Gość: Elcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:03 z kąd jesteście i dlaczego właśnie tam ?? Myślicie że starczy wam punktów?? bo ja sama nie wiem .... a co zdawaliście na maturze?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laluni_a Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:09 Ja mieszkam w Poznaniu i sie też wybieram m.in.na AE. Uczelnia jest naprawde dobra,jednak nie licze na duże szanse dostanie,ponieważ poległam z historii,i poszło mi tragicznie;/ ale próbować będę. Zdawałam historie,niemiecki ,polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:12 a ja tam mieszkam w Skierniewicach...(poiędzy Łodzią i Wa-wą) i też tam chcę... ale nie wiem czy ma to jakiś sens... Ja zdawałm gegre, matmę, ang., i polski :) nie będzie tak źle, mam nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laluni_a Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:10 Poza tym sprawdzając odp.już niczego nie jestem pewna,bo CKE zrobiło tyle niespodzianek,że już nie mam nawet sił,żeby o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:13 ale z Histori już mieliście te oficjalne?? przecież klucz się może jeszcze trochę zmienić:) będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo9914 Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:25 Tez chcialbym tam sie dostac . zdawalem polski angielski niemiecki i wos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:19 Gość portalu: pablo9914 napisał(a): > Tez chcialbym tam sie dostac . zdawalem polski angielski niemiecki i wos no to raczej sie tam nie dostaniesz bo nie zdwalas ani his,ani maty ,ani gery:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: 212.244.85.* 20.05.05, 16:52 a ja jestem z bartoszyc - przy granicy z rosja na polnoc od olsztyna i tez tam moze bede probowal, ale slabo poszla mi matma. moze podacie wyniki orientacyjne, bo tam jest sumowany jezyk i przedmiot: poziom podstawowy + rozszerzony. chcialbym sie zorientowac - wiadomo ;P matma 35 i 23, niemiec 48 i 35 wszystkie +/- 5 tak w razie czego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia A jaki interesuje was kierunek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:35 jaki interesuje was kierunek, bo mi najbardziej odpowiada gospodarka przestrzenna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A jaki interesuje was kierunek?? IP: 212.244.85.* 22.05.05, 12:15 a mi finanse i bankowosc lub informatyka i ekonometria, sam jeszcze nie wiem dokladnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: A jaki interesuje was kierunek?? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 16:30 Też zamierzam iść na AE w Poznaniu. Kieruenek to: Zarządzanie i Marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aderty Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:50 ja tez bym chciala sie dostac ;] na finanse i bankowosc. matma poszla mi calkiem niedobrze i szczerze piszac to nawet pktow nie liczylam. no ale ktos sie dostac musi :) jestem z pomorza. do pozniania mam 300 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 12:55 Też chce iść na AE na Zarządzanie i Marketing. Nie wiem jak mi poszło z maturami. Zobaczymy. Jestem z pomorza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolajolajolka:) Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:46 a jakie zdawaliscie przedmioty???? bo ja geografie i matematyke. a wiecie ile jest beda przyjmowac obób??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguśka Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:05 Ja jestem z Wałbrzycha i chyba złożę papiery na AE, bo mam jeszcze jedno wolne świadectwo maturalne, ponieważ AE w Poznaniu jako jedna z nielicznych bierze pod uwage maturę z geografi lub matemtyki. zdawałam i to i to , ale matma mi źle poszła podst ok 85% rozsz maks. 50% :/ natomiast ratuje mnie geografia, z której powinnam mieć ok 90% :). Jednak wolałabym sie dostać do wrocławiua- niestety tam tylko matma jest brana pod uwagę, mimo to mam nadzieje że sie dostane Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? 27.06.05, 19:19 ja jestem z radomia, ale chciałabym składać na AE w poznaniu... najlepiej na informatykę i ekonometrię wyniki z matury są niezłe - angielski 100 i 81 a geografia 91 i 77... są szanse? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: AE w Poznaniu... KTO TAM?? 27.06.05, 19:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25725531 Odpowiedz Link Zgłoś