Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => WYNIKI

• Gość: Kasia Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 22:56
      PP 98% PR 80% Ale musiałam mieć super egzaminatora. Na podstawowym zabrał mi
      tylko 1p, a zadanie o banku miałam zajebiście inaczej niż w odpowiedziach
      podawanych na cke (byłam zdania, że pieniądze mają być trzymane na jednym
      koncie i że 1 osoba ma otrzymac cos ok 70000, hihi).
      • Gość: Justyna Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.06.05, 23:04
        100% podstawowy
        80% rozszerzony
        • Gość: belfer Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:07
          Gratuluję, gratuluję........... ORŁOM i sokołom też!!!
    • rosquito Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => 28.06.05, 23:47
      82% podstawowy
      64% rozszerzony

Był to najlepszy wynik w mojej klasie. Osobiście chylę czoła przed osobami, które mają więcej niż ja, bo do tej pory uważałem się za mocnego z maty, zżarł mnie trochę stres, trochę czasu zabrakło i masę innych niedogodności. Jedno jest tylko pewne - wynik na poziomie 80-90 z rozszerzonego poziomu świadczy, że dana osoba jest genialna. Gratuluję, naprawdę szczerze!
      • paul86 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => 29.06.05, 00:05
        gratuluje wszystkim ktorzy napisali prawdziwe wyniki, sporo osob ma powyzej 80%
        z podstawy, no wiecie ale albo kilka osob na tym forum jest prawdziwymi
        geniuszami matematycznymi albo troche sciemniaja przynajmniej jesli chodzi o
        rozszerzona...powodzenia w dostaniu sie na studiach, ja nie bede pisal swoich
        prawdziwych wynikow bo sa o wiele gorsze od tych powyzej 80... jest jak jest...
        na forum nigdy nie dowiemy sie prawdy...
      • paul86 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => 29.06.05, 00:08
        rosquito napisał:

> 82% podstawowy
        > 64% rozszerzony
        >
        > Był to najlepszy wynik w mojej klasie. Osobiście chylę czoła przed osobami,
        któ
        > re mają więcej niż ja, bo do tej pory uważałem się za mocnego z maty, zżarł
        mni
        > e trochę stres, trochę czasu zabrakło i masę innych niedogodności. Jedno jest
        t
        > ylko pewne - wynik na poziomie 80-90 z rozszerzonego poziomu świadczy, że
        dana
        > osoba jest genialna. Gratuluję, naprawdę szczerze!
        >
        dokladnie wynik powyzej 80% z roz. jest rewelacyjny i w zasadzie bez problemu
        taka osoba dostanie sie na kazde studia... a przeciez tyle osob nie zdalo
        matmy... a tutaj prosze roz. powyzej 80% pod powyzej 90% z tego wynika, ze
        ludzie albo ledwo zdawali(lub tez nie) albo mieli rewelacyjne wyniki... i co tu
        sredniacy maja powiedziec??
        • rosquito Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => 29.06.05, 00:17
          > taka osoba dostanie sie na kazde studia...

Teoretycznie, ale to też zależy na jakie. Przykładowo na SGH są jeszcze cztery sprawdziany prócz tego. To jest tak, że jeden ma lepiej z tego, drugi z tego przedmiotu - wszystko się potem wyrównuje, bo nie ma ludzi najlpeszych ze wszystkiego. Są oczywiście wyjątki potwierdzające regułę, ale moim zdaniem studia nie są tylko dla geniuszy, dlatego nie załamujcie się ludzie tym, co inni piszą na tym forum. Jedni kłamią, inni może faktycznie są tacy dobrzy, ale jestem przekonany, że dla każego się gdzieś miejsce znajdzie, nawet jeśli nie będzie to UW, UJ czy SGH - jest masę innych, bardzo dobrych, uczelni. Zresztą to jaką szkołę się skończy nie jest takie ważne - liczy się też pasja, zaangażowanie i chęć do nauki - jak człowiek czegoś bardzo chce, to mu się uda.
          • paul86 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => 29.06.05, 00:39
            ta dobrze gadasz ;-) dokladnie, jak nawet komus srednio poszlo to raczej
            powinien dostac sie na jakas uczelnie nie zawsze musi to byc najlepsza, ale
            zawsze uczelnia, byle nie stracic roku... powodzenia zycze;-)
            • Gość: mk Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 19:06
              Podstawa 100%, rozszerzenie 72%. Jestem rozczarowany rozszerzeniem - z perspektywy czasu było dość proste, zwłaszcza zadanie z pierwiastkiem 3-go stopnia które to zawaliłem. Wybierałem się na informatykę na UW. I chyba na wybieraniu się zakończy...
    • kiciopyza 96 z podst, 100 z rozszerzenia !!!:)))) 29.06.05, 08:15
      ciesze sie i dziekuje mojemu wychowawcy-matematykowi i mojemu chlopakowi:*
    • behemot252 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => 03.07.05, 16:55
      PP: 100%
      PR: 86%
      LO Piaseczno, wybieram się na JSEM na UW
      • Gość: misuri Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:14
        ja zdawałam mtę jako dodatkowy, bo w moja klasa przypominała raczej "pustynię
        matematyczną" a jak powiedziałam że ją zdaję to dostałam ksywę "kamikadze",
        mimo że zawsze byam najlepsza w klasie z maty.
        W efekcie 70% i 44%. Przed maturą liczyłam na więcej, po byłam załamana, ale
        wynik jedak zadowalający, szczególnie że pobiłam większość zarozumialców z mat-
        fizu którzy patrzyli na mnie z wyższością przez cały rok fakultetów.
        • Gość: netka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.acn.waw.pl 03.07.05, 20:56
          najlepszy wynik w mojej klasie to
          PP 92%
          PR 46%
          najsłabszy - PP 32%.
    • Gość: Patka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:35
      Zdałam i się ciesze z mojego wyniku mam 60% ale myślałam że nie zdam a poza tym
      matma mi nie potrzebna do rekrutacji!!!!!
      • Gość: Malgoś Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:48
        ja mam pp 96% i pr 54% i to najlepszy wynik z mojej szkoly:)
        • Gość: Necklon Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! MATURA Z MATEMATYKI => IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:45
          90 PP
          64 PR

Najlepszy wynik w szkole i w całym 25 tyś. mieście... Sorry, ale nie wierze, żeby tutaj byli sami geniusze, którzy pisali pod 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka