pani_dj 06.07.05, 00:15 czy mozecie poweidziec ile macie 'punktow sggw' i na jakiej znalezliscie ie pozycji na liscie przyjetych? acha no i czy zamierzacie zlocy papiery :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 00:18 Hej! Pisałam już o miom problemie w poście niżej. Zdawałam egzamin z bilogii i dostałam 74 punkty. A ty? Dziś o godz 19 byłam 102, teraz jestem 146?? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadasd Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:19 ej pisałem w tamtym wątku --SPRAWDŹ MAILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 00:33 Sory, ale nie zauważyłam. Maila sprawdziłam już dawno i napisali mi że jestem zakwalifikowana do złożenia dokumentów. O ile dobrze rozumiem każdy kto zaliczył egzamin ma takie prawo! A ja byłam pewna ze się dostałam w pierwszym etapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasf Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:41 hasha nie jesli dostałas maila około godziny 23 to znaczy że dostałas się na studia(prawdopodobnie) BO ja dostałem tego maila o 23:17 tez byłem na liści początkowej do godziny 16:30 a potem nagle spałdem poza listę. Byłem załamany, ale okazuje sie że chyba mnie przyjeli.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 00:49 Haha, chyba wyraźnie mówię że dostałam maila tyle że o 23:19 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sds Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:50 no to prawdopodobnie jesteś na studiach. Ja przynajmniej biore dokumenty, ide sobe zrobić zdjęcia i lece na sggw...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:53 aa, i ja niepisałem zadnego egzaminu, tylko wyniki matur, więc teoria z egzaminem mi tu niepasuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 01:00 Mam nadzieję, ale strasznie mnie to zdenerwowało. Nie wiem czy zdąze jutro złozyć dokumenty bo mam egzamin na AM. Ale i tak już mi lepiej:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 01:04 masz czas do 9. Ej logika podpowiada żę jest dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś