Dodaj do ulubionych

KTO SIE WYBIERA NA STUDIA DO LONDYNU

02.06.05, 11:12
Ja zlozylem paiery na studia do Londynu i ciekaw jestem czy jest duzo takich
osob jak ja w Polsce. Wpisujcie sie na jakie uniwersytety sie staracie i
jakie odpowiedzi dostaliscie: unconditional offer/conditional
offer/unsuccesful? Ja z LSE dostalem unsuccesful jeszcze przed matura a z
City Univ dostalem cond. Czekam na wasze wpisy!
Obserwuj wątek
    • Gość: melB Re: KTO SIE WYBIERA NA STUDIA DO LONDYNU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:19
      Ja się właśnie dziś zaczełąm zastanawiać , że to ciekawy pomysł . Powiedz
      proszę jakie warunki trzeba spełnić itp Czy międzynarodowa matura jest do tego
      potrzebna gdzie można na ten temat można się cokolwiek dowiedzieć , Dzięki Pa
      • Gość: majkel Re: KTO SIE WYBIERA NA STUDIA DO LONDYNU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:19
        Wlasnie, powiedz więcej cos o tym, czy liczy się polska matura, czy tyrzeba rejestrować się przez UCAS, czy starczy CAE jako certyfikat poświadczający znajomość angielskiego?
        • Gość: mimi Re: KTO SIE WYBIERA NA STUDIA DO LONDYNU IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.05, 14:27
          Ja się wybieram na University College London- złożyłam papiery na 6 uczelni i
          od wszystkich dostałam Conditional Offer, jednak UCL wydał mi się najciekawszy.
          Na jaki kierunek się wybierasz?
          • Gość: mimi Re: KTO SIE WYBIERA NA STUDIA DO LONDYNU IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.05, 14:29
            PS Z tego, co się już zorientowałam z Gdańska dużo osób się wybiera na studia
            do Londynu:)
    • Gość: pool Re: KTO SIE WYBIERA NA STUDIA DO LONDYNU IP: 80.51.250.* 02.06.05, 15:05
      ja wybieram się do London School of Economic, raczej mało prawdopodobne abyśmy się spotkali w Londynie :)
    • taatus nomenklatura!!!!!!!!!! 10.06.05, 19:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka