lily86 03.06.05, 22:02 Mam pytanie:) Mozna gdzies dostac/kupic przykładowe testy? (konkretnie chodzi mi o testy na am) Wiem, ze do tego nie mozna sie przygotowac ale chcialam luknąc jak toto wyglada wogole, jakiego typu sa pytania itp :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala mi Re: testy predys... bla bla :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:05 przyklad: jesli samolot mierzy 97 m. na ile metrow dlugi jest pas startowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamil Re: testy predys... bla bla :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.05, 23:10 Hmmmmmm....na AM? Albo w jakiejs ksiegarni uniwersyteckiej, czy czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: testy predys... bla bla :) IP: *.devs.futuro.pl 04.06.05, 10:56 Przecież Ministerstwo robi taki test pierwszy raz więc nie wiem skąd marzy wam się wziąć te testy, jak jescze nikt ich wcześniej nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
khamill Re: testy predys... bla bla :) 04.06.05, 11:14 Przykladowe schematy sa pewnie opracowane i w sprzedarzy. To raz. Tego typu testy uklada dana jednostka uniwersytecka, to dwa. Ktos pewnie chce na tym zarobic, co tym bardziej motywuje wyd. do produkcji tego typu przykladowych testow. To trzy. Sadze wiec, ze cos w sprzedarzy powinno sie znalesc, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: testy predys... bla bla :) IP: *.devs.futuro.pl 04.06.05, 11:19 Tego nie robi żadna "jednostka uniwersytecka" (hihi) to robi Ministerswo i egzamin jest taki sam dla całej Polski. Nie wiem czy Ty też go piszesz ale jeżeli tak to bardzo ciekawe są Twoje wiadomości na ten temat, te "raz" "dwa" "trzy". :):) Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamil Re: testy predys... bla bla :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 12:07 Coz....skoro Cie to tak smieszy....zdarza sie, kwestia gustu.A wracajac do tematu, moge sie mylic, nie, nie pisze go. Coz, moglem miec bledne informacje....Po prostu logicznym mi sie wydalo, ze oplacalna zabawa jest wydawanie tego typu pozycji. Tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: testy predys... bla bla :) IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 11:21 wątpie żeby można było otrzymać gdzieś w księgarni taki test (na am). Bo TE TESTY TO JEDNA ŚCIEMA (choć rzeczywiście 10pktów piechotą nie chodzi). ICH CELEM JEST: 1. zebranie kasiory( uczelnie straciły to źródło dohodu po wejściu nowej maturki) 2. przyporządkowanie konkretnego kandydata do konkretnej uczelni (by tak jak wcześniej, nie można było walczyć o miejsce w dwóch uczelniach-am) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś