Gość: haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:18 który polak ma waszym zdaniem najseksowniejszą klatę? :D chłopaki też się mogą wpisać ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nb Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: 80.51.205.* 22.05.05, 18:23 Kasia Figura ewentualnie Doda : E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freda Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:14 nie bo ja:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Polscy faceci są do bani!!! IP: *.devs.futuro.pl 22.05.05, 18:30 Polscy faceci są tragiczni same takie chłopczęta żadnych męskich facetów. Najwięcej jest zniewieściałych i tych metroseksualnych którzy nakładają częściej krem na buźke niż ja. Koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: Polscy faceci są do bani!!! IP: 80.51.205.* 22.05.05, 18:32 Czy ja wiem ... nie wiem : p Odpowiedz Link Zgłoś
b_belcia Re: Polscy faceci są do bani!!! 24.05.05, 22:13 masz jakis uraz do kremow do twarzy? to chyba dobrze, ze ktos o siebie dba[byle nie nakladal zelu na wlosy i nie byl bardzo na serio z nasladowanie mansona- szminka na ustach odpada :)] a zreszta ja uwazam ze baby polskie sa glupie ;p pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:39 a co powiecie na naszego iwana uuuuuuuu żartuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.05.05, 19:09 najfajniejszą klatę mają goryle w opolskim ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuabas Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.05.05, 22:58 a nie prawda bo we wrocławskim!!!! :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:01 a mi tam sie podoba moja klata aha i dziewczynom też Odpowiedz Link Zgłoś
hubert13us Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 24.05.05, 22:15 a jaka lubisz klate?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfgfg Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: 80.51.242.* 24.05.05, 22:17 zeby nie byla wlochata:P Odpowiedz Link Zgłoś
agatpromyk Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 24.05.05, 22:21 mój facet ma nafajniejsza klate, ale się spozniłas jest juz zajęty :P Odpowiedz Link Zgłoś
maaaaturzystka PUDZIAN:) 24.05.05, 23:48 wg mnie PUDZIAN ma najfajniejsza klate:) Hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMMMMMMM Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:46 najfajniejsze mają pływacy, takie umięśnione..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: die_tonight Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.mpss.osi.pl 25.05.05, 21:41 A ja wlasnie chcialam napisac ze moj facet jest najsliczniejszy ...ale ze mnie przed chwila zdenerwowal to nie to tego nie napisze:}}}} "samiec Twoj wrog":P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.05.05, 22:55 ja chce faceta!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:38 a ja lubię klatę mojego wuefisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinca klaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:47 Ja lubię klaty gejów, bo oni zazwyczaj są fajnie wysportowani, pachnący, zadbani, bez zbędnego owlosienia i zabójczo przystojni, bo prawie wszyscy modele, to geje... szkoda... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinca Re: klaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:25 Chyba nawrócę jakiegos geja... z piękną klata i twardym tyłeczkiem... mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gioranta Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:11 mniam... wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżolka Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:49 Ja lubie facetów z owłosionymi klatami i jędrnymi pośladkami. Nie lubie facetów w szerokich spodniach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tintale Ale chmurzysko za oknem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:45 To okropne kiedy facet smaruje się jakimiś kremami. Rozumiem jeśli ma jakieś problemy ze skórą, ale krem nawilzający? Ble... Albo odżywka do włosów. Faceci powinni być w 100% męscy. Czyli nie powinni marudzić, chodzic do solarium itd. Bo przecież mężczyzna nie jest do patrzenia a do kochania ;). A najfajniejszą klatę w Polsce poza moim chłopakiem ma wokalista Behemotha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jom to Re: Ale chmurzysko za oknem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:41 wokalista behemotha.. niee, śmiem zaprzeczyc, <błecht> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Ale chmurzysko za oknem!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:54 ehh mam kumpla z boską klatą... na brzuszku 'kalofyferek' nie za szeroki w barach, nie jakich wypakowany... poprostu ladnie zbudowany.... szkoda z jest odemnie 2cm mniejszy tak bym sie za niego wziela :-) Zreszta nie narzekajmy... polscy chlopcy są niczego sobie... na plazy można zobaczyc conieco :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Klaty :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:30 taka jest prawda, że w polsce niewielu facetów ma fajne klaty. rodzaje polskich chłopaków: z brzuszkami piwnymi-obwisłymi + piersi prawie potrzebujące stanika, chłopcy chudzielcy: kościcści i bez mięśni, pakerzy: niscy, mało w rozporku=sterydy, nieprzyjemnie rozrośnięci i ci, których jest najmniej: lekko umięśnieni z szerokimi barkami i skarbem między nogami. fajne chłopaki są na zachodzie europy, bo tam dbają o swoje ciała. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:43 W Polsce to mi się tylko siatrkarze podobają. Cudny Bąkiewicz (widziałyście jego zdjęcie w Cosmopolita...) Ale ja wole "chłopaków z importu". Uważam że Conrado Moreno jest boski. Zagraniczni piłkarze też niczego sobie: M Baros, C Ronaldo, N Gomes, L Garcia... można by godzinami wymieniać. Co o nich myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frezja Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:47 Ja w ogóle planuję zapolować na jakiegoś byczka za granicą, bo tu są chudzielce, grubaski albo z przerośniętymi klatami. Ja chcę mądrego i ładnie wyglądającego faceta, żeby w łóżku nie marzyć o kimś innym, i żeby nie kochać się też z imbecylem. Na razie, jak poznaję kogoś zadbanego i z fajną klatą, to są to zazwyczaj geje... <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:52 a ja niedawno całowałam się z takim fajnym "polskim". Ale jak to zwylke z nimi bywa: pierwsza randka i ostatnia. :( Nie mam szczęścia do facetów... Ale co tam fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riannona Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 20:11 Moj Slaweczek jest najseksowniejszym mezczyzna na swiecie :P Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków 02.06.05, 00:10 całkowicie zgadzam się z samantą! - najseksownieksi i najprzystojniesi za granicą - np. tacy Włosi:D i faktycznie sportowcy: piłkarze, trochę siatkarze, ale zaraz będzie, że oglądamy sport dla męskich klat:P odpadają za to niemęscy: tacy, którzy używają kremów i różnych takich:/ -->może nie niechluje:P, ale też nie 'ulizani':P Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków 02.06.05, 00:10 a jeszcze czy wspomniałam o długich włosach?? włoscy piłkarze... hmm, lista jest długa:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:49 o tak Bąkiewiczowi mowimy zdecydowanie taaaaaaaaak:) z siatkarzy to jeszcze jak dla mnie Gołaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzrokowiczka :) Re: a co powiecie na zagranicznych przystojniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:59 >W Polsce to mi się tylko siatrkarze podobają. Cudny Bąkiewicz (widziałyście > jego zdjęcie w Cosmopolita...) Tak - facet niczego sobie :D:D:D! ale wolę oglądać go w akcji :D (na meczu of kors ;P) > Ale ja wole "chłopaków z importu". No fakt - mają fajny image, ale za nim często kryje się "pustka wewnętrzna". Wielu takich facetów nastawionych jest na "wyczyny sportowe" :P i nie w głowie im romantyzmmmm ;). No ale na polskich facetów też nie ma co narzekać - jest na kim oko zawiesić - chociaż często taki obiekt prowadzi już pannę za rękę ;> Odpowiedz Link Zgłoś
freeesh Re: Klaty :/ 02.06.05, 01:20 jakby dobrze poszukac to się gdzieś znajdą fajni i gorrrący ;)oczywiście lubie sobie popatrzeć na takich ze zgrabna pupą i cudną klatą :p ale na dłuższą mete przyciągają mnie "zwyczajni" którzy mają "TO COŚ" i są "ociupinke"niegrzeczni :) Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka_86 Re: Klaty :/ 02.06.05, 14:12 "ociupinke" niegrzeczni - eh, rozumiem ciebie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:40 ale mój temacik ma wzięcie, wiedzuałam co nam- dziewczynom mioże humor poprawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika www??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:44 Znacie jakies fajne adresy www z ciałami świetnych mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.lepicki Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 02.06.05, 21:07 K., już durniejszego tematu to chyba nie mogłaś wymyślić ;) IMHO ja mam najlepszą klatę, ROTFL :P Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.lepicki Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI 02.06.05, 21:12 no dobra, może niekoniecznie to Ty wymyśliłaś, ale temat interesujący bardzo jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiek Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:32 fajny tmat bo ja jestem bisex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:52 może chcesz poznac moją koleżankę. Ona też jest Bi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.acn.waw.pl 02.06.05, 22:06 a co to malo takich? nie jest jedyna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:12 Ale ona jest wyjątkowa ;) Jak nie cg\hcesz to nie. po prostu nam już się razem nu\dno robi i faceta szukamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiek Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:59 no ciekawe, ja teraz smak na faceta niestety poczulem, najlepiej latynosa (bo ogladalem film "Zle wychowanie" Almodovara i tam grali monumentalnie piekni Hiszpanie), ale jakbyscie znalazly takiego, to jestem otwarty na wszelkie propozycje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: znieńmy na fajniejszy temat- FACECI IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 09:46 a wiecie..wszyscy sie zachwycaja hiszpanami,wlochami...a ja wole skandynawow;) taki blondynek..;) Odpowiedz Link Zgłoś