gabriellka86 28.06.05, 19:23 jakie macie wyniki, ja 82/44 czyli na lądówkęto jest 30,2pkt na 6o możliwych...dostanę się, jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriellka86 Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn 28.06.05, 20:00 ja nie mogę...podobno już 1000 osób sięzgłosiło na 300 miejsc, a tutaj na forum nikogo nie ma?? dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn IP: 217.98.3.* 28.06.05, 20:32 ja też się tam wybieram a moje wyniki z matmy to 86 i 46% mam nadzieję że się dostaniemy Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn 28.06.05, 20:41 też mam taką nadzieję, a znasz może kogoś kto też siętam wybiera i jakie ma wyniki? a na który wydział, lądówkęczy środowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn IP: *.compower.pl 28.06.05, 20:44 gabriellka86 - czy Ty masz jakas obsesje? ... "jak myslicie dostane sie?" Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn 28.06.05, 20:45 tak mam obsesję, chcę siędoatć na studia...to takie dziwne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn IP: *.compower.pl 28.06.05, 20:56 No dziwne, ze tak uporczywie zabiegasz o takie odp, przeciez nikt nie jest jasnowidzem ... Ale troche z innej beczki, zarejstrowalas sie juz na stronach AE? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn 28.06.05, 21:10 nie jeszcze nie, bo nie wiem czy wybrać ekonomię czy finanse i bankowośc...po prostu nie wiem gdzie mam więcej szans (56/90) a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn IP: *.compower.pl 28.06.05, 21:33 hmmm ... ja mam 66 ... na Twoim miejscu bym wybrala finanse, jak sie nie uda to Cie przerzuca na ekonomie ... hmmm ... wlasnie problem w tym, ze nie wiem jak to jest z tymi ktorzy sie nie dostana na I kierunek ... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn 28.06.05, 21:37 no właśnie, bo zawsze pierwszeństwo mają CI którzy sędostaną na pierwszy kierunek, a dopiero potem Ci rezerwowi. Bo jeśli wybrałabym finanse, a na ekonimii byłby duży nabór, ael powiedzmy, że próg byłby od 50pkt. Nie dostałabym sięna finanse, a wszystkie miejsca na ekonomii byłyby zajęte to co wtedy...a który kierunek jest bardziej oblegany?? i na który jest sięłatwiej wybrać, bo wydaje mi się, że na ekonomię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn IP: *.compower.pl 28.06.05, 21:43 no na ekonomie chyba ... ale nie wiem ... na poczatku slyszalam ze duco osob chce isc na finanse, a teraz juz malo kto tak mowi ... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: BUDOWNICTWO NA POLITECHNICE KRAKOWSKIEJ...wyn 28.06.05, 21:55 no i nie wiem co wybrać. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś