aanntteekk 25.06.05, 14:47 JAK MYSLICIE KTÓRY KIERUNEK JEST CIEKAWSZY, BO NIE WIEM NA CO ZŁOŻYĆ BO W PODANIU TRZEBA SPECJALIZACJĘ PODAĆ, JA MYŚLAŁAM ŻE TO SIĘ PO 3 LATACH WYBIERA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: BIOLOGIA EKSPERYMENTALNA CZY MOLEKULARNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:49 lol zadna Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: BIOLOGIA EKSPERYMENTALNA CZY MOLEKULARNA 25.06.05, 14:56 NIE NO SĄ OBIE FAJNE ALE NIE WIEM KTÓRA LEPSZA.NIE LUBISZ BIOLOGII TO PO CO TU WSZEDŁEŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Re: BIOLOGIA EKSPERYMENTALNA CZY MOLEKULARNA 25.06.05, 15:00 Wydaje mi się, że eksperymentalna daje Ci większe możliwości wyboru. Poza tym, biologia molekularna to w ogromnej części biochemia i chemia organiczna, a jeżeli ktoś ma zamiłowania czysto biologiczne to te przedmioty mogą go męczyć czy nudzić. No i musisz zastanowić się, czy wolisz pracę nad ustalaniem struktury białek, czy wolisz badania w plenerze jako zoolog czy botanik. Tak przynajmniej ja bym do tego podszedł. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binturong Re: BIOLOGIA EKSPERYMENTALNA CZY MOLEKULARNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:29 mam ten sam problem :) pewnie UG zgadlam bo tylko w Gdansku sa takie specjalnosci. a skad wiesz ze od razu trzeba wybrac specjalnosc ?? to pewna informacja? z góry dzięki za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binturong Re: BIOLOGIA EKSPERYMENTALNA CZY MOLEKULARNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:30 aha jeszcze jedno ja bardziej skłaniałabym się do biologii eksperymentalnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: BIOLOGIA EKSPERYMENTALNA CZY MOLEKULARNA 01.07.05, 23:20 HEJ! ZGADŁEŚ-GDAŃSK,NA PODANIU CHCĄ KIERUNEK I SPECJALNOŚĆ. MAM INNY PROBLEM. BO ZŁOŻYŁAM TEŻ NA ANALITYKĘ I BLEKARSKI, NO A NA BIOLI 15 JEST OGŁOSZENIE WYNIKÓW I MUSZĘ IM POTWIERDZIĆ DO 25 CZY DO NICH IDĘ CZY NIE IDĘ BO JAK TEGO NIE ZROBIĘ TO MNIE WYWALĄ, I NIE WIEM CO ZROBIĆ BO JA DOPIERO 26 DOWIEM SIĘ CZY DOSTAŁAM SIĘ NA ANALITYKĘ. WIĘC POMYŚLAŁAM TAK: NIE DOSTANE SIE NA LEKARSKI-ZŁOZE NA BIOLĘ DOKUMENTY (POTWIERDZE IM ZE IDE NA BIOLE) A POTEM 26 LIPCA JAK SIE DOWIEM ZE SIE DOSTAŁAM NA ANALITYKE TO DOKUMENTY WYJMĘ I PÓJDE NA ANALITYKE - BO NA NIEJ BARDZIEJ MI ZALEZY. ALE DZIS POJAWIŁ SIE KOLEJNY PROBLEM - DO TEGO 25 LIPCA MUSZĘ ZŁOZYC IM NA BIOLOGII DOKUMENTY - SWIADECTWO MATURALNE I ODPIS - A BEDE MIEC TYLKO ODPIS BO ORYGINAŁ ZŁOZYŁAM NA ANALITYKĘ BO TAM KSEROKOPII NIE CHCIELI (A MAM POSWIADCZONE PRZEZ SZKOŁĘ), WIEC CO JA MAM ZROBIC? NIE BEDE MIEC ORYGINAŁU DO 25 LIPCA!!! WYKRESLĄ MNIE A POTEM DOWIEM SIE ZE NA ANALITYKE SIE TEZ NIE DOSTAŁAM. POMYSLAŁAM WIĘC ŻE MOZE JAKBYM WYSTĄPIŁA DO OKE TO DALIBY MI JESZCZE JEDEN ODPIS? WTEDY BYM POSZŁA NA ANALITYKĘ - WYJEŁABYM ORYGINAŁ- WSADZIŁA ODPIS (ZAMIENILIBY MI MAM NADZIEJE). BŁAGAM POMÓŻCIE - CO MAM ROBIĆ? Odpowiedz Link Zgłoś