Dodaj do ulubionych

AE w Poznaniu... KTO TAM??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:03
z kąd jesteście i dlaczego właśnie tam ?? Myślicie że starczy wam punktów??
bo ja sama nie wiem .... a co zdawaliście na maturze?? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: laluni_a Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:09
      Ja mieszkam w Poznaniu i sie też wybieram m.in.na AE. Uczelnia jest naprawde
      dobra,jednak nie licze na duże szanse dostanie,ponieważ poległam z historii,i
      poszło mi tragicznie;/ ale próbować będę. Zdawałam historie,niemiecki ,polski
      • Gość: Elcia Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:12
        a ja tam mieszkam w Skierniewicach...(poiędzy Łodzią i Wa-wą) i też tam chcę...
        ale nie wiem czy ma to jakiś sens... Ja zdawałm gegre, matmę, ang., i polski :)
        nie będzie tak źle, mam nadzieję:)
    • Gość: laluni_a Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:10
      Poza tym sprawdzając odp.już niczego nie jestem pewna,bo CKE zrobiło tyle
      niespodzianek,że już nie mam nawet sił,żeby o tym myśleć.
      • Gość: Elcia Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:13
        ale z Histori już mieliście te oficjalne?? przecież klucz się może jeszcze
        trochę zmienić:) będzie dobrze...
        • Gość: pablo9914 Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:25
          Tez chcialbym tam sie dostac . zdawalem polski angielski niemiecki i wos
          • Gość: aaaaaaaaaaa Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:19
            Gość portalu: pablo9914 napisał(a):

> Tez chcialbym tam sie dostac . zdawalem polski angielski niemiecki i wos

no to raczej sie tam nie dostaniesz bo nie zdwalas ani his,ani maty ,ani gery:(
    • Gość: ja Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: 212.244.85.* 20.05.05, 16:52
      a ja jestem z bartoszyc - przy granicy z rosja na polnoc od olsztyna i tez tam
      moze bede probowal, ale slabo poszla mi matma.
      moze podacie wyniki orientacyjne, bo tam jest sumowany jezyk i przedmiot:
      poziom podstawowy + rozszerzony. chcialbym sie zorientowac - wiadomo ;P
      matma 35 i 23, niemiec 48 i 35
      wszystkie +/- 5 tak w razie czego ;)
      • Gość: Elcia A jaki interesuje was kierunek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:35
        jaki interesuje was kierunek, bo mi najbardziej odpowiada gospodarka
        przestrzenna...:)
        • Gość: ja Re: A jaki interesuje was kierunek?? IP: 212.244.85.* 22.05.05, 12:15
          a mi finanse i bankowosc lub informatyka i ekonometria, sam jeszcze nie wiem
          dokladnie ;P
          • Gość: wojciech Re: A jaki interesuje was kierunek?? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 16:30
            Też zamierzam iść na AE w Poznaniu. Kieruenek to: Zarządzanie i Marketing.
    • Gość: aderty Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:50
      ja tez bym chciala sie dostac ;] na finanse i bankowosc. matma poszla mi
      calkiem niedobrze i szczerze piszac to nawet pktow nie liczylam.
      no ale ktos sie dostac musi :)
      jestem z pomorza. do pozniania mam 300 km.
      • Gość: wojciech Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 12:55
        Też chce iść na AE na Zarządzanie i Marketing. Nie wiem jak mi poszło z maturami. Zobaczymy. Jestem z pomorza.
    • Gość: jolajolajolka:) Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:46
      a jakie zdawaliscie przedmioty???? bo ja geografie i matematyke. a wiecie ile
      jest beda przyjmowac obób???
      • Gość: Aguśka Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:05
        Ja jestem z Wałbrzycha i chyba złożę papiery na AE, bo mam jeszcze jedno wolne
        świadectwo maturalne, ponieważ AE w Poznaniu jako jedna z nielicznych bierze
        pod uwage maturę z geografi lub matemtyki. zdawałam i to i to , ale matma mi
        źle poszła podst ok 85% rozsz maks. 50% :/ natomiast ratuje mnie geografia, z
        której powinnam mieć ok 90% :). Jednak wolałabym sie dostać do wrocławiua-
        niestety tam tylko matma jest brana pod uwagę, mimo to mam nadzieje że sie
        dostane
    • nightdream Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? 27.06.05, 19:19
      ja jestem z radomia, ale chciałabym składać na AE w poznaniu... najlepiej na
      informatykę i ekonometrię
      wyniki z matury są niezłe - angielski 100 i 81 a geografia 91 i 77...
      są szanse? :)
      • jakub_86 Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? 27.06.05, 19:21
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25725531

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka