Dodaj do ulubionych

AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE

01.07.05, 22:59
HEJ,CZY KTOŚ MI MOŻE POWIEDZIEĆ JAK SIĘ LICZY TE PUNKTY? TYLKO Z ROZSZERZEŃ
SIĘ PATRZY? CZY RAZEM Z OBU POZIOMÓW? CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE JAKI PRÓG SIĘ
SZUKUJE?WIEM ŻE JESZCZE TEST,ALE MOŻE TAM COŚ WIADOMO.
Obserwuj wątek
    • aanntteekk Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE 01.07.05, 23:14
      I MAM DRUGI PROBLEM KTÓRY JUŻ OPISAŁAM NA INNYM WĄTKU:
      PRZYJMUJĄ TYLKO ORYGINAŁY ALBO ODPISY. I TU MAM PROBLEM, BO ZŁOŻYŁAM TEŻ NA
      ANALITYKĘ I BIOLOGIĘ, NO A NA BIOLI 15 JEST OGŁOSZENIE WYNIKÓW I MUSZĘ IM
      POTWIERDZIĆ DO 25 CZY DO NICH IDĘ CZY NIE IDĘ BO JAK TEGO NIE ZROBIĘ TO MNIE
      WYWALĄ, I NIE WIEM CO ZROBIĆ BO JA DOPIERO 26 DOWIEM SIĘ CZY DOSTAŁAM SIĘ NA
      ANALITYKĘ. WIĘC POMYŚLAŁAM TAK: NIE DOSTANE SIE NA LEKARSKI-ZŁOZE NA BIOLĘ
      DOKUMENTY (POTWIERDZE IM ZE IDE NA BIOLE) A POTEM 26 LIPCA JAK SIE DOWIEM ZE
      SIE DOSTAŁAM NA ANALITYKE TO DOKUMENTY WYJMĘ I PÓJDE NA ANALITYKE - BO NA NIEJ
      BARDZIEJ MI ZALEZY. ALE DZIS POJAWIŁ SIE KOLEJNY PROBLEM - DO TEGO 25 LIPCA
      MUSZĘ ZŁOZYC IM NA BIOLOGII DOKUMENTY - SWIADECTWO MATURALNE I ODPIS - A BEDE
      MIEC TYLKO ODPIS BO ORYGINAŁ ZŁOZYŁAM NA ANALITYKĘ BO TAM KSEROKOPII NIE
      CHCIELI (A MAM POSWIADCZONE PRZEZ SZKOŁĘ), WIEC CO JA MAM ZROBIC? NIE BEDE MIEC
      ORYGINAŁU DO 25 LIPCA!!! WYKRESLĄ MNIE A POTEM DOWIEM SIE ZE NA ANALITYKE SIE
      TEZ NIE DOSTAŁAM. POMYSLAŁAM WIĘC ŻE MOZE JAKBYM WYSTĄPIŁA DO OKE TO DALIBY MI
      JESZCZE JEDEN ODPIS? WTEDY BYM POSZŁA NA ANALITYKĘ - WYJEŁABYM ORYGINAŁ-
      WSADZIŁA ODPIS (ZAMIENILIBY MI MAM NADZIEJE). BŁAGAM POMÓŻCIE - CO MAM ROBIĆ?
    • aanntteekk Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE 02.07.05, 14:00
      no proszę pomóżcie ;(
      • Gość: mika Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:16
        ależ to nie możliwe żeby chcieli i odpis i oryginał na tej biologii!!! przecież
        na nich jest dokładnie to samo! zrób tak jak chciałaś zrobić najpierw. jak ci
        się nie uda na lekarski to złóż ten odpis z lekarskiego na biologię i będzie po
        sprawie. wtedy będziesz mogła spokojnie czekać na wynini rekrutacji na
        analitykę. a na biologii zapewne chcą świadectwo maturalne lub odpis świadectwa
        maturalnego a dodatkowo świadectwo ukończenia szkoły. przeczytaj to jeszcze raz
        tylko spokojniej;)
        a na lekarski liczą się tylko wyniki II arkusza z bioligii chemii i fizyki.
        więc jeśli miałaś z rozszerzonych części maturki z biologii 88% chemii 89% i
        fizyki 46% to dodajesz do siebie 88+89+46=223 czyli masz 223pkt 300 możliwych.
        potem jest jeszcze test n 10pkt
        • Gość: Antek Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:56
          Kumam juz. Dzięki. 223 to raczej nie mam, bo rozszerzone cienko mi poszły, wiec
          dlatego martwie sie o tą biolę i analitykę. Gdzies chciałabym pojsc. :P
          Niestety na biologię muszę dac i oryginał i odpis, to jest u nich na stronie
          napisane: "maturzyści późniejszych roczników składają oryginał i odpis
          otrzymanego w szkole średniej świadectwa dojrzałości o mocy oryginału"
          www.univ.gda.pl/pl/info_dla_kand/rekrut/index.html?tpl=uchwala2005_6#8
          :( napisałam do oke.gdansk moze cos poradzą, ale wątpię
          • Gość: mika Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:13
            faktycznie;/;/
            ciekawe po co im i oryginał i odpis;/
            no ale cieszę się że mogłam być pomocna...;)
            szkoda...no ale spróbuj jeszcze pojechać do tych z oke i ich poprosić o odpis...
            to naprawdę jest wyjątkowa sytuacja...
            albo może uda się jakoś w na tej biologii załatwić żebyś mogła dostarczyć to
            świadectwo 26... ne wiem po co im to wszystko...
            no pocieszające jest że będziesz mogła z odebrać z dziekanatu odpisy świadectwa
            dojrzałości po 30 listopada 2005 r. ;)
            tylko to trochę późno nie;p
            popróbuj mam nadzieję że ci się uda po prostu dostać na lekarski i będziesz
            miała to całe kombinowanie z głowy;p
            • aanntteekk Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE 02.07.05, 16:58
              No właśnie i byłoby po problemie. Ej, ale ja myslęm, że po 30 listopada to
              odbierają Ci co studiowac bedą na UG, a jezeli ja zrezygnuję, po tych kilku
              dniach (powiedzmy ze im potwiedzę ze tam idę -20 lipca) to MUSZĄ mi chyba oddać
              moje świadectwa i odpisy. Nie?
              • Gość: madzia Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.05, 22:04
                Od ilu szacujecie próg?????
                No ja myśle, ze łącznie z testem predyspozycji coś ok. 200pkt, napewno nie
                mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
                • Gość: truso Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.07.05, 23:53
                  ja mam podobne zdanie
              • Gość: moka Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 01:12
                tak;) chodziło o tych którzy będą bilogię studiować;p
                jak ne spodoba się tobie że ciebie przyjeli na dany wydział możesz zabrać
                dokumenty od razu;)
                a więc dostawaj się na lekarski i po problemie;););)
              • Gość: mika Re: AMG KANDYDACI NA LEKARSKI - POMÓŻCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 01:13
                tak;) chodziło o tych którzy będą bilogię studiować;p
                jak ne spodoba się tobie że ciebie przyjeli na dany wydział możesz zabrać
                dokumenty od razu;)
                a więc dostawaj się na lekarski i po problemie;););)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka