karina53 28.06.05, 22:54 podobno w tym roku ten kierunek bije rekordy popularności a liczba osób na jedno miejce jest strasznie duża.Jak myślicie z jakimi wynikami jest szansa tam sie dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk00 Re: Psychologia - UKSW 28.06.05, 23:10 nie mam pojecia jak to ocenic mnie przybil rozszerzony polski 20% mniej niz sie spodziewalam mam nadzieje ze nie bedzie zle ale jak rozumic ta srednia....i przelicznik jak dla strarych maturzystow we wzorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorka Re: Psychologia - UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:44 ja mam 87 i 65 z polaka. zastanawiam sie czy to wystarczy;/ i tez nie mam pojecia jak oni sobie wylicza ta srednia;/ (czy tylko podst,tylko rozsz a moze oba?) ech, trzymajcie sie cieplutko i nie traccie nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
karina53 Re: Psychologia - UKSW 29.06.05, 14:53 ja mam 74i 70 z polaka i mysle ze moge sie juz pożegnać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Psychologia - UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:18 ja z polskiego mam 79 i 73. Swoją średnią wyliczyłam na podstawie wszystkich pozostałych przedmiotów oprócz polskiego. Więc jeżeli zdawałam j. obcy, historię i wos wszystko na poziomie rozszerzonym to sumę wyników podzieliłam przez 6 i wyszło mi 76 %. Napiszcie ile wam wyszło i ile macie z polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorka Re: Psychologia - UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:04 ja mam 77,4. a tak sie zastanawiam jeszcze w tym wzorze jest p. jezeli zdawalam rozsz polak to pkty dostane tylko za to czy polowe podstawy tez beda brac mi pod uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
mk00 Re: Psychologia - UKSW 29.06.05, 17:06 naprawde dobre pytanie, tez chcialabym to wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś