forum, to z roz. licze sobie ok 90% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria mozliwe ze max IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.05, 14:35 mam nadzieje ze dostane maxa, dla mnie bylo proste , 3 lata uczylam sie w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
maalaami błędy na www.matura.org 23.05.05, 22:20 w tekście o skinach powinno być: I, C, F, E, H, K, G, B ----tak uzupełniła to Niemka (ciekawe, czy 'nasi' wiedzą lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etui czy aby na pewno? IP: 83.175.158.* 23.05.05, 22:44 tam coś mi nie pasuje... ta literka H jako piąta... mi się wydaje, że tam J powinno być... reszty nie pamiętam jak zaznaczyłam :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: czy aby na pewno? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:55 no ja jeszcze zamiast k dałam d Odpowiedz Link Zgłoś