mak45 28.06.05, 22:46 gdzie sie wybieracie i jak pkt?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_malinowa WROCLAW 28.06.05, 22:53 polski podstawowy 91%, rozszerzony 90%, ustny 100% angielski podstawowy 96%, rozszerzony 88%, ustny podstawowy 100% historia sztuki 2X 100 :) (olimpiada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:38 Chyba gdzie sie wybieralam... troche ponad 60% z podstawy i rozszerzenia. UW I UKSW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 13:44 Ja mam 61% i 53% ,wybieram sie wybieram i nie wiem :// W każdym razie na mniej renomowaną uczelnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:48 Trudno, najwyzej sie nie uda... juz i tak wplacilam Kurcze takie to jest dziwne, moje prace wygrywaly konkursy, wspolpracuje z gazeta, mature tez dobrze napisalam... i co? NIC. To jedna wielka kupa smiechu ;) Powtarzam w czerwcu, mam nadzieje, ze to sie nie pokryje z sesja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.stok.xen.pl 29.06.05, 13:53 Dokładnie ,w mojej klasie przeciętni z polskiego mają wyniki lepsze od tych którzy byli dobrzy ,dziwne to .. Ja co prawda się jeszcze zastanawiam bo jednak neinajlepsze te wyniki ale moze na UwB starczą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:16 Moze Ci ktorym lepiej poszlo nie chca isc na polonistyke. Tak szczerze mowiac to pozniej nie znajda sobie dobrej pracy w zawodzie nie-humanistycznym, wiec mam nadzieje, ze nikt sobie zycia nie bedzie chcial zmarnowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: Kto na FiLOLOGIE POLSKĄ????? Jak z wynikami? 29.06.05, 15:26 na uw i uksw, pp 100%, pr 60%. najbardziej chciałabym na ten drugi polonistyczny kierunek na uw - ten z czymś europejskim w nazwie ;) - ale tam rozmowa, któej sie boje bardzo.. no i mało miejsc.. ale "zwykłą" polonistyka nie pogardzę, o nie..;) Odpowiedz Link Zgłoś