jok007 08.07.05, 18:39 co myślicie o dzisiejszym teście? moim zdaniem był dość trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: test z EKONOMII na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:41 też tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
peppe Re: test z EKONOMII na UW 08.07.05, 18:45 Najtrudniejszy ze wszystkich ktore robilem (od 2001 do 2004). W dodatku ta organizacja... Mialem napisane parter a pisalem na 3 pietrze. Na mojej sali bylo 643 osoby. I w dodatku prosili mnie zebym zostal i podpisal jakies tam papierki z przebiegu egzaminu, bo jesli niepodpisze ktos ze zdajacych to bedzie nei wazny. Chyba sobie uzupelnili obawy przed maturami tym trudnym testem. Masa zadan typu P=200-Q blablabla, jaka bedzie strata spoleczna? Sporo zadan strzelalem. A w tych starych na zadne nie strzelalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek ble IP: *.chello.pl 08.07.05, 18:49 raczej trudny. w której sali pisaliście bo ja pisałem w D i była u mnie fajna sztunia siedziała w 2 lub 3 ławce w 3 rzędzie od wejścia i chciałbym ją poznać osobiście. czy jest tu ta urocza lejde? Odpowiedz Link Zgłoś
jok007 Re: ble 08.07.05, 18:52 ja w C i nietety siadłem w 3 ławce, komisja cały czas nadawała i nie można było się skupić, a pozatym gorącoooooooooooooo!!! i jeszcze te wspaniałe straty społeczne a tak przy okazji co zaznaczyliście w tym pytaniu jakim dobrem jest rząd? ja dałem że nie jest ale to chyba jedno z głupszych pytań :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:58 Czy było coś potrzebne oprócz dowodu osobistego (jakaś strona z irk lub dowód wpłaty?)I mam jeszcze jedno pytanie czy pracę koduje się peselem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:59 nic więcej nie było potrzebne - tylko dowód, ale na irk kazali wziąść te wydruki więc radzę je wziąść, ciężkie nie są a głupio byłoby zostć nie dopuszczonym do egzaminów przez braki w dokumentach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: ble IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 20:32 prosbe mam, wskaz mi dokladnie, gdzie to pisze na tej stronie...bo aktualnie nie umiem tego zlokalizowac...link, czy cos:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:54 w tej chwili miejsca w necie nie pamiętam, ale pisałem maila do irk i dzwoniłek do działu spraw studenckich,a co najciekawsze uzyskałem dwie różne odpowiedzi :) ale na wszelki wypadek wziąłem wszystkie dokumenty dzisiaj i tak samo zrobie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: ble IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 20:56 to mnie akurat az tak bardzo nie dziwi..na UW ogolem panuje lad i porzadek:)....powodzenia jutro:). Odpowiedz Link Zgłoś
peppe Re: ble 08.07.05, 19:01 No na mojej sali bylo 643 wiec bylo na co popatrzec, a ze goraco bylo to tym bardziej... ;) Ja napisalem ze publicznym. Bo spelnia 2 cechy jest niepodzielny fizyczniei jego dzielenie jest niepozadane. Odpowiedz Link Zgłoś
moniula18 Do Peppe 08.07.05, 20:56 mam nadzieje ze dobrze Ci poszlo i ze sie dostaniesz! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: ble 08.07.05, 21:12 Moim zdaniem bzdura. Rząd nie jest żadnym dobrem ekonomicznym. (Co najwyżej złem, ale takiej odpowiedzi nie było.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: test z EKONOMII na UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 20:17 ja sobie też postrzelałem trochę, bo test był poje..y :/ a miało być tak pięknie po obejrzeniu testów z zeszłych lat... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaira Re: test z EKONOMII na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:24 pytanie do dzieczyn - w co sie ubralyscie?normalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: test z EKONOMII na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:56 nie ubierały się :) takie były wytyczne komisji rekrutacyjnej, na pozostałe egzaminy wytyczne są takie same :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: test z EKONOMII na UW IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 21:33 damy rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: test z EKONOMII na UW 08.07.05, 22:37 No ja też myślę, że się dostanę, ale nie chcę zapeszać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinaa Re: test z EKONOMII na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:49 moim zdaiem test byl bardzo trudny, szczegolnie w porobwaniu do tych z lat poprzednich zamieszczonych na stronie inernetowej nie wiem czy zwrociliscie uwage na olowki.. jak pisalam CEW to bylo wszystko w kopertach nigdzie nie bylo twojego nazwsika ani nic a tutaj odpowiedzi olowkiem na gorze Twoje imie i nazwisko, pesel.. brawo brawo ale chwyt z 1.X kiedy jest mase osob ktora juz zaplacila na SGH i na UW jest najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś