Dodaj do ulubionych

SGGW - ważne pytanie

04.07.05, 19:01
Mam takie trudne pytanie. Przypuścmy że dostanę się na wybrany kierunek i
złoże reszte papierów to czy później będę mógł jeszcze zrezygnować ze studiów
na SGGW?? A jeśli tak to do kiedy bede mial taka możliwość??
Obserwuj wątek
    • Gość: Agi Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:37
      pewnie, ze masz mozliwosc. ludzie rezygnuja podobno nawet jeszcze we wrzesniu.
      szkoda tylko, ze bedziesz blokowal komus miejsce... :/
      • konradek19 Re: SGGW - ważne pytanie 04.07.05, 20:07
        No wiem że bede ale co mam zrobic jesli na ta uczelnie gdzie chce isc ogloszenie
        wynikow jest dopiero pod koniec lipca.........
        • Gość: rzekotek Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 20:12
          Ja mam taki sam problem;) tyle że mi wciskali kity że nie mozna :/
          • konradek19 Re: SGGW - ważne pytanie 04.07.05, 20:17
            no wlasnie ja tez nie wiedzialem...zadalem nawet pytanie temu laskowskiemu ale
            on nawet nie raczyl na nie odpowiedziec. Teraz juz co nieco wiem;)
            • Gość: delia123 Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:31
              a na jaki kierunek sie wybierasz na sggw i na jaka uczelnia/kierunek wolalbys
              isc niz na sggw?
              • Gość: aka Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 20:35
                czyli można wyjąc potem papiery bez problemu? jak to w końcu z tym jest?:-/
                • Gość: rzekotek Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 20:36
                  No wlasnie qrde:/
                  • Gość: pol Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:38
                    ej sory, że niby co kontrakt podpisujemy z tą uczelnią. Jasne że w każdej
                    chwili można wyjąć, w końcu po to są te etapy w przyjmowaniu na sggw.
                    • Gość: rzekotek Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 20:40
                      No właśnie ja tez tak uważam, co niby mają mi mojej wlasności nie oddać:/
                      • Gość: aka Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 20:42
                        ale to nie tak, bo oddać muszą... ale mogą to bardzo przedłużać i oddać w ciągu
                        np. 14 dni :-/ co tez komplikuje sprawę... oby dało się od razu... w sumie to
                        chyba jutro zadzwonie na sggw i się dowiem wszystkiego... tak chyba będzie
                        najlepiej:)
                        • Gość: rzekotek Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 04.07.05, 20:46
                          Ja też tak zrobie ;)
                          • Gość: aka Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 20:48
                            to jak się dowiesz pierwszy/a to pisz tutaj :D:D :) a może masz GG?
                            • Gość: pol Re: SGGW - ważne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:49
                              ekhm..tam sie baardzo trudno dodzwonić heh ;]
              • konradek19 Re: SGGW - ważne pytanie 04.07.05, 21:28
                No ja jestem teraz na kierunku Finanse i bankowosc, ale chyba zmienie na
                marketing i zarzadzanie. A chcialbym isc na SGH...no ale chciec to nie zawsze
                znaczy moc;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka