Dodaj do ulubionych

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.06.05, 15:17
KTÓRA SPECJALNOŚĆ NAJLEPSZA ;)?

Ekonomika transportu i logistyka
Ekonomika i organizacja łączności
Turystyka i hotelarstwo
Ekonomika i zarządzanie przedsiębiorstwami
Finanse i zarządzanie administracją publiczną
Komunikacja w biznesie międzynarodowym
E-biznes i ekonomika informacji
Gospodarka Regionalna i Lokalna.
Obserwuj wątek
    • aliceliddell Re: AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.05, 15:28
      hmmm, dobrze brzmi e-biznes i ekonomika informacji, na prace z kompem zawsze
      będzie popyt, a ja gdybym była lepsza ze ścisłych przedmiotów to wybrałabym to
      i ekonomika i zarządzanie finansami, a na boku zrobiła informatykę lub
      zarządzanie i marketing
      • Gość: xyz Re: AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:32
        turystyka i hotelarstwo tez ma przyszlosc :) pozdrawiam
    • Gość: r_s_86 Re: AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 28.06.05, 20:22
      A co to znaczy ekonomika informacji? :> lol
    • Gość: Gosia Re: AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.202.* 28.06.05, 20:47
      zdecydowanie to E-biznes i ekonomika informacji. Polecam AE w Katowicach:)
      • Gość: tośka Re: AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:52
        turystyka tez jest spoko, teraz jest na nia wielki popyt :) sama sie wybieram :D
    • Gość: logistyka Re: AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.42.* 28.06.05, 20:52
      Ja osobiście uważam że najlepsza jest ekonomia transportu. Mój brat to skończył
      2 lata temu na uniwersytecie szczecińskim i zarabia teraz 6000 zł na rękę. we
      wyborczej jest zawsze pełno ogłoszeń że szukają spedytorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka