Gość: Sandrine IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 15:10 Jak Wam poszło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agalipa Re: `````francuzi jak po maturce???````` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: `````francuzi jak po maturce???````` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:54 Moim zdaniem byla trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: `````francuzi jak po maturce???````` IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:29 Moim zdanie była nawet prosta choć ucze się tylko 3 lata:) owszem było pare trudnych rzeczy ale było ok. Spodziwałam sie trudniejszego tekstu słuchanego. Myślę że będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimak TELLE nie TANT !! IP: 82.160.23.* 24.05.05, 16:50 proste bylo, tylko znowu cke robi testy na inteligencje. w paru zadaniach podobnie jak z angielskiego byl raczej test na inteligencje a nie na jezyk, w stylu on ne sait pas (z tymi budynkami), pare odpowiedzi bylo niejasnych (tak jak luxury accomodation z angola), ogolnie spox, aha 10 sekund po wyjsciu kapnalem sie ze tam w 1 luce w arkuszu 3 ma byc TELLE , :( a ja dalem TANT, ale debil ze mnie, nie bede mial 100% z rozszerzonego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peluche Re: TELLE nie TANT !! IP: .251:* / 80.51.236.* 24.05.05, 17:42 dobrze ze wiesz jakie w ogole mialo byc bo u mnie to bylo wymyslanie, a noz widelec trafie w odpowiedz. luki byly beznadziejne... ogolnie rozszerzony moim zdaniem byl trudny... podstawowy lepiej i tu bedzie zdecydoawnie wiecej punktow... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś