Dodaj do ulubionych

REKRUTACJE!! (UMCS Lublin)

02.06.05, 14:48
Do 14 czerwca trzeba zanieść papiery na UMCS Lublin i za każdy kierunek,każdą specjalizację uiścić opłatę w wysokości 80zł. Ja rozumiem,że potem kasy nie oddadzą jak sie nie dostanę,ale jak ja mogę do 14 czerwca im zapłacić jak ja jeszcze nie wiem czy w ogóle maturę zdałam!Będę wiedziała 27 czerwca....Paranoja jakaś!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ssssabinka Re: REKRUTACJE!! (UMCS Lublin) IP: 80.51.226.* 02.06.05, 17:19
      Zgadzam się:/ To jest jakaś paranoja...no ale poprostu chcą sobie zrobić
      hehe...wiedzą że każdy co składa na UMCS to przewznie odrazu na dwa
      kiedunki...więc troche tego będzie:] no ale nie mamy wyboru...mus to mus :/
      pozdrawiam wszystkich wybierajacych się na UMCS lub KUL .Mam nadzieje że sie
      dostaniemy:)
      • bzunia Re: REKRUTACJE!! (UMCS Lublin) 02.06.05, 18:39
        a na ile kierunkow na UMCSie moge skladac maksymalnie?
      • Gość: milaaa Re: REKRUTACJE!! (UMCS Lublin) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:58
        a nie wie ktoś może czy w rzeszowie lub w krakowie jest filia UMCS?? nie wazny
        kirunek chodzi mi ogólnie o filie??? no zycze powodzenia i mam nadzieje do
        zobaczenia na I roku hihi jak to ładnie brzmi:)
    • biedrona131 hmm 02.06.05, 19:26
      a wlasnie mam pytanko..ponoc na UMCS trzeba zlozyc odpis swiadectwa
      maturalneego wydanego przez szkole-ile my ich dostajemy?oryginal +odpis z
      cke+...?
      • Gość: Wrona Re: hmm IP: *.devs.futuro.pl 02.06.05, 19:30
        Też miałam ten problem i napisalam do nich, mozesz złożyć orginał, albo odpis
        wydany przez CKE( jedno i drugie dostaniemy tego 27 czerwaca) albo odpis
        poświadczony notarialnie, czyli inwestycja od 50 zł w górę;)
        • Gość: lukasz Re: hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:19
          Czekajcie, bo się pogubiłem. Dostajemy 1. świadectwo ukończenia liceum 2. 2
          świadectwa z cke z wynikami matury. U nich się składa tylko to drugie z
          wynikami z matury. Ale można złożyć odpis notarialny tego co dostaniemy z cke z
          wynikami matury? Myślałem, że trzeba oryginał albo odpis od cke, a notarialnych
          nie przyjmują. Możecie napisać dokładnie?
          • Gość: Wrona Re: hmm IP: *.devs.futuro.pl 02.06.05, 21:54
            No to po koleii. 15 kwietnia dostaliśmy świadectwo ukończenia szkoły sredniej i
            UMCS ono narazie( dopóki sie nie dostaniesz) nie obchodzi. 27 czerwca
            dostaniemy z CKE: świadectwo maturalne i od razu jego odpis. A UMCS napisał mi
            tak:"Może to być:
            oryginał,
            odpis z OKE,
            lub odpis notarialny"
            Potem tam jeszcze dzwoniłam, i odpis notaraialny to poprostu kserokopia
            potwierdzona u notariusza
            Mam nadzieje, że teraz już wszytsko jest jasne:)
            • Gość: lukasz Re: hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:10
              Aha, jasne. Nie widziałem takich informacji na stronce UMCSu. Musze poszukac.
              To może złoże jeszcze gdzieś. Może znacie sposób na zdobycie kasy, bo sie
              nieźle zadłużę jak złożę na tyle uczelni i kierunków na ile planuje ;D
              • Gość: m Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:59
                a nie wie ktoś może czy w rzeszowie lub w krakowie jest filia UMCS?? nie wazny
                kirunek chodzi mi ogólnie o filie??? no zycze powodzenia i mam nadzieje do
                zobaczenia na I roku hihi jak to ładnie brzmi:)
                • Gość: ewelaa Re: hmm IP: *.org / *.vip-net.pl 02.06.05, 23:36
                  heh mi tez nie podaoba sie ich pomysl z wplacaniem zanim znane beda nam
                  wyniki..ale coz mus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka