amish 07.07.05, 21:11 I jak poszedł dzisiejszy teścik na UJ? Orientuje się ktoś jaka była odpowiedź w pytaniu o referendum w Quebecu? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uuu Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:49 hej, nie zdawałem dzisiaj egzaminu ale fajno by było jakby ktoś podał np. 5 przykładowych pytań ... ciekawi mnie czy wiedza, którą wyniosłem z lekcji historii i wos byłaby wystarczająca ??? pewno nie !!, z góry dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amish Re: Politologia-Stosunki UJ 07.07.05, 21:53 Wiedza z wosu i historii? Przydatna, choć niewystarczająca. Nie dowiesz się raczej na wosie jaka partia wygrała wybory w Grecji w 2004... Trzeba po prostu interesować się polityką i to nie w wydaniu "miesiąc przed egzaminem" ale przez co najmniej kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 21:54 test byl ok, czasu troche malo, ale pytania calkiem przyjemne... z tego co wyczytalam z tych ich podanych ksiazek i z tego co pamietam to byla to odpowiedz 50,5% zrobilam oczywiscie pare bledow (dopiero po dluzszym namysle stwierdzilam ze to bledy, bo przyznaje ze w czasie testu nie bylo zbyt wiele czasu na myslenie), ale chyba w wiekszosci jest dobrze czemu wyniki tak pozno?! buu na politologie tez 18 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 21:58 oł chyba jednak zle pamietalam :/ z Wikipedii " PQ, zgodnie ze swą misją, doprowadziła do przeprowadzenia referendum na temat odłączenia się prowincji od Kanady w 1980, w którym 60% głosujących opowiedziało się przeciw suwerenności." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 21:59 a moze jednak dobrze :) o ktore to referendum chodzilo? z ktorego roku? bo jest tez cos takiego " PQ pod kierownictwem dynamicznego Jacques Parizeau wezwała do przeprowadzenia kolejnego referendum, które odbyło się w 1995. Referendum zostało przegrane przez separatystów marginesem mniej niż jednego procenta." i tu by sie moja odpowiedz zgadzala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:12 Pytania były takie 1.ostatni król Grecji 2.siedziba Rady Europy(strasburg) 3.do kiedy rządził Salazar w Portugalii 4.w jakim mieście powstała w 1955 ruch (organizacja?)panstw niezaangażowanych) 5. ostatni sekretarz PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 09:21 a, do duszy byl ten test. jestem zlej mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 10:32 4.w jakim mieście powstała w 1955 ruch (organizacja?)panstw niezaangażowanych) wydaje mi sie, ze w tym pytaniu nie bylo daty i w takim razie nie chodzilo to o Bandung, a o konferencje w 1961 w Belgradzie... ale to dzialo sie tak szybko, ze moglam ja czegos nie zauwazyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 10:37 a moze i nie... heh ja juz nic nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilon Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:42 mi tez nie poszlo za rewelacyjnie, ale zobaczymy jak to bedzie. szkoda tylko, ze wyniki sa tak pozno:/:/ nie wiecie ile bylo osob na miejsce na politologi i na stosunkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 10:36 pani w dziekanacie powiedziala mi, ze na stosunki wplynelo 'ponad 800 podan' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 10:50 to chyba troche malo? mnie sie wydaje ze bedzie tak 8-10 osob na miejsce:// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 10:55 No z tego co mnie poinformowano to by wypadalo 5-6 osob na miesjce. Chyba, ze to jakas sciema byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 10:56 kurcze, ja bym bardzo chciala zeby to byla prawda, ale w zeszlym roku bylo ponad 8 osob/msce a stosunki sa coraz bardziej popularne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.realestate.net.pl 08.07.05, 11:07 Dla mnie najgłupsze pytanie było o to, kto był głową państwa węgierskiego po powstaniu 1956. Wśród odpowiedzi był zarówno Imre Nagyi jak i Janos Kadar, a w zasadzie obydwaj rządzili na Węgrzech wskutek wspomnianej rewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 11:11 no wlasnie. a ktora odpowiedz jest dobra?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:33 Kadar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:11 a demarkacja to w terenie czy na mapie??? bo troche zwariowalam jak to zobaczylam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 12:13 w terenie;).............chyba :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:14 huh to mam dobrze;) w terenie bo sprawdzilam w slowniku wlasnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:31 a ta Kenijka to za co Nobla dostala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:39 Za ekologię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:41 za ekologie??!? ja dalam, ze za te walki plemienne czy cos takiego, bo stwierdzialm, ze pokojowa to za dzialalnosc na rzecz pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:47 Kurven hajzen, ja tez dalam ze za ekologie to brecha jest ze mnie do tej pory ,ze wogole nie ma nobla w dziedzinie ekologii. Mi tylko sie ta pinda z drzewami kojarzyla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 12:50 ale to wlasnie jest za ekologie, dlatego smieje sie ze swojego toku myslenia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:00 Mija, slonce Ty moje to super w takim razie.Ja im dam za to nasmiewanie sie. PS:myslisz ze bylo sporo osob ktore poszly na ,,pale"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 08.07.05, 14:00 kochanie ale ona wlasnie dostala za ekologie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 08.07.05, 18:25 jak myslicie ile tam na 100 powinniscie miec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 08.07.05, 22:42 mysle ze na 100 mam dobrze jakies 85-90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 11:57 no to swietnie Ci poszlo :))) ja zupelnie nie potrafie okreslic ile zdobede. tylko bardzo zaluje ze 18 lipca dopiero wyniki. psuje to moje plany - musze zrezygnowac ze stosunkow :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomb_raider Re: Politologia-Stosunki UJ 08.07.05, 18:39 spodziewałam się czegoś gorszego, bo jak na osobę nieprzygotowaną sporo odpowiedzi znałam... pytanie dot. Kadara i Nagy wydało mi się nieprecyzyjne... zaznaczyłam Kadara, ze względu na słówko "po" ;) gdyż Nagy został zamordowany "w trakcie"... sporo pytań było takich, zeby wszyscy COŚ napisali, a była też grupa pytań eliminujących, jak to cholerne referendum... Ogólnie cieszę się, że na UW nie ma żadnego testu, bo źle mi się myśli przy przeliczniku 100/30, a matura mi poszła nieźle, więc... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 08.07.05, 22:48 ja licze gdzies tak na 20, ale zweryfikuje to w TYM WATKU po 18 VII. Zawsze dadza to czego sie czlowiek nie przygotowywal...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 11:23 na 20 punktów na 100 ? nie mów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziiiip Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 11:55 mi tak nawet nawet poszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda tak z ciekawosci... IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 11:59 a mam pytanko jeszcze... skad jestescie? z jakich miast? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:02 pamiętacie jeszcze jakies pytania?? Bo ja byłam tak zaaferowana do tego 30 min i 100 pytań że nie pamietam za wiele.... BYło o obywatelstwie, co zaznaczyliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: tak z ciekawosci... IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 13:25 nadaje prezydent RP :) hmmm.. ja juz zupelnie nie pamietam pytan. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:51 tak ale tez nie mozna się go zrezc i dlatego miałam dylemat, ale zaznaczyłam nadaje prezydent =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: tak z ciekawosci... IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 13:55 a status uchodzca?? kto to nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:56 ja dałam ta rade chyba c, ale naprawde niczego juz nie jestem pewna a jak wyszłam byłam bardzo zadowolona, pewnie nie mam co liczyć na te studia =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: tak z ciekawosci... IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 13:58 ja znalazlam w necie cos takiego "Prezes Urzędu ds. Repatriacji i Cudzoziemców wydaje decyzję o nadaniu statusu uchodźcy", a z tego co pamietam nie bylo tam chyba takiej odpowiedzi :/ byla jaka Rada cos tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:18 tak tak, to było mylace =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanco19 Re: tak z ciekawosci... IP: 213.199.194.* 09.07.05, 14:21 a To ten prezes pewnei z tej rady hehe :D Nie no ale może ktoś ze "Starych MAturzystów" powie nam jak wygladal ich test i jak im poszedl?Jakie mamy z nimi szanse:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: tak z ciekawosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:02 ooo super pomysł!! starzy maturzyści!! A włąsnie ile oni maja miejsc?? 50% czy mniej???????? To chyba wazne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 09.07.05, 16:51 Wiadomo ile w koncu bylo luda na 1 msc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 17:05 info od ludzi z innego forum: "Lista od A do J liczyla ok.180 osób, a od R do W - ok.140. Domyślam się ze na Wydziela Prawa pisała ta środkowa część, czyli od K do P. " "Ja pisalam na wydziale prawa w 219. Od M do P i bylo ok. 80 osob." "U mnie w sali 219 byli ludzie na P i R i było nas sporo, nie liczyłam dokładnie ale na pewno ponad 130 osób." 180+ 140+ 80+ 130= 530 + osoby na K L Ł hmmm chcialam zauwazyc dwie sprzeczne info, ze w sali 219 pisaly jakby oddzielnie osoby na M i P, P i R; nio i brakuje tu sali z osobami na K, L, Ł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:55 mówisz os tosunkach??? na politologie mam nadzieje ze było mniej chetnych , pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 18:18 tak, o stosunkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:10 Z moich obliczen wychodzi jakies 500 osob. niektore pytania byly smiesznie proste, a inne z kosmosu. nie wiem co o tym myslec. najpierw sie bardzo cieszylam a teraz zaczynam sie dolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 19:17 będzie dobrze wszyscy się dostaną i juz:):) trzymam kciuki za siebie i za Was wszystkich:)jeżeli chcecie pogadac o testach i ponarzekac na pytania piszcie 2535381 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 09.07.05, 22:00 dowiedzialam sie, ze jest ok. 6 osob na miejsce (ktos poprostu zadzwonil i zapytal;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p jak prorok Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:31 a JA czuje w lewej piszczeli ze mija sie dostanie.i juz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 01:02 hehe szkoda ze ja tak nie czuje:) gdyby brali pod uwage tylko wyniki testu... niestety troche zwalilam mature, co nie pozwala mi na optymizm :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:30 a wiecie co ????? ja to wszystko czarno widze =///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaaasiuuuniaaa Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 11:42 mówię Wam bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p jak prorok Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:53 To nasze forum stosunkowców zamienia sie w Kolo wzajemnej adoracji..(dostane się,ach nie dostanę się...ja dodam radosne kwiii:P) Przez tydzień wszyscy odpoczywamy,czytamy dobre książki i sluchamy energetycznej muzyki. i o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zollik Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:52 ooo i to jest pomysł!!! ten relax mi sie podoba !! wreszcie mamy wakacje =))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 14:37 kto ma to ma wakacje :P ja sie musze jeszcze uczyc do examu na socjologie (takie kolo ratunkowe, gdyby nie wyszlo ze stosunkami), a wiec czytam o tych wszystkich patologiach i innych pie..ch :/ bawcie sie dobrze, moze niedlugo tez dolacze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 14:50 ja się zacznę bawic 18 jak się dostanę , jak nie to się zabiję heh tez bedzie zabawa (żart:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 10.07.05, 16:52 A jakie mieliscie wyniki z matury (% albo ile wam wychodzi uwzgledniajac te przeliczniki - na 750 pkt.?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p jak prorok Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:08 do m: Mila Ma ,,m", a co Ci to da ,ze bedziesz teraz siedziec caly tydzien i sie zamartwiac?Moze dzieki temu sie dostaniesz? taa..to moze i ja sprobuje :P ja wlasnie zgodnie ze swoim wczesniejszym postem wyszlam na bike a wieczorem koncert:)) Bawcie sie dobrze pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 20:54 NO WŁASNIE NIE STRESUJMY SIĘ :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim_Skold Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:43 Ja mam w sumie dokładnie 500pkt z matury. Jak widac, żadna rewelacja! A co do samego testu - pisałem kilka godzin wcześniej egzamin na europeistyke i był naprawde o WIELE trudniejszy i bardziej szczegółowy. Do wyboru 6 odpowiedzi, w tym ostatnią możliwością w KAŻDYM zadaniu była "żadna z powyższych" co dodatkowo mocno komplikowało sprawe. Anyway..nie licze na jakieś rewelacyjne wyniki testy ale i tak mam nadzieje że może sie uda ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:12 a ja wam powiem,ze mili z was ludzie... chciałabym się z wami dostać na te stosunki :D trza być dobrej myśli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 10.07.05, 23:22 A ja jestem rodzaju meskiego :)..Prawda jest taka, ze ja tez poszedlem dzis na teatry uliczne :) bo mam dosc siedzenia w domu i martwienia sie...Ale nie "zdolujmy" watku przez ten tydzienn ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 23:46 a ja polaczylam przyjemne z pozytecznym: najpierw pouczylam sie na socjologie, a potem poszlam do Lubu Dubu na piwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *merci* Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 10.07.05, 23:23 Tak!Lepiej zastanówmy się co zrobimy jak się dowiemy, że się dostaliśmy ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 10.07.05, 23:45 wyjezdzam na wakacje, w gory mrrr - juz mam rezerwacje, wiec tak czy siak, dostane sie czy nie - pojade odreagowac... najwyzej rzuce sie z jakiej gory... chociaz po co... moge porzeciez w przyszlym roku sprobowac;)) dostane sie - upije sie z radosci, nie dostane sie - tez sie upije tyle ze na inny sposob ;) dostane sie - bede sie przez najblizsze tygodnie rozkoszowac tym faktem, nie dostane sie - postaram sie szybko zapomniec;) i podziekuje mojemu facetowi, ze tak dzielnie zniosl ten czas, te zawodzenia jaka jestem tepa itp - bylam straszna, podziwiam go;) aa i jak sie dostane to postaram sie nawiazac jakis kontakt netowy z przyszlym kolezenstwem z roku, tak zeby miec rozeznanie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 09:04 Tak strasznie chciałabym się dostać!Chciałabym ,zeby dla każdego było mijesce!!!:):):)Musimy sobie zrobic pewnego rodzaju obóz zapoznawczy:):jak się dostaniemy:):):)Jak czytam posty ludzi ,którzy są pewni,ze dostaną się na UW to mi się niedobrze robi, całe szczeście,ze ludzie ,którzy idą na UJ są wystrzałowi:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:03 A ja wczoraj skonczylam dziewietnastke!!!! wszyscy mi tylko jednego zyczyli, zebym sie chociaz gdzies dostala. oni tak we mnie wierza, az mi ich szkoda. jak sie nie dostane to ich zawiode:( no ale nic, trzeba myslec pozytywnie. Zycze Wam zebyscie sie wszyscy dostali (i ja tez) bo fajnie by bylo z Wami studiowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p jak prorokPoleca Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:45 Wczoraj dla odprezenia bylam sobie na koncercie T. love...:PP A i tak btw ogladalam swietny film: Persona, Bergamana.Jak dla mnie intelektualny orgazm. Polecam ambitniejszej części stosunkowców;) Pozdrawiam cierpliwych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:57 Halo ..a jeszcze mam takie pytanie, mianowicie ile miejsc jest przewidzianych dla starych maturzystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:05 no i własnie tego nie wie nikt, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hewsonka Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:24 Rzeczywiscie,nasi faceci tez duzo przeszli.Moj wygladal jakby czekał pod porodówką-nigdy tego nie zapomne,denerwował sie bardziej niż ja...kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 19:07 A co robimy jak się dostaniemy, niech ktoś cos fajnego wymysli:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:36 a ja sie właśnie nie dostałam na rosjoznawstwo :'( chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 11.07.05, 19:53 oj :/ to moze na stosunkach wyjdzie;) a skladalas na cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 21:35 ciekawe czy wytrzymam do tego 18 ,a nie wiecie kiedy wyniki na uw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:18 coś za daleko się schował ten mój ulubiony temat :) tzreba go przywrócic na 1st strone... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilon Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:45 w ramach odświeżenia napiszcie ile mieliście punktów z matury, ja miałem 517/750, test poszedł myśle ze nie najgorzej. A jak u Was chce wiedziec mniej wiecej ile musze miec z testu zeby miec jakiekolwiek szanse:) pozdro dla wszystkich przyszlych politologow bez wzgledu na to czy sie spotkamy na UJ:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 19:08 ja miałam 512 a test tez spoko jak na razie to cos około 12-15 błędów naliczyłam co jest dla mnie baaaardzo zadowalające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 19:11 no to sa juz te wyniki czy nie ma:/??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:38 boshh ludzie nie dołujcie!! a wy idzicie na stosunki raczej czy na politologie?? I wpiując wyniki zaznaczajcie to prosze... -p jejku nie doczekam do tych wyników, tak się boje...mmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:35 ja bym sobie postudiowała stosunki. mam 540/750 ale test to u mnie kicha... ehh szzkooda..ale cóż trudno.trzeba się było uczyć a nie imprezować.pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majni Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 21:14 na stosunki tak strasznie bym chciała się dostac!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzibak Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 21:18 a Wam jak test poszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim_Skold Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:23 ha! Ja sie dzisiaj dostałem na europeistyke (też na UJ) więc nie bede płakał az tak bardzo jeśli mnie nie przyjmą na stosunki. W sumie tutaj szanse mam chyba marne bo tylko 500pkt z matury, choć z drugiej strony test był znacznie łatwiejszy niż na europeistyke. Anyway...pożyjemy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezel Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:34 to mozna bylo zdawac i na europeistyke i na politologie, przeciez to jest na jednym wydziale:/ no nic teraz i tak juz za pozno;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 12.07.05, 21:49 524 na stosunki. Odnosnie testu juz pisalem - zle ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:02 mozna składac na europeistykę i stosunki nie mozna składac na politologie i stosunki, a wie ktos może ile osób na miejsce na politologie a ile na stosunki?? Jutro chyba zadzwonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilon Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:44 Jak się dodzwonisz i czegoś się dowiesz napisz o tym na forum;) dzięki z góry! pozdrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 12.07.05, 22:48 hehe to ja mam chyba najmniej z matury - chyba jakies 493 (liczylam juz troche temu, wiec nie wiem czy dokladnie tyle) - ogolnie to historie rozszerzona spieprzylam konkretnie, wiec punktacja poleciala wydatnie w dol :/ ale test raczej dobrze, wiec jeszcze mam jakas tam nadzieje... teraz tylko przechodza mi przez glowe wyobrazenia jak to bedzie wspaniale jak sie dostane i co to zrobie jak sie nie dostane (exam na zaoczna socjologie :/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *merci* Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 13.07.05, 09:19 546...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:07 jak się wam wydaje?od jakiego mniej więcej poziomu będą przyjmować?np. na stosunki?wielu z was ma maturke na ok 500 pkt(i ja też pod to podchodze)no a tescik wypadł różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:22 nie wiem od ilu pkt bedą przyjmowac mysle że w sumie powy żej 1000pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:24 nikt nie odbiera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 13.07.05, 10:45 No jasne, ze nikt nie odbiera. Nie bede sie wyrazal kto tam pracuje. W koncu licza te nasze punkty, nie? Trwac to ma w koncu 12 dni! A odnosnie przyjmowania. Mysle (mam nadzieje :))), ze beda przyjmowac od 60% w sumie (czyli od ok. 900 pkt.) choc moge sie mylic. To zalezy jak wypadla matura i test i jaki prog ustala tam najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 10:47 tez tak mysle,ze 1000 powinno byc w sam raz a najlepiej tak to 1050 jak ktos bedzie miał to juz moze byc zadowolony:)więc jeżeli masz powyzej 500 i test tak na 75% to juz się ciesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvvbm,. Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 17.07.05, 12:03 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belua Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 80.51.113.* 17.07.05, 23:01 Dostałam się!!! chętnie nawiążę kontakt z osobami, które również dostały się na ten kierunek ;] gg: 2901140 pozdro62676 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 10:52 a z tym quebeckiem to miało byc to 50,5 czy tam 50,2% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 13.07.05, 11:20 z tego co wiem to 50,5% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 81.219.117.* 13.07.05, 13:38 up up up up up up up up up up up up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:12 tak 1000 i bedzie super, a na politologie chyba mniej prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:44 Ale jaja sposrod 73 os przyjetych na SM na UMCS tylko 5 mialo nowa mature!!! NIETRUDNO SIE domyslic ze nie dostalam... PZdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:33 bo były beznadziejne kryteria przyjęc na umcs , na uj starzy maturzyści mieli test i tak szczerze mówiąc chyba trudny, więc powinno byc sprawiedliwie =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 19:10 do poniedziałku jeszcze taaak daleko...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 13.07.05, 20:29 a za test ile pkt. można dostać????????????????tyle co łącznie za maturke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 13.07.05, 20:29 a za test ile pkt. można dostać????????????????tyle co łącznie za maturke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:07 tak jest! 750 za test i tyle samo za mature! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:54 udało sie komuś dodzwonić do instytutu i dowiedzieć ile osob na miejsce, wydaje mi sie ze w ciagu tygodnia mozna spokojenie poprawic tyle testow, tym bardziej ze byl to test tylko zamkniety! chciałbym juz wiedziec na czym stoje, a tak to ani wakacji ani szukania innych wariantow:/ pozdro dla wszystkich niecierpliwych;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 13.07.05, 23:10 w gazecie pisali, ze na stosunki bylo 853 (a moze 854) osob chetnych na stosunki czyli wychodzi 6,1 na miejsce... osobiscie uwazam, ze uwzgledniajac miejsca ktore przeznaczone sa dla 'starych' maturzystow i tych ktorzy zdawali z zaocznych, dla 'nowych' moze byc pulap jakies 1200 pkt, jak nie wiecej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 13.07.05, 23:11 heh ale niegramatyczny poczatek mojej wypowiedzi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:13 a bylo w tej gazecie cos napisane;) o politologii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:37 chlip... 1200!!?? :'( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:36 Mija wez ludzi nie strasz swoim pesymistycznym progiem. a z moim umcsem jeszcze nie jest sprawa stracona jestem tuz pod kreska i maja zwiekszac limity miejsc, wiec ..moze? PS:Udalo ci się z socjologią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 14.07.05, 15:40 na socjologie zaoczna bede zdawac, wiec pewno sie uda hehe ;) ale to dopiero we wtorek. jakos ostatnio stracilam wiare w stosunki... buu cos czuje ze nie zobacze siebie na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:09 ZAczynam sie niecierpliwic.. Jak mysliscie,czy byli ludzie ktorzy skladali papiery np. z podstawowa matura..? a moze znacie takowych?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanco19 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 213.199.194.* 14.07.05, 18:09 Zależy z czego podstawową bo tak raczej ze wszystkiego to pewnie niewielu sie znajdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matra Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 09:55 widzieliscie próg na uw----porażka mam nadzieję,ze przynajmniej tu bedzie nizszy,a czy ktoś z Was rezygnuje z stosunków na UJ , bo dostał się na UW?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 15.07.05, 16:13 są wyniki na uj!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryniu Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:21 lakoniczne stwierdzenie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:52 SA!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałąm się!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:58 Niunia na co sa na politologie czy na stosunki , prosze odpisz szybko jak mozesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.76.classcom.pl 15.07.05, 17:02 haha tak jak myslalam - nie dostalam sie :/ wiecie moze od ilu punktow przyjmowali? (nawet mi nie napisali ile mialam) coz tak jak myslalam - matura mnie pograzyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 195.205.62.* 15.07.05, 17:28 a ja sie dostalam - politologia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:36 na politologie =))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:36 a Ty mija nie dostałas się na stosunki??????? hmmm to może mieliście naprawde wysoki prób bo to mnie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 15.07.05, 18:19 gdzie sa te wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 15.07.05, 18:35 hura! dostalem sie! mam nadzieje, ze to nie sen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:59 ja też się dostałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart44 Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:06 Od ilu przyjmowali. Na ERK nie pisze. Może na wydziale napisali, może wie ktoś kto był w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: Politologia-Stosunki UJ IP: 82.160.28.* 15.07.05, 19:13 nati napisz jakie miałas wyniki z matury jesli możesz bo chce porównac z moimi bo u mnie jeszcze nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.autocom.pl 15.07.05, 19:27 mysle, ze dopiero w poniedzialek b edzie wiadomo dopiero odnosnie progow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sim Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 20:03 ja sie dostalam na stosunki z matury mam 569 pkt, test poszedl mi dobrze:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:08 historia 90/58 wos 73/76 niemiecki 92/84 ale nie wiem niestety,ile dostałam z testu,bo mi o tym nie napisali. powodzenia ilo,mam nadzieję,że Twoja wiadomość też będzie dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dv Re: Politologia-Stosunki UJ IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 11:29 a nie wiecie kiedy bedzie jakas lista na necie? Odpowiedz Link Zgłoś