Dodaj do ulubionych

PRAWO na UMK

29.06.05, 14:34
mAM pytanko.czyjesli zdawaelm histe,to liczy sie tylko ona,czy wymienie z
wosem,albo jedno i drugie,Szczerze mowiac ta tabelka na sronie z zasadami
rekrutacji jest srednio zrozumiala,w odroznieniu od innych na tej
uczelni.POzdro
Obserwuj wątek
    • Gość: justynka Re: PRAWO na UMK IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 29.06.05, 14:46
      Składałam juz dokumenty na Prawo na UWM i tam nie ma wyboru czy historia czy
      WoS Biora pod uwage przedmiot zdawany jako obowiązkowy, akurat w moim przypadku
      wyszło korztstnie bo WOS zdawałam jako obowiązkowy i poszlo mi z niego lepiej.
      A jeszcze chcialam sie spytac. Jesli mam z Polaka 97%, rusaka 90% a wos-u 75%
      to srednia arytmetyczna wychodzi 78,3% czyli ogolny moj wynik to 13pkt???
    • Gość: justyna Re: PRAWO na UMK IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 29.06.05, 14:47
      Sorki pomyliłam UMK z UWM
    • Gość: cccarola Re: PRAWO na UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:49
      Ja mialam ten sam problem. Wydaje mi sie ze jasno wynika, ze jednak historia. W
      przeciwnym razie nie pisaliby w 3 punkcie tabelki i historii i drugiego
      przedmiotu. Inny przedmiot jest dla tych co nie zdawali historii. Chyba
      • Gość: ja Re: PRAWO na UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:42
        a jezeli jako obowiazkowy przedmiot zdawalam matme, a historie i wos jako
        dodatkowe to jak beda to liczyc? sama historie czy moge sobie wybrac ?
        • Gość: cccarola Re: PRAWO na UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:46
          mi sie wydaje ze nie jest wazne jaki przedmiot byl obowiazkowy, ale chodzi oto
          kto zdawal w ogole historie. ten wczesniejszy post byl odnosnie UWM.
        • Gość: gosia Re: PRAWO na UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:47
          Ja to zrozumiałam tak.
          Historia jako przedmiot zdawany obowiazkowo niewazne czy jako podstawowy czy
          dodatkowy (na poziomie podstawowym lub rozszerzonym biorą pod uwage tylko wynik
          wyższy) , a jeśli ktoś nie zdawał to ma 0%
          Następnie liczą się punkty z jednego z przedmiotów: Wos lub matematyka lub
          geografia na poziomi podstawowym i rozszerzonym a jesli ktoś nie zdawał to ma
          poprostu 0%.
          Napiszcie czy ja coś pomyliłam!!!!!!!!!
    • Gość: http://forumumk.pr Zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:49
      Nowe forum umk
      rozkreci sie po wakacjach
      pozdrawiam
      forumumk.prv.pl/
    • Gość: gosia dotyczy przedmiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:51
      Ja to zrozumiałam tak.
      Historia jako przedmiot zdawany obowiazkowo niewazne czy jako podstawowy czy
      dodatkowy (na poziomie podstawowym lub rozszerzonym biorą pod uwage tylko wynik
      wyższy) , a jeśli ktoś nie zdawał to ma 0%
      Następnie liczą się punkty z jednego z przedmiotów: Wos lub matematyka lub
      geografia na poziomi podstawowym i rozszerzonym a jesli ktoś nie zdawał to ma
      poprostu 0%.
      Napiszcie czy ja coś pomyliłam!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka