bule 01.07.05, 00:00 cześć! juz wczęsniej zakładałem o tym watek, ale przepadł ;) Czy ktos idzie na w/w kierunek? Wiecie może ile miej wiecej % maksymalnej ilości punktów wystarczy, aby się dostać? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bestshow Re: Zarządzanie na UW 09.07.05, 23:53 Kiedy można spodziewać sie wyników rekrutacji UW na zarzadzanie i marketing?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Zarządzanie na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:19 ja marze o dostaniu sie, ale z moimi 79% puntkow na ten kierunek chyba na marzeniach sie skonczy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Zarządzanie na UW IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 00:28 Ja mam 70% i mysle ze to wystarczy :). Oczywiscie mialbym wiecej gdybym zdawal geografie, ale byc moze niestety wybralem historie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymista Re: Zarządzanie na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:08 lol czlowieku 70% wystarczy na 300 miejsc na jedna z najbardziej prestizowych uczelni w Polsce? jasne, zebys nie wszedl z 1 miejsca przypadkiem ahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Zarządzanie na UW IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 01:15 zebys sie nieprzestresowal stary.. calm down Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinaa Re: Zarządzanie na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:18 ja mam 75,5% napisalam do nich mail z pytaniem kiedy beda wyniki, oto co mi odpisali: Szanowna Pani, niestety co do dnia nie mogę jeszcze Pani odpowiedzieć na to pytanie. Do dnia 10 lipca można wpisywać swoje wyniki z matur, należy więc oczekiwać, że po tym terinie w niedługim czasie będą znane listy osób przyjętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka1234 Re: Zarządzanie na UW IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 10:19 ja mam 81 % i mam nadzieje, że to wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś