Dodaj do ulubionych

PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !!

07.07.05, 13:33
wybiera się tam ktoś moze ?
nie wiecie ilu jest kandydatów?
i jakie pytania padają na rozmowie kwalifikacyjnej ????
Obserwuj wątek
    • mada63 Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! 07.07.05, 14:16
      ja sie wybieram i znam jeszcze dwie osoby ktore tez tam zlozyly.rozmowe mam
      13-go i sie troszke juz boje,nie mam pojecia co dadza.a przeczytalas te 3 ksiazki???
      • Gość: Ketonia Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:40
        przeczytałam te książki - jedna Kępińskiego to sama psychriatria.

a nie wiesz ile jest kandydatów w tym roku ???

kurcze nie wiem jakie mogą być pytania z lektur bo te książki sa troche powalone/
    • Gość: bęc Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:50
      hym...ja tez zdaję, i z tego co się orientuję, i trochę osób...ale spoko. Moje
      znajome zdawały w zeszłym roku,i nie było tak źle. ż lekturek prawie nie pytali,
      może z jedno pytanko zadali. Najważniejsza jest sama rozmowa, badająca
      predyspozycje do tego zawodu.Pytają o przeszłość, przyszłość, zainteresowania,
      plany i głównie co tobą kieruje....poza tym w komisji jest psycholog,więc to
      pewnie on ma najwięcej do powiedzenia. Więc nie martw się, trzeba być tylko
      szczery i samemu odpowiedzieć przed sobą...dlaczego? pozdrawiam!
      • Gość: magda Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:06
        no to super.juz sie tak bardzo nie boje:-)a co do lektur,o eutanazji jest w
        internecie(cala ksiazka,linku nie pamietam)pozdrawiam!
        • Gość: Ketonia Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:05
          dzięki :)
          ja się boję troche podchwytliwych pytań - i nerwów.
          Bardzo chcę się tam dostać - mam nadzieje że nie będzie tak źle...
          a wy czemu chciałybyście tam iść ?
          mi się podobają przedmioty, możliwości na przyszłość (jeżeli udało by sie
          wyjechać za granice) i sama praca - pomoc ludziom
          pozdrawiam :)
    • mada63 Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! 08.07.05, 14:11
      ja czuje cos w rodzaju powolania:D
      nie no tak na powaznie,to mnie kreci pomoc innym.martwie sie tylko czy jest duzo
      kandydatow.przeczytaliscie te ksiazki?kepinski fakt-czysta psychiatria,ten
      israel nawet spoko a tej trzeciej nie widzialam na oczy..heh,moze bedzie
      dobrze;)pozdrawiam
      • Gość: Ketonia Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:59
        ta trzecia to takie krótkie opowiadania różnych lekarzy , specjalistów
        zajmujących się daną specjalizacją (anestezjologią, pielęgniarstwe, położnictwem
        itp). Mi się najbardziej podobała spośród tych 3.

niestey też nie wiem ilu jest kandydatów :( podobno można zadzwonić do
        dziekanatu i sie zapytac - ale tam te baby są poprostu "prze-miłe" :/

a miałaś jakiś wolontariat i te sprawy ?

kiedy macie rozmowę ?
    • Gość: Triskel Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: *.netcontrol.pl 08.07.05, 19:30
      ja jestem umysł techniczny, ale nie odpowiadajcie tylko że chcecie pomagac ludziom, bo to tragicznie oklepane tak jak miss mówia że chcę pokoju na świecie :P
      • Gość: Ketonia Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:49
        heh no tak - tylko ze właśnie pielęgnirstwo na tym się opiera - na pomocy ludziom...
      • Gość: magda Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:59
        haha,no widzialam to w jakims filmie:P,
        ale no co mozna powiedziec,jakbym wolala bronic ludzi to bym na prawo poszla a
        nie na pielegniarstwo.wiadomo,ze to jest zawod wymagajacy od Ciebie duzo
        poswiecenia,wiec jak sie to czuje,ze ma sie sile sprostac to chyba sie
        nadaje.moja mama jest pielegniarka wiec ja odkad tylko pamietam mialam z tym
        zawodem,szpitalem i cala ta otoczka stycznosc;)ja po prostu czuje ,ze sie
        nadaje:)mam rozmowe 13-go o 8:45.nie mam pojecia ile osob.w tamtym roku nawet 3
        nie bylo na miejsce wiec moze w tym roku nie bedzie tak zle.a ile macie %z
        matury?zdawaliscie wos?
        • Gość: Ketonia Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:22
          ja jestem jeszcze ze starej matury (biolce zdawałam)

Magda - a twoja mama na jakiej jest specjalizacji ? :)
          u mnie niestety nikt w rodzinie nie był pilęgniarką... mam tylko znajomą
          pielęgniarę środowiskową - bardzo mało zarabia i ma wykańczającą pracę ale
          akurat trafiły jej się najgorsze okolice w mieście
          ja jednak mam dużą chęć pomocy i bardzo chciałabym sie tam dostac mimo niskich
          zarobków w Polsce :(

• mada63 Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! 09.07.05, 13:47
            moja mama tez ma wyczerpujaca prace...pracuje na psychiatrii kobiecej.wiec ten
            kepinski to dla niej pestka;P
            • Gość: Ketonia Re: PIELĘGNIARSTWO CM UJ !! !! IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:04
              kurcze...to tylko ja się tak wybijam...zero rodziny ze srodowisk lekarskich i
              pielęgniarskich :P
    • Gość: mała jakie pytania na rozmowie kwalifika cyjnej ??? IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:48
      ???????????????????

jakei mogą paśc pytania ?????

proszę o odpowiedź...pozdrawiam :)
      • mada63 Re: jakie pytania na rozmowie kwalifika cyjnej ?? 10.07.05, 20:19
        no nie mam pojecia ale jutro cos tu napisze bo kolezanka juz jutro ma ta
        rozmowe.pozdrawiam.
        • mada63 Re: jakie pytania na rozmowie kwalifika cyjnej ?? 11.07.05, 15:08
          no jeszcze nie mam zadnych informacji na temat rozmowy i pyan,ale moze jest tu
          ktos kto dzisiaj mial??????
          • Gość: lala Re: jakie pytania na rozmowie kwalifika cyjnej ?? IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:34
            ja miałam.........porażka - wszyscy wychodzili przerażeni bo pytania były 4 z
            książek i to bardzo szczegółowe....

nawet sporo chłopaków zdawało i siorty zakonne.....

1 babka w komisji przemiła - 2 hardy :/

aa i "to ze mama jest pielęgniarką o niczym nie świadczy"

powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka