05.07.05, 21:25
Czy ktoś wie kiedy w zasadzie będzie ogłoszona lista przyjętych na UW???? Już
te terminy mnie po prostu dobijają....
Obserwuj wątek
    • Gość: jam łasic Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:31
      no ja właśnie sie zastanawiam: zostanie ogloszona lista przyjetych i wtedy
      trzeba wiesc dokumenty jsli sie ktos zdecyduje, tak?? mi akurat wisi to UW bo to
      tylko kierunek zastepczy jakbym sięnie daj Boże nie dostała :|
      • Gość: aliceliddell Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:37
        słuchajcie, bo też mnie to irytuje, kiedy zlożyć te dokumenty? jak wywieszą
        pierwszą listę, czy ostateczną, na której uwzględnią osoby, które zrezygnowały?
        powiem szczerze, że chciałabym się tym martwić (oby się dostać!:))bo może być
        przecież tak, że jak komuś zabraknie kilku pkt i nie dostanie się "w pierwszym
        rzucie", a potem pare osob zrezygnuje i ten ktoś "wejdzie" na ostateczną listę,
        tylko ile bedzie musiał czekac do jej wywieszenia?! oby nie tydzien...:(
        • Gość: L Pytanie IP: *.kl / 80.50.214.* 06.07.05, 11:43
          Każdy chyba ma dostać informację o wyniku postępowania rekrutacyjnego na konto
          rejestracyjne. Jest tam nawet odnośnik: "Sprawdź wyniki rekrutacji". A ja mam
          jeszcze pytanie odnośnie wpisywania w IRK w danych osobowych instytucji która
          wystawiła świadectwo dojrzałości. Wpisujemy tam OKE do którego dana osoba należy
          czy nazwe ukończonej szkoły ponadgimnazjalnej? Chyba OKE, tak mnie się wydaje,
          ale pytam aby się upewnić. Jak myślicie? I co Wy wpisaliście?
          • Gość: lukasz Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:50
            Ja chyba z 2 tygodnie pytałem o to wszystkich i się okazuje, że się szkołę
            średnią wpisuje. Zobacz na IRK w FAQ, tam zamieścili odpowiedź. OKE ich nie
            interesuje.
        • Gość: jaa Re: UW IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.05, 12:02
          no tydzien nie bedziesz czekac nie martw sie.potrwa to do sierpnia-wrzesnia.
          • Gość: aliceliddell Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:46
            wpisujemy naszą szkołę.
            • Gość: L Re: UW IP: *.kl / 80.50.214.* 06.07.05, 14:17
              Dzięki za odpowiedź :)
              • Gość: olencja Re: UW IP: *.aster.pl 06.07.05, 14:24
                Tam na dole w IRK jest że koło 20 pierwsze listy mają być. Ehh a moze mi się
                przysniło... :/ Juz zgłupiałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka