Dodaj do ulubionych

Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami?

28.06.05, 22:46
gdzie sie wybieracie i jak pkt??
Obserwuj wątek
    • kawa_malinowa WROCLAW 28.06.05, 22:53

polski podstawowy 91%, rozszerzony 90%, ustny 100%
      angielski podstawowy 96%, rozszerzony 88%, ustny podstawowy 100%
      historia sztuki 2X 100 :) (olimpiada)
    • kawa_malinowa up! 29.06.05, 13:31
    • Gość: m. Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:38
      Chyba gdzie sie wybieralam... troche ponad 60% z podstawy i rozszerzenia.
      UW I UKSW
      • Gość: ehh Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 13:44
        Ja mam 61% i 53% ,wybieram sie wybieram i nie wiem ://
        W każdym razie na mniej renomowaną uczelnię
        • Gość: m. Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:48
          Trudno, najwyzej sie nie uda... juz i tak wplacilam
          Kurcze takie to jest dziwne, moje prace wygrywaly konkursy, wspolpracuje z
          gazeta, mature tez dobrze napisalam... i co? NIC. To jedna wielka kupa
          smiechu ;) Powtarzam w czerwcu, mam nadzieje, ze to sie nie pokryje z sesja ;)
          • Gość: ehh Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 13:53
            Dokładnie ,w mojej klasie przeciętni z polskiego mają wyniki lepsze od tych
            którzy byli dobrzy ,dziwne to ..
            Ja co prawda się jeszcze zastanawiam bo jednak neinajlepsze te wyniki ale moze
            na UwB starczą :/
            • Gość: m. Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:16
              Moze Ci ktorym lepiej poszlo nie chca isc na polonistyke. Tak szczerze mowiac
              to pozniej nie znajda sobie dobrej pracy w zawodzie nie-humanistycznym, wiec
              mam nadzieje, ze nikt sobie zycia nie bedzie chcial zmarnowac ;)
      • drobiazg_lesny Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? 29.06.05, 15:26
        na uw i uksw, pp 100%, pr 60%.

najbardziej chciałabym na ten drugi polonistyczny kierunek na uw - ten z czymś
        europejskim w nazwie ;) - ale tam rozmowa, któej sie boje bardzo.. no i mało
        miejsc..
        ale "zwykłą" polonistyka nie pogardzę, o nie..;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka