Dodaj do ulubionych

W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki

• Gość: przyszły tierartz Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.07.05, 11:19
      kiedy zaczynaja sie zajecia w prosektorium?
      • Gość: ye56yg Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:00
        duzo osob wybiera sie na wieczorowa wete we wrocku??
      • Gość: diaboliada Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:51
        Już w 1 semestrze ale są tylko kości.Jeśli masz na myśli całego psa a nie jego
        1/4 w stanie rozkładu to takie zajęcia beda na 3 roku.Praktyki są przed 4
        rokiem.Ja skończyłam rok temu wet SGGW ale troche się tam zmieniło od mojego
        odejscia :)
        • Gość: przyszły tierartz Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.07.05, 14:59
          i trudno jest znalesc prace , czym sie teraz zajmujesz?
          • Gość: diaboliada Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:25
            Pracę jest znalezc trudno bo ne ma się doswiadczenia (niestety jest maksymalnie
            mało praktyki- zdobywasz ją jesli chcesz w wakacje na własna reke).Po
            ukończeniu studiow przez pół roku pracoałam na stazu za 400 zł (z urzędu pracy)
            a teraz pracuję w prywatnej lecznicy za 850 zł.Ogólnie zarobki weta to około
            1000 zł na rękę.Pozdrawiam
            A zapomniałam dodać ze pracuję w Warszawie
            • Gość: przyszły tierarzt Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.07.05, 18:24
              a jeśli chodzi o prace w sanepidzie czy w laboratorium? i słyszałem że na
              studiach trzeba sobie kupować czaszke :)pozdrawiam
              • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.05, 18:34
                tak tez slyszlam o szkieletach i czaszkach... kiedy trzeba sie w nie
                zaopatrzyc?
    • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.05, 12:16
      Dostalam sie na weterynarie we Wro! :D
      • Gość: *** Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.05, 12:28
        ja też dostałam się do Wrocka, ale rezygnuję na rzecz medycyny...
        pozdrowienia dle wszystkich przyjętych:)))
        • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.05, 12:32
          a ja rezygnuje z akademii medycznej na rzecz wet :)
          • Gość: Łukasz link IP: 80.48.247.* 23.07.05, 14:58
            una daj link bo mi nie działa ten co podali, ja w twojej sytuacji poszedł bym
            na AM, bo większa kasa
            • aarricia Re: link 23.07.05, 15:19
              czy studia weterynaryjne sa bardzo ciezkie i co jest tak cięzkiego? czy jest
              duzo majcy i fizyki? pozdrawiam
              • Gość: Julka Re: link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:37
                Matmy jako takiej nie ma ale jest fizyka ukryta pod sprytną nazwą
                biofizyka.Używa się wzorów fizycznych do wyliczania np parametrów cisnienia lub
                skurczów komór sercowych.Robi się dużo wykresów np działanie amylazy
                trzustkowej i inne.
                Ogólnie na 1 roku przed kazdymi zajeciami jest wejsciowka czyli sprawdzian z
                tego co będzie na zajęciach, a po zajęciach oddaje się pracę domową z której
                mozna dostac max 7 pkt.Jeśli uzyskacie odpowiednia ilosc punktów to nie
                bedziecie mieli kolosa z semestru ale niektóre grupy i tak mają kolosy pomimo
                dobrej ilości punktów.POWODZENIA
                • czestochowianin Re: link 23.07.05, 18:22
                  Chciałbym zapytać - kogoś, kto wie - jak wyglądają zajęcia z Biochemii? Czy
                  jest to coś zupełnie innego jak chemia w szkole? Jest na tym dużo teorii czy
                  raczej zadań? Z góry dziękowałbym za odpowiedź.
                  • Gość: diaboliada Re: link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:34
                    To są głównie ćwiczenia.normalnie w laboratorium.Są tez bodajze 2 godziny
                    wykładów.Dostajesz odczynniki i probowki i zapisujesz co sie dzieje.Robisz
                    teorie praktyki która poznałes w szkole i tyle.Potem oddajesz do sprawdzenia.
            • Gość: una Re: link IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.05, 18:33
              www.ar.wroc.pl/~wss/egzamin.html zamawiany link :)
              nie chce isc na medyczna... zawsze marzylam o weterynarii, ale teraz troche
              mnie to przeraza wszystko ;) jakies dobre rady dla swiezo upieczonej
              studentki? ;)
              • Gość: przyszły tierarzt Re: link IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.07.05, 19:21
                ale chodziło mi o prace w laboratprium lub sanepidzie po weterynari :)
        • Gość: rzekotek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 24.07.05, 09:22
          Ja dostałam się na wet na SGGW ale wybieram medycynę na AM w Wawie
          • Gość: Paula Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:08
            Rzekotek dostałaś sie na dzienne?
            • Gość: do Paula Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 26.07.05, 17:00
              Tak, dostałam się na dzienne!!Hurra!!:))
          • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 24.07.05, 12:07
            nie wiem co wy widzicie w tej medycynie :P
            • Gość: MArta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: 80.48.247.* 24.07.05, 14:05
              dlaczego SGGW ma taki denny obóz w porównaniu z Ar Wrocław ? co prawda
              jakościowo lepszy, ale nie o to chodzi,żeby mieć wycieczkę krajoznawczą, ale
              żeby poznać ludzi z twojego roku a we wrocku jest to super zrobione
              • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 24.07.05, 16:44
                bo wroclaw jest super ;)
                • Gość: Ania Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:37
                  Hehe ja już poznałam kilka osób i jestem przerażona.Większość to ludzie którzy
                  zaraz po rozpoczęciu roku zaczną wyścig szczurów.Traktowali mnie jak
                  potencjalnego wroga aż się głupio czułam.Mówie o ludziach z wieczorowych.W
                  sumie nie ma się co dziwic skoro wiekszość jest z Radomia...a ja z Koziennic :D
                  • Gość: Kaska Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:15
                    Ale oni mają refleks na sggw.Mogli dawac odrazu te druki do przelewów a nie
                    trzeba czekac na wszystko.Ja swój dostałam przed chwią a wspolczuje tym którzy
                    mieszkaja za Wawa bo tam to bedzie szło z 10 lat.
                  • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 25.07.05, 11:12
                    Ania mowisz o sggw?
                    • weronal W.E.T.-SGGW 25.07.05, 15:01
                      kuźwa już nic nie jarze- w profilu na SGGW mam wpisane przyjęty-dzienne, w
                      piątek po złożeniu papierów miałem wpisane przyjęty-wieczorowe, druk miał dziś
                      przyjść nie przyszedł, więc czy jestem na dziennych? czy taki wpis mają
                      wszyscy ? odezwijcie się ci co na sggw na wieczorowych
                      • Gość: vetches Re: W.E.T.-SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:33
                        Weronal skoro masz dzienne to jestes na dziennych zadzwon i sie dowiedz bo tu
                        ci nikt nieodpowie!!!Mi druk tez nie przyszedł.Powinni odrazu go wydawać bo
                        mają tam niezły burdel co doprowadza mnie do skrajnej nerwicy.Howk!
                        • Gość: vetches Re: W.E.T.-SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:34
                          A masz jeszcze 2 wyjscie.Czekaj do 17 az opublikują listy na dzienne :)
            • Gość: rzekotek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 26.07.05, 17:06
              Poza tym że większe szanse na znalezienie pracy to nic ;))
              • Gość: rzekotek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 26.07.05, 17:08
                (to byla odpowiedz na pytanie uny) pozdrawiam:)
    • Gość: Kuba Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:27
      Mam pytanie! Czy ktos moze wie czy na weterynarie wieczorowa we Wroclawiu jest
      zawsze duzo chetnych??czy moga obnizyc prog?? pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:09
      I jak jestescie na liscie bo ja jestem :)
      • Gość: gucio Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 25.07.05, 17:23
        jakiej liscie?
        • Gość: ania Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:28
          liście sggw...
          • weronal FUCK 25.07.05, 22:23
            1987467----mój nr gg- proszę niech ktoś zagada bo mi się ten plik nie chce
            otworzyć o przyjętych na SGGW i dostaje pi.dolca
            • Gość: Alicja Re: FUCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:36
              I otworzyłeś?W zasadzie to co jestw statusie to 99,9% prawdy więc jestes na
              dziennych :)
              • weronal już nie FUCK 25.07.05, 22:52
                dobra już otworzyłem- jednak jestem na dziennych, więc blankiet jednak nie
                przyjdzie- teraz trzeba to porządnie oblać
                • Gość: una Re: już nie FUCK IP: *.wroclaw.mm.pl 25.07.05, 23:32
                  weronal gratulacje
    • Gość: bu Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 26.07.05, 14:22
      nie wiecie czy jest jakiś obóż integracyjny dla AR w lublinie?
    • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A. 26.07.05, 14:22
      dzienks i nawzajem una
      • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A. IP: *.wroclaw.mm.pl 26.07.05, 16:06
        :)
        • weronal czaszki kończyny etc 26.07.05, 17:35
          jeśli ktoś wie jak sie preparuje psa to proszę podać przepis bo zgarnąłem z
          ulicy przejechanego kundla i nie wiem za bardzo co dalej, a ta prpopzycja mi
          się za bardzo nie uśmiecha:
          a jak się te kości preparuje?
          fajne pytanko. ja obciołem wszystko co się da, zakopałem na 2 miechy i poten
          wygotowałem w proszku E na ognisku. Nie radzę robić tego w domu bo śmierdzi jak
          diabli, szczególnie krowa. Wypychacze robią to lepiej bo mają odpowiedni
          gatunek much który wszystko zje, i wybielają w perhydrolu. Nie wolno napewno
          wkładać kości do mrowiska, bo kwas mrówkowy kruszy kości i potem na egzamin
          można się nauczyć więcej otworów niż ich jest, a te co są to i tak dla
          niektórych nie do przejścia.

tak napisał jakiś koleś na forum dogs.pl
          • Gość: do weronala Re: czaszki kończyny etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:42
            ciekawe czy jakbys byl na medycynie tez bys zbieral przepraszam trupy na drodze
            i preparowal
            • Gość: Zbulwersowana!!!!! Re: czaszki kończyny etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:54
              Drogi Weronalu,
              Widzę że już na główkę mocno Ci się rzuca.Chyba pomyliłeś kierunek studiów.To
              jest weterynaria a nie jakieś wyścigi w zabijaniu i publicznym ogłaszaniu co i
              jak.To jest karalne pod groźbą więzienia.
              Zabrałeś sobie trupa psa do domu aby go oskalpować i uzyskać szkielet?Masz
              sumienie?Chciałbyś aby jakiś student medycyny wydobył z grobu Tojego bliskiego
              i bezczelnie przywłaszczył sobie jego czaszkę?
              Skąd wiesz czy ktoś nie szuka tego psa?Lepiej go zakop i daj mu spoczywać w
              spokoju.
              Weterynarz to zawód który ma na celu ratowanie zwierząt a nie dokładanie im
              cierpienia.
              Jestem pewna ze gdyby uczelnia dowiedziała się o Twoich poczynaniach bez
              zastanowienia skreslili by Cię z listy studentów.
              • Gość: Magda z 3 roku. Re: czaszki kończyny etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:34
                Coo?!Weronal gdybyś się nie zalogował to bym pomyślała że sobie ktoś zartuje i
                podkłada Ci świnię...Chłopie ktoś z takimi pogladami nadaje się tylko na
                grabarza a nie na weterynarza!!!
                • weronal Re: czaszki kończyny etc 26.07.05, 21:14
                  o jej o co to za bulwersacja- nie wiem jak u was jest, ale na płn-wsch
                  łódzkiego to psy i koty gniją w rowach i nikt ich nie sprząta, a to był
                  bezpański pies jakich wiele tu się pałęta i tak w ogóle od strony prawnej nic
                  mi nie grozi bo to był zdechły, potrącony pies i leżał na poboczu więc wszyscy
                  powinni być wdzięczni,że go sprzątam a nie gnije i robaki się gnieżdżą
                  • Gość: ten co u góry Re: czaszki kończyny etc IP: 80.48.247.* 26.07.05, 22:49
                    widze,że zaczyna się

mój wujek i ciotka mają lecznice i też jest taki podział- ciotka zajmuje się
                    małymi pieskami, kotami, chomikami itd. a wujo musi leczyć duże zwierzęta,
                    wielkie groźne psy i robi trudniejsze operacje- kobiety mają inne podejście do
                    zwierząt niż mężczyźni i dlatego leczą małe zwierzęta i czarną robotę muszą
                    odwalać mężczyźni- ciężko mi to wyrazić, ale chyba czaicie

Weronal po co piszesz o wszystkim co robisz na forum, widzisz,że słodkie
                    panienki tego nie jarzą- zresztą wiwisekcja jest w programie studiów więc po co
                    się pchacie na wete skoro bedziecie musiały odejść jak dużo słodkich
                    dziewczynek-Kiedy Polki przestaną myśleć- "jakoś to będzie"

my weciarze (przyszli) mamy ten przywilej,że możemy uśmiercić zwierzę jeśli
                    właściciel tego chce i czy wam się to podoba czy nie, jeśli chcecie pomagać
                    zwierzętom to musicie je najpierw dobrze poznać i LEPIEJ teraz na trupach niż
                    po studiach na żywych zwierzętach; jeśli nie nauczysz się to dasz potem złą
                    diagnozę i sąd cię czeka
                    • Gość: rzekotek Re: czaszki kończyny etc IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 26.07.05, 23:04
                      Ja słyszalam że weterynarz nie moze uśmiercic zwierzęcia nawet za zgodą
                      wlasciciela, jesli zwierze jest zdrowe. Ale może się mylę...
                      • Gość: ten co u góy END Re: czaszki kończyny etc IP: 80.48.247.* 26.07.05, 23:22
                        wiecie co kończe obserwować to forum bo widzę, że same dzieci- rzekotek ale
                        mnie rozśmieszyłeś- wet nie może uśmiercić psa- chciałem przypomnieć że żyjemy
                        w Polsce i tutaj w pogotowiu zabijają ludzi pavulonem a co tu mówić o
                        uśmierceniu psa czy innego zwierzęcia- jesteście nieoporawnymi idealistami i
                        dopiero życie wam pokaże co to znaczy zawód weterynarza- jeśli pracowałbyś w
                        zgodzie z prawem to długo byś nie wyżył z tej pracy- rzekotek z tego co
                        pamiętam to idziesz na AM więc może przestań myśleć normalnie i zacznij po
                        polsku- aha jeszcze jedno rzekotek przygotuj się, że psy też bedziesz leczył,
                        bo przyjdzie do ciebie pacjent z psem i powie:
                        "Panie doktorze, pies chory, daj Pan coś mu, bo przepisuje się do innego
                        doktora" a ty nie chcąc stracić pacjenta przysiądziesz nad psem zmartwiony i
                        pomyślisz mogłem iść na wete, bo na wecie bym się tak nie skórwił żeby leczyć
                        ludzi- wiecie że lubię pisać brutalną prawdę ale kończe bo mimo,że teraz
                        myślicie że bedziecie uczciwi to i tak za 15-20 lat studenckie ideały będą się
                        wam wydawały śmieszne,pa

życie wszystko zweryfikuje- wszystko
                        • Gość: una Re: czaszki kończyny etc IP: *.wroclaw.mm.pl 26.07.05, 23:41
                          Nawet w Polsce zdazaja sie weci z jakimis zasadami moralnymi i nie podejmuja
                          sie uspienia zwierzecia na kaprys wlasciciela, wiem bo widzialam. Takich ludzi
                          szanuje i podziwiam i takim chce byc weterynarzem. A ty "u góry" najpierw
                          chcesz zeby Polki przestalu mylsec "jakos to bedzie", a potem mowisz ze trzeba
                          sie przystosowac do polskich realiow, no to jak w koncu? I sadze ze dobre
                          zasady zgodne z wlasnym sumieniem jeszcze nikomu kariery nie pokrzyzowaly.
                          • Gość: Sloonko Re: czaszki kończyny etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:50
                            Odbiegnę trochę od tematu:) Chciałam zapytać czy ktoś z fanów weterynarii
                            dostał się może na AM w Bydgoszczy i jednak zrezygnuje żeby spełnić swoje
                            marzenia. Zabrakło mi dwóch punktów i jestem 7 na liście nieprzyjętych.
                            Chciałabym mieć jeszcez jakąś nadzieję.
                        • Gość: rzekotek Re: czaszki kończyny etc IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 27.07.05, 09:30
                          Myślę, że jednak troszkę przesadzasz. Polska rzeczywistość nie jest piekna,
                          to fakt. Pozostaje jednak mieć nadzieję, że kiedy skończymy studia coś się
                          zmieni(choć mówią że nadzieja matką głupich). Jeśli nie, pozostaje wyjazd za
                          granicę. Sądzę, że jeśli będę dobrym, cenionym chirurgiem, to nikt nie
                          przyjdzie do mnie z nakazem uśpienia psa, pod groźbą rezygnacji z moich usług.
                          Zresztą prawo polskie mimo wszystko jeszcze jakoś funkcjonuje, więc nie
                          ryzykowałabym, po tylu latach studiów, cięzkiej pracy i wielu wyrzeczeń, utraty
                          prawa do wykonywania zawodu.
                          Taka ostatnia myśl która mi się nasuwa - chyba za bardzo narzekamy.
                          Moglibyśmy przecież urodzić się w Afryce, gdzie ludzie umierają z głodu lub w
                          Iraku, gdzie toczy się wojna. Tam pewnie moglibysmy tylko pomarzyć o pracy
                          lekarza albo weterynarza. Nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być gorzej;).
                          • Gość: Rafał wet. Re: czaszki kończyny etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:59
                            Dokładnie!Una i Rzekotek mają rację!Uczelnia powinna robić testy psychologiczne
                            a ręczę tym 2 panom że by go nie przeszli.
                            Art. 17
                            1. Stosunek lekarza weterynarii do chorego zwierzęcia powinna cechować chęć
                            złagodzenia cierpień i przywrócenia mu zdrowia.
                            2. Lekarz weterynarii powinien poczuwać się do udzielenia doraźnej pomocy
                            chorym zwierzętom bezpańskim.
                            To jest jednen z artukułów kodeksu weterynaryjnego.Niestety ten 2 punkt jest
                            najczęściej łamanym.Bo po co pomagać bezpańskiemu psu skoro nie otrzymacie
                            zapłaty za użyte leki i bezcenną wiedzę?
                            Ten co u góry...skąd Ty jesteś?Urwałeś sie z choinki?
                            • Gość: Julka Re: czaszki kończyny etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:03
                              "jeśli nie nauczysz się to dasz potem złą
                              diagnozę i sąd cię czeka
                              • weronal Re: czaszki kończyny etc 27.07.05, 15:11
                                wcale nie popieram "ten co góry" i myślę,że grubo przesadza, ale chyba
                                zgarnięcie z ulicy psa i zakopanie go {bo z sekcji całkowicie zrezygnowałem bo
                                nie mógł bym tego zrobić), to wcale nie jest zły uczynek, a wręcz odwrotnie,
                                zresztą nie bedziecie mi gadać czy się nadaje czy nie, bo mnie w ogóle nie
                                znacie, ja mam w domu kilka psów i kotów i zawsze ktoś mi podrzuca psy bo
                                wie,że nie wygonie a przyjme, poza tym w poprzednie wakacje pomagałem w
                                schronisku i nawet swoją kase wydawałem na jedzenie dla nich bo kasy nie było,
                                więc może ty się zastanów zanim zaczniesz kogoś oceniać
                                • Gość: Minivet Re: czaszki kończyny etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:32
                                  Ten co u góry oczywiście weterynarz ma prawo uśpić psa czy też inne zwierze w
                                  uzasadnionych przypadkach.A twierdzenie że będziesz usypiał "czy to się nam
                                  podoba czy nie" jest błędne bo pierwsza lepsza kontrola w Twojej lecznicy
                                  pokaże nadużycia srodków usypiających.Wtedy nie będzie zlituj się.
    • Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 31.07.05, 22:13
      Coś jakos cichutko w moim ulubionum wątku:) Dopiero wróciłam z wakacji i miałam
      co poczytać.Sporo postów sie pojawiło za mojej nieobecności:) Piszcie może coś
      jeszcze ciekawego.Też właśnie jestem na etapie kombinowania kości,czaszek i tych
      innych fajnych rzeczy:)Jeszcze mamy dwa miesiące:) Pozdrawiam!!!
      • Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 31.07.05, 22:49
        myślicie że czaszka wrony na cos sie moze przydać?
        • Gość: ania Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:48
          o pewnie :) ja mam czaszkę sardynki
          • weronal [..] 02.08.05, 20:44
            dobra, przeze mnie zrobiło się tutaj kijowato, więc na ugaszenie sytuacji
            napiszcie co myślicie o tych psach, bo dla mnie super i w ogóle muszę sobie
            takiego sprawić: www.adsum.com.pl/galeria.php

wiecie jak jest z akademikami na SGGW ?
            • Gość: una Re: [..] IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.05, 22:26
              nie przez ciebie... cale forum po prostu zamiera bo wszyscy normalni ludzie
              powyjezdzali zdala od kompow ;)
              a pieski sliczne :D
    • Gość: martusia DO WERONAL...wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:15
      ile miałeś punktów w warszawie na SGGW ze sie dostałes na dzinne??? prosze o
      szybka odpwoedz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka