Dodaj do ulubionych

Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-proszę

23.06.05, 23:03
piszcie.To jest bardzo ważne.Chcę dowiedzieć się czy każda szkoła dolnośląska
ma w tym samym dniu ogłoszenie wyników :)
Obserwuj wątek
    • Gość: myslak Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:08
      OKE dolnosląskie przesyła wyniki w poniedziałek.
      Szkołom spoza Wrocławia- kurierem. Wrocławskie odbierają same w wyznaczonych
      godzinach.
      Przyjazd kuriera - nie wiadomo o której :(
      Mogą być wyniki po południu 27 czerwca.
      Co do wydania świadectw- jeszcze milcza. Może uda się wręczyć we wtorek?
      • stupid_dream Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz 23.06.05, 23:32
        ja jestem z Głogowa i rozdanie świadectw mam 29.06 o godz. 9:00. Ale i tak już
        w poniedziałek od południa będę czatować w szkole :]
        • Gość: Dodunia18 Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:23
          Ja jestem ze Świdnicy i wyniki mam w poniedziałek o godz.16tej. Ale ogłoszenie
          wcale nie musi oznaczac rozdania...

Mam takie pytanko... Wiecie może, kto wypełnia świadectwa? Każda szkoła
          indywidualnie czy robią to Ci z OKE?
          • Gość: myslak Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:15
            WSZYSTKO DRUKUJE OKE.

Jezu.... do tej pory tego nie wiesz?????
            • Gość: ja Re: Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:43
              w dwojce mamy 27.06 o 15
              • Gość: fuj Re: Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:06
                w czternastce 27 o 14
            • Gość: Dodunia18 Re: Dodunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:01
              Że drukuje Świadectwa, to wiem, ale kto wypełnia tamte rubryczki- imię,
              nazwisko, szkoła, wynik... Przecież oni mają to zakodowane, poza tym nas wcale
              nie znają, a nauczyciele tak. Moja wychowawczyni na zakończeniu roku
              powiedziała, że będą mieli zawrócenie głowy z wypełnianiem świadectw
              maturalnych, więc pomyślałam, że to oni muszą przepisac wyniki na świadectwa.

Jak niedoinformowany nauczyciel, to bardziej niedoinformowany uczeń.
      • Gość: maturzysta Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.jelcz.e / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:49
        ŁYBACKA POD SĄD ZA NOWA MATURE
    • Gość: Lisowa Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:09
      Ja mam 28 czerwca, o godzinie 8 rano. Natomiast znam osoby , które mają juz w poniedziałek czyli 27 czerwca.
      • Gość: jup Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 24.06.05, 21:53
        ja tez 28 czerwca o 8:00
        • Gość: *** Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.05, 22:28
          u nas (dwunastka) 27 o 11 ....:((( ja się BOJĘ
          • Gość: Kacha Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.05, 18:37
            Czwórka ma 27.06 o 12 rozdanie świadectw (od 12 do 14)
            • Gość: Tycia Re: Kiedy wyniki matury w woj. dolnośląskim-prosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:59
              XIII - 27.06 14:30 ... Beznadziejna zawsze w szkole była organizacja, a tu miła
              niespodzianka - wyniki juz w pon ;)
    • Gość: kajot mail od OKE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:32
      Szanowna Pani,

w odpowiedzi na Pani pytanie z dnia 23 czerwca uprzejmie informuję, że
      zbiorcze wyniki egzaminu maturalnego 2005 roku zostaną umieszczone na stronie
      internetowej OKE we Wrocławiu w poniedziałek 27 czerwca po godzinie 15.00.

27 czerwca wyniki i zaświadczenia (świadectwa dojrzałości) otrzymają
      Przewodniczący Szkolnych Zespołów Egzaminacyjnych w siedzibie Okręgowej
      Komisji Egzaminacyjnej. Za ich pośrednictwem trafią do szkół. 27 czerwca to
      termin obowiązujący w całej Polsce. Dokładne zasady przekazywania wyników są
      zapisane w Komunikacie Dyrektora Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej we
      Wrocławiu, opublikowanym się na stronie internetowej (www.oke.wroc.pl) w
      aktualnościach.

Z pozdrowieniami i życzeniami pomyślności.

Wojciech Małecki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka