Dodaj do ulubionych

ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE

06.06.05, 11:59
CO TRZEBA W NIM UMIEŚCIĆ OPRÓCZ SZKÓŁ?CZY PISZECIE JAKIEŚ DODATKOWE RZECZY?
ODPISZCIE PROSZĘ
Obserwuj wątek
    • Gość: arczi_86 Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE IP: *.compnet.com.pl 06.06.05, 12:02
      Na UŚ-iu takokowych wymagają ;P Ja napisałem ;Interesuje się Historią Polski i
      Historią Krajów niemieckiego obszaru językowego to własnie skłoniło mnie do
      obrania na maturze Historii oraz języka niemieckiego :p (Nie wiem czy to dobrze)
      AHA APROPO piszecie może w życiorysie tak :Jestem uczniem trzeciej klasy
      obecnie staram się o przyjęcie mnie na UŚ ( w całosci) w Katowicach. I GDZIE TO
      WPISUJECIE na końcu po zainteresowaniach albo przed??
      • Gość: ddddd Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:16
        A kiedy trzeba składać o pdanie i zyciorys na UŚ???
      • Gość: ktosik Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE IP: *.68.66.68.kutno66.tnp.pl 06.06.05, 12:19
        niepisz ze jestes uczniem klasy trzeciej bo juz nie jestes!!!!!!!mozesz jedynie
        napisac ze jestes absolwentem danej szkoly!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: maks Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:29
          a mozna napisac np. ze sie ma jakis tam certyfikat albo sie tanczylo w takich a
          takich latach w zespole?
          • Gość: ktosik Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE IP: *.68.66.68.kutno66.tnp.pl 06.06.05, 12:31
            ze sie ma certyfikat jak najbardziej!!!!zwlaszcza jezeli odnosi sie w pewnym
            stopniu do kierunku na ktory skladasz papiery. a ze sie tanczylo w jakims
            zespole to chyba sie liczy tylko jezeli skladasz na jakes artystyczne studia:)
            • Gość: olka Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:38
              a to orzeczenie lekarskie na UŚ trzeba pobrać osobiście na uczelni?
              • zalamana191 Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE 06.06.05, 19:41
                a jesli ukoczylam kurs przygotowawczy na studia tez mam napisac ?
    • Gość: bbb Re: ŻYCIORYS NA UCZELNIE-PILNE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.05, 20:11
      Właśnie, co właściwie napisać w takim zyciorysie? Może ktoś w necie znalazł
      jakąs stronkę z jakimś wzorem?
      • queenfan1 a ja normalne CV i jest dobrze-ale panikujecie... 06.06.05, 20:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka