Gość: jupi86 IP: 80.50.49.* 22.05.05, 14:45 bo slyszalem ze odpis i oryginal sie tylko liczy..... a ile to kosztuje wie ktos moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosza Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! 22.05.05, 15:07 no przecież wiadadomo, że jak przyniesiesz ksero świadectwa to Cię wysmieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungli Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.05.05, 15:18 zalezy gdzie, na pg biora zwykle ksero Odpowiedz Link Zgłoś
rosza Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! 22.05.05, 15:29 Z tym sie jeszcze nie spotkałam, ale jeżeli tak, to zwracam honor :) a co to jest PG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! IP: 212.244.85.* 22.05.05, 17:00 politechnika gdanska ale wracajac, co znaczy - kserokopia swiadectwa dojrzalosci potwierdzona przez dyrektora lub czlonka komisji egzaminacyjnen/komisje egzaminacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Nie, moja uczelnia nie przyjmuje odpisów notarialn IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 17:08 Nie bedę robić, bo UAM przykmuje tylko oryginał lub odpis świadectwa (wydany przez CKE), nie zrobiony u notariusza, wiec lipa... tylko 2 kierunki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Nie, moja uczelnia nie przyjmuje odpisów nota IP: *.multicon.pl 22.05.05, 17:27 Na UG tez wystarczy ksero przychodzisz z takowym a orginal do wgladu pani potwierdza zgodnosc i zalatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi86 swiadectwo z CKE IP: 80.50.49.* 22.05.05, 18:45 ale nie chodzi mi o swiadectwo ukonczenia szkoly ale swaidectwo z wynikami matur to wydane przez CKE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: swiadectwo z CKE IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 19:33 No własnie... Ile ich dostaniemy (oryginał + jeden odpis?)? Bo na uczelnii przecież te się liczą - tam będą nasze wyniki z matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: swiadectwo z CKE IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:38 (dostaniemy oryginal i odpis) ale ludzie, bosheeee, na ile wy kierunkow skladacie??!! przeciez wiele uczelni i tak ma interenetowa rejestracje (no wiem ze UAM to akurat nie za bardzo) i wtedy tak naprawde swiadectwa sklada sie dopiero jak sie czlowiek dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: swiadectwo z CKE IP: *.icpnet.pl 24.05.05, 10:03 No ja chciałam na 3 złożyc :/ Ale na UAM-ie to nie przejdzie, teraz nie wiem, który odrzucić :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Add Ja odpisów żadnych nie robię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:23 Do szkoły wyższej jestem już zapisany i przyjęty ;] W lipcu mam tylko donieść świadectwo maturalne. Mam nadzieję, że odpis starczy. Oryginał wolę zatrzymać dla siebie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka86 Re: Ja odpisów żadnych nie robię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:49 no może i jesteś przyjęty ale my tu gadamy o tych co mają to jeszcze przed sobą. wracając do tematu tylko na jakiś mniej popularnych uczelniach można złożć odpis notarialny świadectwa dojrzałości, ale chyba też sa gdzieś wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś