paati19 23.06.05, 23:03 piszcie.To jest bardzo ważne.Chcę dowiedzieć się czy każda szkoła dolnośląska ma w tym samym dniu ogłoszenie wyników :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myslak Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:08 OKE dolnosląskie przesyła wyniki w poniedziałek. Szkołom spoza Wrocławia- kurierem. Wrocławskie odbierają same w wyznaczonych godzinach. Przyjazd kuriera - nie wiadomo o której :( Mogą być wyniki po południu 27 czerwca. Co do wydania świadectw- jeszcze milcza. Może uda się wręczyć we wtorek? Odpowiedz Link Zgłoś
stupid_dream Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz 23.06.05, 23:32 ja jestem z Głogowa i rozdanie świadectw mam 29.06 o godz. 9:00. Ale i tak już w poniedziałek od południa będę czatować w szkole :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodunia18 Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:23 Ja jestem ze Świdnicy i wyniki mam w poniedziałek o godz.16tej. Ale ogłoszenie wcale nie musi oznaczac rozdania... Mam takie pytanko... Wiecie może, kto wypełnia świadectwa? Każda szkoła indywidualnie czy robią to Ci z OKE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:15 WSZYSTKO DRUKUJE OKE. Jezu.... do tej pory tego nie wiesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:43 w dwojce mamy 27.06 o 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:06 w czternastce 27 o 14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodunia18 Re: Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:01 Że drukuje Świadectwa, to wiem, ale kto wypełnia tamte rubryczki- imię, nazwisko, szkoła, wynik... Przecież oni mają to zakodowane, poza tym nas wcale nie znają, a nauczyciele tak. Moja wychowawczyni na zakończeniu roku powiedziała, że będą mieli zawrócenie głowy z wypełnianiem świadectw maturalnych, więc pomyślałam, że to oni muszą przepisac wyniki na świadectwa. Jak niedoinformowany nauczyciel, to bardziej niedoinformowany uczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.jelcz.e / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:49 ŁYBACKA POD SĄD ZA NOWA MATURE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:09 Ja mam 28 czerwca, o godzinie 8 rano. Natomiast znam osoby , które mają juz w poniedziałek czyli 27 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 24.06.05, 21:53 ja tez 28 czerwca o 8:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.05, 22:28 u nas (dwunastka) 27 o 11 ....:((( ja się BOJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.05, 18:37 Czwórka ma 27.06 o 12 rozdanie świadectw (od 12 do 14) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tycia Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:59 XIII - 27.06 14:30 ... Beznadziejna zawsze w szkole była organizacja, a tu miła niespodzianka - wyniki juz w pon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot mail od OKE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:32 Szanowna Pani, w odpowiedzi na Pani pytanie z dnia 23 czerwca uprzejmie informuję, że zbiorcze wyniki egzaminu maturalnego 2005 roku zostaną umieszczone na stronie internetowej OKE we Wrocławiu w poniedziałek 27 czerwca po godzinie 15.00. 27 czerwca wyniki i zaświadczenia (świadectwa dojrzałości) otrzymają Przewodniczący Szkolnych Zespołów Egzaminacyjnych w siedzibie Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej. Za ich pośrednictwem trafią do szkół. 27 czerwca to termin obowiązujący w całej Polsce. Dokładne zasady przekazywania wyników są zapisane w Komunikacie Dyrektora Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej we Wrocławiu, opublikowanym się na stronie internetowej (www.oke.wroc.pl) w aktualnościach. Z pozdrowieniami i życzeniami pomyślności. Wojciech Małecki Odpowiedz Link Zgłoś