Dodaj do ulubionych

BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!!

IP: 80.50.49.* 22.05.05, 14:45
bo slyszalem ze odpis i oryginal sie tylko liczy.....

a ile to kosztuje wie ktos moze?
Obserwuj wątek
    • rosza Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! 22.05.05, 15:07
      no przecież wiadadomo, że jak przyniesiesz ksero świadectwa to Cię wysmieją
      • Gość: bungli Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.05.05, 15:18
        zalezy gdzie, na pg biora zwykle ksero
        • rosza Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! 22.05.05, 15:29
          Z tym sie jeszcze nie spotkałam, ale jeżeli tak, to zwracam honor :) a co to
          jest PG?
          • Gość: ja Re: BEDZIECIE ROBIC ODPISY ŚWIADECTWA????!!!!!!! IP: 212.244.85.* 22.05.05, 17:00
            politechnika gdanska
            ale wracajac, co znaczy - kserokopia swiadectwa dojrzalosci potwierdzona przez
            dyrektora lub czlonka komisji egzaminacyjnen/komisje egzaminacyjna?
    • Gość: :/ Nie, moja uczelnia nie przyjmuje odpisów notarialn IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 17:08
      Nie bedę robić, bo UAM przykmuje tylko oryginał lub odpis świadectwa (wydany
      przez CKE), nie zrobiony u notariusza, wiec lipa... tylko 2 kierunki...
      • Gość: ..... Re: Nie, moja uczelnia nie przyjmuje odpisów nota IP: *.multicon.pl 22.05.05, 17:27
        Na UG tez wystarczy ksero przychodzisz z takowym a orginal do wgladu pani
        potwierdza zgodnosc i zalatwione.
        • Gość: jupi86 swiadectwo z CKE IP: 80.50.49.* 22.05.05, 18:45
          ale nie chodzi mi o swiadectwo ukonczenia szkoly ale swaidectwo z wynikami
          matur to wydane przez CKE!!!!!!
          • Gość: :/ Re: swiadectwo z CKE IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 19:33
            No własnie... Ile ich dostaniemy (oryginał + jeden odpis?)? Bo na uczelnii
            przecież te się liczą - tam będą nasze wyniki z matury.
            • Gość: słonko Re: swiadectwo z CKE IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:38
              (dostaniemy oryginal i odpis)

ale ludzie, bosheeee, na ile wy kierunkow skladacie??!! przeciez wiele uczelni i
              tak ma interenetowa rejestracje (no wiem ze UAM to akurat nie za bardzo) i wtedy
              tak naprawde swiadectwa sklada sie dopiero jak sie czlowiek dostanie.
              • Gość: :/ Re: swiadectwo z CKE IP: *.icpnet.pl 24.05.05, 10:03
                No ja chciałam na 3 złożyc :/ Ale na UAM-ie to nie przejdzie, teraz nie wiem,
                który odrzucić :p
    • Gość: Add Ja odpisów żadnych nie robię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:23
      Do szkoły wyższej jestem już zapisany i przyjęty ;] W lipcu mam tylko donieść
      świadectwo maturalne. Mam nadzieję, że odpis starczy. Oryginał wolę zatrzymać
      dla siebie :>
      • Gość: karolinka86 Re: Ja odpisów żadnych nie robię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:49
        no może i jesteś przyjęty ale my tu gadamy o tych co mają to jeszcze przed
        sobą. wracając do tematu tylko na jakiś mniej popularnych uczelniach można
        złożć odpis notarialny świadectwa dojrzałości, ale chyba też sa gdzieś wyjątki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka