Dodaj do ulubionych

Politologia-Stosunki UJ

07.07.05, 21:11
I jak poszedł dzisiejszy teścik na UJ?

Orientuje się ktoś jaka była odpowiedź w pytaniu o referendum w Quebecu? :D
Obserwuj wątek
    • amish Re: Politologia-Stosunki UJ 07.07.05, 21:40
      Halooo :)))
    • Gość: uuu Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:49
      hej, nie zdawałem dzisiaj egzaminu ale fajno by było jakby ktoś podał np. 5
      przykładowych pytań ... ciekawi mnie czy wiedza, którą wyniosłem z lekcji
      historii i wos byłaby wystarczająca ??? pewno nie !!, z góry dzięki, pozdrawiam
      • amish Re: Politologia-Stosunki UJ 07.07.05, 21:53
        Wiedza z wosu i historii? Przydatna, choć niewystarczająca. Nie dowiesz się
        raczej na wosie jaka partia wygrała wybory w Grecji w 2004... Trzeba po prostu
        interesować się polityką i to nie w wydaniu "miesiąc przed egzaminem" ale przez
        co najmniej kilka lat.
    • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 21:54
      test byl ok, czasu troche malo, ale pytania calkiem przyjemne... z tego co
      wyczytalam z tych ich podanych ksiazek i z tego co pamietam to byla to odpowiedz
      50,5%
      zrobilam oczywiscie pare bledow (dopiero po dluzszym namysle stwierdzilam ze to
      bledy, bo przyznaje ze w czasie testu nie bylo zbyt wiele czasu na myslenie),
      ale chyba w wiekszosci jest dobrze
      czemu wyniki tak pozno?! buu
      na politologie tez 18 lipca?
      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 21:58
        oł chyba jednak zle pamietalam :/ z Wikipedii " PQ, zgodnie ze swą misją,
        doprowadziła do przeprowadzenia referendum na temat odłączenia się prowincji od
        Kanady w 1980, w którym 60% głosujących opowiedziało się przeciw suwerenności."
        • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 21:59
          a moze jednak dobrze :) o ktore to referendum chodzilo? z ktorego roku? bo jest
          tez cos takiego
          " PQ pod kierownictwem dynamicznego Jacques Parizeau wezwała do przeprowadzenia
          kolejnego referendum, które odbyło się w 1995. Referendum zostało przegrane
          przez separatystów marginesem mniej niż jednego procenta." i tu by sie moja
          odpowiedz zgadzala;)
    • Gość: bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:12
      Pytania były takie
      1.ostatni król Grecji
      2.siedziba Rady Europy(strasburg)
      3.do kiedy rządził Salazar w Portugalii
      4.w jakim mieście powstała w 1955 ruch (organizacja?)panstw niezaangażowanych)
      5. ostatni sekretarz PZPR
      • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 09:21
        a, do duszy byl ten test. jestem zlej mysli...
      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 10:32
        4.w jakim mieście powstała w 1955 ruch (organizacja?)panstw niezaangażowanych)

wydaje mi sie, ze w tym pytaniu nie bylo daty i w takim razie nie chodzilo to o
        Bandung, a o konferencje w 1961 w Belgradzie... ale to dzialo sie tak szybko, ze
        moglam ja czegos nie zauwazyc;)
        • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 10:37
          a moze i nie... heh ja juz nic nie wiem ;)
    • Gość: bilon Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:42
      mi tez nie poszlo za rewelacyjnie, ale zobaczymy jak to bedzie. szkoda tylko,
      ze wyniki sa tak pozno:/:/ nie wiecie ile bylo osob na miejsce na politologi i
      na stosunkach???
      • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 10:36
        pani w dziekanacie powiedziala mi, ze na stosunki wplynelo 'ponad 800 podan'
        • Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 10:50
          to chyba troche malo? mnie sie wydaje ze bedzie tak 8-10 osob na miejsce://
          • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 10:55
            No z tego co mnie poinformowano to by wypadalo 5-6 osob na miesjce. Chyba, ze
            to jakas sciema byla
            • Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 10:56
              kurcze, ja bym bardzo chciala zeby to byla prawda, ale w zeszlym roku bylo
              ponad 8 osob/msce a stosunki sa coraz bardziej popularne:/
    • Gość: zyczliwy Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.realestate.net.pl 08.07.05, 11:07
      Dla mnie najgłupsze pytanie było o to, kto był głową państwa węgierskiego po
      powstaniu 1956. Wśród odpowiedzi był zarówno Imre Nagyi jak i Janos Kadar, a w
      zasadzie obydwaj rządzili na Węgrzech wskutek wspomnianej rewolucji...
      • Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 11:11
        no wlasnie. a ktora odpowiedz jest dobra?:>
        • Gość: bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:33
          Kadar
    • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:11
      a demarkacja to w terenie czy na mapie??? bo troche zwariowalam jak to zobaczylam;))
      • Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 12:13
        w terenie;).............chyba :]
        • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:14
          huh to mam dobrze;) w terenie bo sprawdzilam w slowniku wlasnie;)
          • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:31
            a ta Kenijka to za co Nobla dostala?
            • Gość: bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:39
              Za ekologię
              • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:41
                za ekologie??!? ja dalam, ze za te walki plemienne czy cos takiego, bo
                stwierdzialm, ze pokojowa to za dzialalnosc na rzecz pokoju ;)
                • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:47
                  Kurven hajzen, ja tez dalam ze za ekologie to brecha jest ze mnie do tej
                  pory ,ze wogole nie ma nobla w dziedzinie ekologii.
                  Mi tylko sie ta pinda z drzewami kojarzyla ;)
                  • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:50
                    ale to wlasnie jest za ekologie, dlatego smieje sie ze swojego toku myslenia;))
                    • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:00
                      Mija, slonce Ty moje to super w takim razie.Ja im dam za to nasmiewanie sie.
                      PS:myslisz ze bylo sporo osob ktore poszly na ,,pale"?
                  • Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 14:00
                    kochanie ale ona wlasnie dostala za ekologie:)))))
                    • Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 08.07.05, 18:25
                      jak myslicie ile tam na 100 powinniscie miec?
                      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 22:42
                        mysle ze na 100 mam dobrze jakies 85-90
                        • Gość: magda Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 11:57
                          no to swietnie Ci poszlo :))) ja zupelnie nie potrafie okreslic ile zdobede.
                          tylko bardzo zaluje ze 18 lipca dopiero wyniki. psuje to moje plany - musze
                          zrezygnowac ze stosunkow :(
    • tomb_raider Re: Politologia-Stosunki UJ 08.07.05, 18:39
      spodziewałam się czegoś gorszego, bo jak na osobę nieprzygotowaną sporo
      odpowiedzi znałam... pytanie dot. Kadara i Nagy wydało mi się nieprecyzyjne...
      zaznaczyłam Kadara, ze względu na słówko "po" ;) gdyż Nagy został
      zamordowany "w trakcie"... sporo pytań było takich, zeby wszyscy COŚ napisali,
      a była też grupa pytań eliminujących, jak to cholerne referendum... Ogólnie
      cieszę się, że na UW nie ma żadnego testu, bo źle mi się myśli przy
      przeliczniku 100/30, a matura mi poszła nieźle, więc... :]
    • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 22:48
      ja licze gdzies tak na 20, ale zweryfikuje to w TYM WATKU po 18 VII. Zawsze
      dadza to czego sie czlowiek nie przygotowywal...:)
      • Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 11:23
        na 20 punktów na 100
        ? nie mów?
    • Gość: ziiiip Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 11:55
      mi tak nawet nawet poszło:)
    • Gość: magda tak z ciekawosci... IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 11:59
      a mam pytanko jeszcze... skad jestescie? z jakich miast?
      • Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:02
        pamiętacie jeszcze jakies pytania?? Bo ja byłam tak zaaferowana do tego 30 min
        i 100 pytań że nie pamietam za wiele....
        BYło o obywatelstwie, co zaznaczyliscie??
        • Gość: magda Re: tak z ciekawosci... IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 13:25
          nadaje prezydent RP :) hmmm.. ja juz zupelnie nie pamietam pytan. pozdrawiam!
          • Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:51
            tak ale tez nie mozna się go zrezc i dlatego miałam dylemat, ale zaznaczyłam
            nadaje prezydent =)
            • Gość: mija Re: tak z ciekawosci... IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 13:55
              a status uchodzca?? kto to nadaje?
              • Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:56
                ja dałam ta rade chyba c, ale naprawde niczego juz nie jestem pewna a jak
                wyszłam byłam bardzo zadowolona, pewnie nie mam co liczyć na te studia =(
                • Gość: mija Re: tak z ciekawosci... IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 13:58
                  ja znalazlam w necie cos takiego "Prezes Urzędu ds. Repatriacji i Cudzoziemców wydaje decyzję o nadaniu statusu uchodźcy", a z tego co pamietam nie bylo tam chyba takiej odpowiedzi :/ byla jaka Rada cos tam...
                  • Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:18
                    tak tak, to było mylace =/
                    • Gość: blanco19 Re: tak z ciekawosci... IP: 213.199.194.* 09.07.05, 14:21
                      a To ten prezes pewnei z tej rady hehe :D Nie no ale może ktoś ze "Starych
                      MAturzystów" powie nam jak wygladal ich test i jak im poszedl?Jakie mamy z nimi
                      szanse:>
                      • Gość: zuzia Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:02
                        ooo super pomysł!!
                        starzy maturzyści!! A włąsnie ile oni maja miejsc?? 50% czy mniej???????? To
                        chyba wazne ...
    • Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 09.07.05, 16:51
      Wiadomo ile w koncu bylo luda na 1 msc?:)
      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 17:05
        info od ludzi z innego forum:
        "Lista od A do J liczyla ok.180 osób, a od R do W - ok.140. Domyślam się ze na
        Wydziela Prawa pisała ta środkowa część, czyli od K do P. "

"Ja pisalam na wydziale prawa w 219. Od M do P i bylo ok. 80 osob."

"U mnie w sali 219 byli ludzie na P i R i było nas sporo, nie liczyłam dokładnie
        ale na pewno ponad 130 osób."

180+
        140+
        80+
        130= 530 + osoby na K L Ł hmmm

chcialam zauwazyc dwie sprzeczne info, ze w sali 219 pisaly jakby oddzielnie
        osoby na M i P, P i R; nio i brakuje tu sali z osobami na K, L, Ł
        • Gość: antek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:55
          mówisz os tosunkach??? na politologie mam nadzieje ze było mniej chetnych ,
          pozdrawiam ;)
          • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 18:18
            tak, o stosunkach;)
            • Gość: kas Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:10
              Z moich obliczen wychodzi jakies 500 osob.
              niektore pytania byly smiesznie proste, a inne z kosmosu. nie wiem co o tym
              myslec. najpierw sie bardzo cieszylam a teraz zaczynam sie dolowac.
              • Gość: Marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 19:17
                będzie dobrze wszyscy się dostaną i juz:):) trzymam kciuki za siebie i za Was
                wszystkich:)jeżeli chcecie pogadac o testach i ponarzekac na pytania piszcie
                2535381
    • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 22:00
      dowiedzialam sie, ze jest ok. 6 osob na miejsce (ktos poprostu zadzwonil i zapytal;)
      • Gość: p jak prorok Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:31
        a JA czuje w lewej piszczeli ze mija sie dostanie.i juz :P
        • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 01:02
          hehe szkoda ze ja tak nie czuje:) gdyby brali pod uwage tylko wyniki testu... niestety troche zwalilam mature, co nie pozwala mi na optymizm :/
          • Gość: kalina Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:30
            a wiecie co ????? ja to wszystko czarno widze =/////
            • Gość: kaaaasiuuuniaaa Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 11:42
              mówię Wam bedzie dobrze!!!
              • Gość: p jak prorok Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:53
                To nasze forum stosunkowców zamienia sie w Kolo wzajemnej adoracji..(dostane
                się,ach nie dostanę się...ja dodam radosne kwiii:P)

Przez tydzień wszyscy odpoczywamy,czytamy dobre książki i sluchamy
                energetycznej muzyki.

i o!
                • Gość: zollik Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:52
                  ooo i to jest pomysł!!! ten relax mi sie podoba !! wreszcie mamy wakacje
                  =)))))))))))
                  • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 14:37
                    kto ma to ma wakacje :P ja sie musze jeszcze uczyc do examu na socjologie (takie
                    kolo ratunkowe, gdyby nie wyszlo ze stosunkami), a wiec czytam o tych wszystkich
                    patologiach i innych pie..ch :/ bawcie sie dobrze, moze niedlugo tez dolacze;)
                    • Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 14:50
                      ja się zacznę bawic 18 jak się dostanę , jak nie to się zabiję heh tez bedzie
                      zabawa (żart:)
                      • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 10.07.05, 16:52
                        A jakie mieliscie wyniki z matury (% albo ile wam wychodzi uwzgledniajac te przeliczniki - na 750 pkt.?)
                        • Gość: p jak prorok Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:08
                          do m:

Mila Ma ,,m", a co Ci to da ,ze bedziesz teraz siedziec caly tydzien i sie
                          zamartwiac?Moze dzieki temu sie dostaniesz? taa..to moze i ja sprobuje :P

ja wlasnie zgodnie ze swoim wczesniejszym postem wyszlam na bike a wieczorem
                          koncert:))

Bawcie sie dobrze

pa

• Gość: NINA Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 20:54
                            NO WŁASNIE NIE STRESUJMY SIĘ :):)
                        • Gość: Tim_Skold Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:43
                          Ja mam w sumie dokładnie 500pkt z matury. Jak widac, żadna rewelacja! A co do
                          samego testu - pisałem kilka godzin wcześniej egzamin na europeistyke i był
                          naprawde o WIELE trudniejszy i bardziej szczegółowy. Do wyboru 6 odpowiedzi, w
                          tym ostatnią możliwością w KAŻDYM zadaniu była "żadna z powyższych" co
                          dodatkowo mocno komplikowało sprawe. Anyway..nie licze na jakieś rewelacyjne
                          wyniki testy ale i tak mam nadzieje że może sie uda ;P
                          • Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:12
                            a ja wam powiem,ze mili z was ludzie... chciałabym się z wami dostać na te
                            stosunki :D trza być dobrej myśli!!!
                            • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 10.07.05, 23:22
                              A ja jestem rodzaju meskiego :)..Prawda jest taka, ze ja tez poszedlem dzis na
                              teatry uliczne :) bo mam dosc siedzenia w domu i martwienia sie...Ale
                              nie "zdolujmy" watku przez ten tydzienn ;)...
                              • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 23:46
                                a ja polaczylam przyjemne z pozytecznym: najpierw pouczylam sie na socjologie, a potem poszlam do Lubu Dubu na piwo;)
    • Gość: *merci* Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 10.07.05, 23:23
      Tak!Lepiej zastanówmy się co zrobimy jak się dowiemy, że się
      dostaliśmy ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 23:45
        wyjezdzam na wakacje, w gory mrrr - juz mam rezerwacje, wiec tak czy siak, dostane sie czy nie - pojade odreagowac... najwyzej rzuce sie z jakiej gory... chociaz po co... moge porzeciez w przyszlym roku sprobowac;))
        dostane sie - upije sie z radosci, nie dostane sie - tez sie upije tyle ze na inny sposob ;) dostane sie - bede sie przez najblizsze tygodnie rozkoszowac tym faktem, nie dostane sie - postaram sie szybko zapomniec;)
        i podziekuje mojemu facetowi, ze tak dzielnie zniosl ten czas, te zawodzenia jaka jestem tepa itp - bylam straszna, podziwiam go;)

aa i jak sie dostane to postaram sie nawiazac jakis kontakt netowy z przyszlym kolezenstwem z roku, tak zeby miec rozeznanie;))
        • Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 09:04
          Tak strasznie chciałabym się dostać!Chciałabym ,zeby dla każdego było
          mijesce!!!:):):)Musimy sobie zrobic pewnego rodzaju obóz zapoznawczy:):jak się
          dostaniemy:):):)Jak czytam posty ludzi ,którzy są pewni,ze dostaną się na UW to
          mi się niedobrze robi, całe szczeście,ze ludzie ,którzy idą na UJ są
          wystrzałowi:):)
          • Gość: kas Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:03
            A ja wczoraj skonczylam dziewietnastke!!!! wszyscy mi tylko jednego zyczyli,
            zebym sie chociaz gdzies dostala. oni tak we mnie wierza, az mi ich szkoda. jak
            sie nie dostane to ich zawiode:( no ale nic, trzeba myslec pozytywnie. Zycze Wam
            zebyscie sie wszyscy dostali (i ja tez) bo fajnie by bylo z Wami studiowac.
            • Gość: p jak prorokPoleca Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:45
              Wczoraj dla odprezenia bylam sobie na koncercie T. love...:PP

A i tak btw ogladalam swietny film: Persona, Bergamana.Jak dla mnie
              intelektualny orgazm. Polecam ambitniejszej części stosunkowców;)

Pozdrawiam cierpliwych :)
    • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:57
      Halo ..a jeszcze mam takie pytanie, mianowicie ile miejsc jest przewidzianych
      dla starych maturzystów?
      • Gość: kamila Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:05
        no i własnie tego nie wie nikt, pozdrawiam
    • Gość: hewsonka Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:24
      Rzeczywiscie,nasi faceci tez duzo przeszli.Moj wygladal jakby czekał pod porodówką-nigdy tego nie zapomne,denerwował sie bardziej niż ja...kochany.
      • Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 19:07
        A co robimy jak się dostaniemy, niech ktoś cos fajnego wymysli:):)
    • Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:36
      a ja sie właśnie nie dostałam na rosjoznawstwo :'( chlip
      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 11.07.05, 19:53
        oj :/ to moze na stosunkach wyjdzie;) a skladalas na cos jeszcze?
        • Gość: lolo Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 21:35
          ciekawe czy wytrzymam do tego 18 ,a nie wiecie kiedy wyniki na uw?
          • Gość: didi Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:10
            :)
    • Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:18
      coś za daleko się schował ten mój ulubiony temat :)
      tzreba go przywrócic na 1st strone... ehh
      • Gość: bilon Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:45
        w ramach odświeżenia napiszcie ile mieliście punktów z matury, ja miałem
        517/750, test poszedł myśle ze nie najgorzej. A jak u Was chce wiedziec mniej
        wiecej ile musze miec z testu zeby miec jakiekolwiek szanse:) pozdro dla
        wszystkich przyszlych politologow bez wzgledu na to czy sie spotkamy na UJ:):)
        • laskah Re: Politologia-Stosunki UJ 12.07.05, 18:46
          to wyniki juz sa???
          • Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 19:08
            ja miałam 512 a test tez spoko jak na razie to cos około 12-15 błędów
            naliczyłam co jest dla mnie baaaardzo zadowalające
            • Gość: kaska Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 19:11
              no to sa juz te wyniki czy nie ma:/???
            • Gość: kasia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:38
              boshh ludzie nie dołujcie!! a wy idzicie na stosunki raczej czy na
              politologie?? I wpiując wyniki zaznaczajcie to prosze... -p jejku nie doczekam
              do tych wyników, tak się boje...mmm
              • Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:35
                ja bym sobie postudiowała stosunki. mam 540/750 ale test to u mnie kicha... ehh
                szzkooda..ale cóż trudno.trzeba się było uczyć a nie imprezować.pozdrawiam
                wszystkich :)
                • Gość: majni Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 21:14
                  na stosunki tak strasznie bym chciała się dostac!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: dzibak Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 21:18
      a Wam jak test poszedł?
      • Gość: Tim_Skold Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:23
        ha! Ja sie dzisiaj dostałem na europeistyke (też na UJ) więc nie bede płakał az
        tak bardzo jeśli mnie nie przyjmą na stosunki. W sumie tutaj szanse mam chyba
        marne bo tylko 500pkt z matury, choć z drugiej strony test był znacznie
        łatwiejszy niż na europeistyke.
        Anyway...pożyjemy, zobaczymy!
        • Gość: bezel Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:34
          to mozna bylo zdawac i na europeistyke i na politologie, przeciez to jest na
          jednym wydziale:/ no nic teraz i tak juz za pozno;]
          • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 12.07.05, 21:49
            524 na stosunki. Odnosnie testu juz pisalem - zle ;(
            • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:02
              mozna składac na europeistykę i stosunki nie mozna składac na politologie i
              stosunki, a wie ktos może ile osób na miejsce na politologie a ile na
              stosunki?? Jutro chyba zadzwonie...
              • Gość: bilon Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:44
                Jak się dodzwonisz i czegoś się dowiesz napisz o tym na forum;) dzięki z góry!
                pozdrówki:)
              • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 12.07.05, 22:48
                hehe to ja mam chyba najmniej z matury - chyba jakies 493 (liczylam juz troche
                temu, wiec nie wiem czy dokladnie tyle) - ogolnie to historie rozszerzona
                spieprzylam konkretnie, wiec punktacja poleciala wydatnie w dol :/
                ale test raczej dobrze, wiec jeszcze mam jakas tam nadzieje... teraz tylko
                przechodza mi przez glowe wyobrazenia jak to bedzie wspaniale jak sie dostane i
                co to zrobie jak sie nie dostane (exam na zaoczna socjologie :/)
                • Gość: *merci* Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 13.07.05, 09:19
                  546...:/
                  • Gość: magda Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 15:49
                    588..
    • Gość: muka Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:07
      jak się wam wydaje?od jakiego mniej więcej poziomu będą przyjmować?np. na
      stosunki?wielu z was ma maturke na ok 500 pkt(i ja też pod to podchodze)no a
      tescik wypadł różnie...
      • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:22
        nie wiem od ilu pkt bedą przyjmowac mysle że w sumie powy żej 1000pkt
        • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:24
          nikt nie odbiera....
          • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 13.07.05, 10:45
            No jasne, ze nikt nie odbiera. Nie bede sie wyrazal kto tam pracuje. W koncu
            licza te nasze punkty, nie? Trwac to ma w koncu 12 dni! A odnosnie
            przyjmowania. Mysle (mam nadzieje :))), ze beda przyjmowac od 60% w sumie
            (czyli od ok. 900 pkt.) choc moge sie mylic. To zalezy jak wypadla matura i
            test i jaki prog ustala tam najlepsi!
          • Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 10:47
            tez tak mysle,ze 1000 powinno byc w sam raz a najlepiej tak to 1050 jak ktos
            bedzie miał to juz moze byc zadowolony:)więc jeżeli masz powyzej 500 i test tak
            na 75% to juz się ciesz:)
          • Gość: cvvbm,. Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 17.07.05, 12:03
            :(
          • Gość: belua Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 80.51.113.* 17.07.05, 23:01
            Dostałam się!!! chętnie nawiążę kontakt z osobami, które również dostały się na
            ten kierunek ;] gg: 2901140 pozdro62676 ;)
    • Gość: łukasz Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 10:52
      a z tym quebeckiem to miało byc to 50,5 czy tam 50,2%
      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 13.07.05, 11:20
        z tego co wiem to 50,5%
    • Gość: up Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 13.07.05, 13:38
      up up up up up up up up up up up up up
      • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:12
        tak 1000 i bedzie super, a na politologie chyba mniej prawda??
        • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:44
          Ale jaja sposrod 73 os przyjetych na SM na UMCS tylko 5 mialo nowa mature!!!
          NIETRUDNO SIE domyslic ze nie dostalam...

PZdrawiam was
          • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:33
            bo były beznadziejne kryteria przyjęc na umcs , na uj starzy maturzyści mieli
            test i tak szczerze mówiąc chyba trudny, więc powinno byc sprawiedliwie =)
    • Gość: kiki Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 19:10
      do poniedziałku jeszcze taaak daleko...:(
      • Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 13.07.05, 20:29
        a za test ile pkt. można dostać????????????????tyle co łącznie za maturke?
      • Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 13.07.05, 20:29
        a za test ile pkt. można dostać????????????????tyle co łącznie za maturke?
        • Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:07
          tak jest! 750 za test i tyle samo za mature!
          • Gość: buba Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:54
            udało sie komuś dodzwonić do instytutu i dowiedzieć ile osob na miejsce, wydaje
            mi sie ze w ciagu tygodnia mozna spokojenie poprawic tyle testow, tym bardziej
            ze byl to test tylko zamkniety! chciałbym juz wiedziec na czym stoje, a tak to
            ani wakacji ani szukania innych wariantow:/ pozdro dla wszystkich
            niecierpliwych;]
            • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 13.07.05, 23:10
              w gazecie pisali, ze na stosunki bylo 853 (a moze 854) osob chetnych na stosunki
              czyli wychodzi 6,1 na miejsce...
              osobiscie uwazam, ze uwzgledniajac miejsca ktore przeznaczone sa dla 'starych'
              maturzystow i tych ktorzy zdawali z zaocznych, dla 'nowych' moze byc pulap
              jakies 1200 pkt, jak nie wiecej :(
              • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 13.07.05, 23:11
                heh ale niegramatyczny poczatek mojej wypowiedzi;)))
                • Gość: buba Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:13
                  a bylo w tej gazecie cos napisane;) o politologii??
                  • Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:37
                    chlip... 1200!!?? :'(
                    • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:36
                      Mija wez ludzi nie strasz swoim pesymistycznym progiem. a z moim umcsem jeszcze
                      nie jest sprawa stracona jestem tuz pod kreska i maja zwiekszac limity miejsc,
                      wiec ..moze?

PS:Udalo ci się z socjologią?
                      • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 14.07.05, 15:40
                        na socjologie zaoczna bede zdawac, wiec pewno sie uda hehe ;) ale to dopiero we
                        wtorek. jakos ostatnio stracilam wiare w stosunki... buu cos czuje ze nie
                        zobacze siebie na liscie
    • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:09
      ZAczynam sie niecierpliwic..

Jak mysliscie,czy byli ludzie ktorzy skladali papiery np. z podstawowa matura..?
      a moze znacie takowych?:P
      • Gość: blanco19 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 213.199.194.* 14.07.05, 18:09
        Zależy z czego podstawową bo tak raczej ze wszystkiego to pewnie niewielu sie
        znajdzie :D
        • Gość: matra Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 09:55
          widzieliscie próg na uw----porażka mam nadzieję,ze przynajmniej tu bedzie
          nizszy,a czy ktoś z Was rezygnuje z stosunków na UJ , bo dostał się na UW?>
          • Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 15.07.05, 16:13
            są wyniki na uj!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ryniu Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:21
              lakoniczne stwierdzenie tylko
              • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:52
                SA!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałąm się!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:58
                  Niunia na co sa na politologie czy na stosunki , prosze odpisz szybko jak
                  mozesz!!
                  • Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 15.07.05, 17:02
                    haha tak jak myslalam - nie dostalam sie :/ wiecie moze od ilu punktow
                    przyjmowali? (nawet mi nie napisali ile mialam)
                    coz tak jak myslalam - matura mnie pograzyla...
                    • Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 15.07.05, 17:28
                      a ja sie dostalam - politologia:)
                      • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:36
                        na politologie =)))))))))))))
                        • Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:36
                          a Ty mija nie dostałas się na stosunki??????? hmmm to może mieliście naprawde
                          wysoki prób bo to mnie dziwi
                          • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 15.07.05, 18:19
                            gdzie sa te wyniki?
                            • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 15.07.05, 18:35
                              hura! dostalem sie! mam nadzieje, ze to nie sen!
                              • Gość: nati Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:59
                                ja też się dostałam:D
                                • Gość: Bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:06
                                  Od ilu przyjmowali. Na ERK nie pisze. Może na wydziale napisali, może wie ktoś
                                  kto był w Krakowie
                                  • Gość: ilo Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 82.160.28.* 15.07.05, 19:13
                                    nati napisz jakie miałas wyniki z matury jesli możesz bo chce porównac z moimi
                                    bo u mnie jeszcze nic nie pisze
                                    • Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 15.07.05, 19:27
                                      mysle, ze dopiero w poniedzialek b edzie wiadomo dopiero odnosnie progow.
                                      • Gość: Sim Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 20:03
                                        ja sie dostalam na stosunki z matury mam 569 pkt, test poszedl mi dobrze:) pozdr
                                    • Gość: nati Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:08
                                      historia 90/58
                                      wos 73/76
                                      niemiecki 92/84
                                      ale nie wiem niestety,ile dostałam z testu,bo mi o tym nie napisali.
                                      powodzenia ilo,mam nadzieję,że Twoja wiadomość też będzie dobra:)
                                      • Gość: dv Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 11:29
                                        a nie wiecie kiedy bedzie jakas lista na necie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka