e_ol_a 05.07.05, 21:25 Czy ktoś wie kiedy w zasadzie będzie ogłoszona lista przyjętych na UW???? Już te terminy mnie po prostu dobijają.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jam łasic Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:31 no ja właśnie sie zastanawiam: zostanie ogloszona lista przyjetych i wtedy trzeba wiesc dokumenty jsli sie ktos zdecyduje, tak?? mi akurat wisi to UW bo to tylko kierunek zastepczy jakbym sięnie daj Boże nie dostała :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliceliddell Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:37 słuchajcie, bo też mnie to irytuje, kiedy zlożyć te dokumenty? jak wywieszą pierwszą listę, czy ostateczną, na której uwzględnią osoby, które zrezygnowały? powiem szczerze, że chciałabym się tym martwić (oby się dostać!:))bo może być przecież tak, że jak komuś zabraknie kilku pkt i nie dostanie się "w pierwszym rzucie", a potem pare osob zrezygnuje i ten ktoś "wejdzie" na ostateczną listę, tylko ile bedzie musiał czekac do jej wywieszenia?! oby nie tydzien...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Pytanie IP: *.kl / 80.50.214.* 06.07.05, 11:43 Każdy chyba ma dostać informację o wyniku postępowania rekrutacyjnego na konto rejestracyjne. Jest tam nawet odnośnik: "Sprawdź wyniki rekrutacji". A ja mam jeszcze pytanie odnośnie wpisywania w IRK w danych osobowych instytucji która wystawiła świadectwo dojrzałości. Wpisujemy tam OKE do którego dana osoba należy czy nazwe ukończonej szkoły ponadgimnazjalnej? Chyba OKE, tak mnie się wydaje, ale pytam aby się upewnić. Jak myślicie? I co Wy wpisaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:50 Ja chyba z 2 tygodnie pytałem o to wszystkich i się okazuje, że się szkołę średnią wpisuje. Zobacz na IRK w FAQ, tam zamieścili odpowiedź. OKE ich nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: UW IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.05, 12:02 no tydzien nie bedziesz czekac nie martw sie.potrwa to do sierpnia-wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliceliddell Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:46 wpisujemy naszą szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olencja Re: UW IP: *.aster.pl 06.07.05, 14:24 Tam na dole w IRK jest że koło 20 pierwsze listy mają być. Ehh a moze mi się przysniło... :/ Juz zgłupiałam. Odpowiedz Link Zgłoś