c4c412 11.07.05, 11:02 Kto wie kiedy tam beda wyniki bo na kontach irk nic nie ma, pisza ze nieoficjalne beda koło 12 jak by ktos znał jakis link do list jakbeda to bardzo prosiłbym o wpis bo czekam narazie ale nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 11:22 Prawie na 100% będą tutaj: www.mimuw.edu.pl/studia/rekrutacja/ Tak było w zeszłych latach. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 12:54 Ej no, chyba nie wywieszą tego tylko u siebie? Już prawie 13... Odpowiedz Link Zgłoś
c4c412 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:12 probowałem sie dodzwonic ale w komisji wylaczyli telefona a w sekretraicie studenckim albo ktos gada przez 30 minut albo odwiesili słuchawke. Kurw. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:14 Widocznie mają jakiś problem z postawieniem kreski na liście. Może dużo osób z bardzo podobnymi wynikami w strategicznych okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
c4c412 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:16 to niech przyjma wszystkich albo napisza kiedy wyniki. Wku..i mnie to ze zero informacji, totalny brak zainteresowania, ich to wali na samej rekrutacji UW zarobiło minimalnie 3760000zł (47000 złozyło x80) i za ta kase to by mogli troszke nformacji podać. Odpowiedz Link Zgłoś
c4c412 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:17 A do czwartku ci co sie dostana maja dowiezdz pełny komplet dokumentów paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:36 Ciekawe, że nie ma problemu z dostaniem się na stronę MIMUW czy IRK. Wszystko chodzi super, a pamiętam, że rok temu całkowicie się zapchało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:46 u nich do 12.40 tez nie bylo jeszcze wynikow na wydziale (sic..) chyba zaraz pojade znowu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:51 Daleko masz? :) Ja co kilkdziesiąt sekund odświeżam konto w IRK, stronę MIMUW, stronę UW i fora na gazecie. :) W sumie sam bym pojechal, ale w tym upale pchać się przez pół miasta to żadna przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:54 20 minut autobusem i wiem juz ze przyjeli mnie na PW od lutego na infe ale wolalabym w pazdzierniku zaczac a do odswiezania konta irk mam mojego faceta <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:58 > 20 minut autobusem No, to też kawałek jest. A jak podjedzie jakiś niskopodłogowy, to wystarczy, żeby się ugotować. > i wiem juz ze przyjeli mnie na PW od lutego na infe Jak to jest z tymi studiami od drugiego semestru? Wskakuje się za tych, którzy nie dali rady go zaliczyć? I kiedy się zdaje z niego sesję? > ale wolalabym w pazdzierniku zaczac No ba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:01 tez bym chciala to wiedziec ;] zorientuje sie po 2. terminie (moze 3.) z UW jak mnie tam nie beda chcieli ;p na razie wiem tyle ze mi wypluło: "Punkty uzyskane w postępowaniu kwalifkacyjnym: 132 Przyjęty w postępowaniu kwalifkacyjnym na Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, na kierunek studiów: Informatyka od lutego" Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 14:06 > "Punkty uzyskane w postępowaniu kwalifkacyjnym: 132 > Przyjęty w postępowaniu kwalifkacyjnym na Wydział Elektroniki i Technik > Informacyjnych, na kierunek studiów: Informatyka od lutego" Ta. Tylko ciekaw jestem jak taki przyjęty od lutego ma sobie radzić np. z drugim semestrem analizy lub algebry? No i kiedyś musi zaliczyć to, co go ominęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:09 akurat analize mnam przerobiona... poradzic bym sobie poradzila.. ale nie wiem czy to jest tak czy na II sem. roku akademickiego zaczyna sie I sem. informatyki... zobacze :P grunt ze mam wyjscie awaryjne :D Odpowiedz Link Zgłoś
c4c412 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 14:09 moze robi materiał od nowa czyli jedzie pierwszy semest gdy oni drugi lub jakos zalicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.daewoo.com.pl 11.07.05, 13:59 ile miałas punktów na Pw, pytam z ciekawości , bo ja składałam na mini Pw i jeszcze nie znam wyników, A ile masz na UW ? Odpowiedz Link Zgłoś
c4c412 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 13:56 No wiec dodzwoniłem sie i babka mi powiedział ze dzis popołudniu beda napewno w interneciejednak mowi ze miały byc o 12 ale musiały systapic jakis komplikacje, wiec szkoda jezdzic, chyba ze chcecie ja ma 400km tak ze i tak nie pojade fanie macie upał u nas deszcz pada;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:59 aha ;] to sie nie bede fatygowac :D a daleko mialam do niedawna - 280 km ale teraz jak na razie adres do korespondencji mam warszawski... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 14:00 > fanie > macie upał u nas deszcz pada;/ Fajnie? Chyba czwarty dzień z rzędu jest 30 stopni. Ja tam nie lubię tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
c4c412 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 14:01 wiesz lepsze to niz 15 stopni czy 19 i desz ani nic porobic a i głowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 14:07 Słusznie. Dlatego preferuję gwałtowne burze. Fajnie jest, jak z 30+ stopni robi się w pół godziny 20... Odpowiedz Link Zgłoś
c4c412 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 14:03 ile punktów mielisice z matury?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apr PW Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.59.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 14:15 Od ilu punktow zaczynaja infe w pazdzierniku na mini?WIe ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:58 Jak byscie cos wiedzieli na temat wyników to podajcie linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.daewoo.com.pl 11.07.05, 15:32 na mini PW jest tylko od pażdziernika, ja miałam 160 punktów Pw i się dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.chello.pl 11.07.05, 17:50 Ej no co jest? Cos czuje, ze sie dzisiaj tych wynikow nie doczekamy;( Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 18:09 Gość portalu: blanko napisał(a): > Ej no co jest? Cos czuje, ze sie dzisiaj tych wynikow nie doczekamy;( Odkryli, że randomizer losuje im za każdym razem tych samych kandydatów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:20 na wydziale juz sa progi sa takie ze brrrrr prawie 90% (87?88?89?) na infe na mate nie wiem, 80% starcza, 70% juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 18:27 Gość portalu: Ayertienna napisał(a): > na wydziale juz sa > progi sa takie ze brrrrr > prawie 90% (87?88?89?) na infe > na mate nie wiem, 80% starcza, 70% juz nie No nie żartuj. 90% na informatyke mnie nie dziwi, ale że 70% na matmę... Zresztą ja nie wiem ile mam procent, tylko że jestem w okolicach 330 pozycji wśród wszystkich zdających. Daleko do kreski? Niechże oni to opublikują już, kurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.chello.pl 11.07.05, 18:29 Czyżbym się dostał???? Juz jade sprawdzic, chociaz to na drugim koncu wawy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 18:32 Gość portalu: blanko napisał(a): > Czyżbym się dostał???? Juz jade sprawdzic, chociaz to na drugim koncu wawy;-) Zaraz w Sieci będą. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:36 Jak to zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 18:37 Gość portalu: C4 napisał(a): > Jak to zaraz No skoro wiszą już na Banacha, to zakładam, że za chwile je opublikują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:38 Nom to szans nie ma ale chce zobaczyć który byłem , kurcze ale sie niecierpliwie jak byscie mieli jakies linki info to zamiescie please:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:37 blanko wez cyfrówke i zrob zdjecia listy i daj na nest bo wiadomokiedy dadza to na neta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.104.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 18:51 nie wiecie czy 76 starczy na matme? mam 100 km do wawy...z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 19:17 Wystarczy... Żeby się dostac na matmę wystarczą 74p Niestety mi się nie udało dostac, mam 70,4p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demonogrom Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.07.05, 19:31 a jak na informatyke? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 19:33 Nie pamiętam dokładnie, ale kolega miał osiemdziesiąt parę punktów i nie dostał się na informatykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:48 hmm poczekam czy sie nie zwolnia miejsca i jak nie to pojde na te matme i sporobuje rownolegle fize jechac bo mi sie od lutego nie usmiecha... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 20:03 Czy oni mają to zamiar w końcu wrzucić na stronę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:34 wrzucili, irk Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 20:28 Czy ktoś piszący CEWM zna już swoją ostateczną punktację? Chodziłoby mi o wyznaczenie tego współczynnika a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 20:34 są już wyniki w IRK Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 11.07.05, 20:37 Tak!!! Dostałem się! 8-) Dzięki, patrzyłem tylko tam, gdzie był wyniki z CESLI i i archeologii, a zapomniałem się logować. Mam 80 z kawałkiem. Uff... Teraz będzie plucie sobie w brodę, że nie mam tych kilku punktów więcej z CEWM i nie mieszczę się w informatykę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Jeeee!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:41 czyli prawdopodobnie bedziemy na jednym roku? :) jakos sie pogodzilam z ta infa.. eh ale jednak mi szkoda... nie wiecie moze czy jest problem zeby dostac zgode na studiowanie rownolegle na matmie i fizyce? Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 11.07.05, 20:49 Gość portalu: Ayertienna napisał(a): > czyli prawdopodobnie bedziemy na jednym roku? :) Możliwe. :) > jakos sie pogodzilam z ta infa.. eh ale jednak mi szkoda... nie wiecie moze > czy > jest problem zeby dostac zgode na studiowanie rownolegle na matmie i fizyce? Nie masz szans. Na FUW już na pierwszym roku jest bardzo trudno, jest coś ok. 30 godzin w tygodniu + jeżdżenie między różnymi punktami miasta. To są naprawdę trudne studia. Więc nawet gdyby jakimś cudem dziekani się zgodzili, to po prostu nie wyrobisz. Nikt by nie dał rady. Choćby dlatego, że ćwiczenia są obowiązkowe, więc nie da rady tego zgrać w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 11.07.05, 21:00 > czyli prawdopodobnie bedziemy na jednym roku? :) > jakos sie pogodzilam z ta infa.. eh ale jednak mi szkoda... Ale znasz reguły przenoszenia się z matmy na informatykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Jeeee!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:20 znam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 11.07.05, 21:25 Gość portalu: Ayertienna napisał(a): > znam ;] No właśnie, nic straconego. No, może przyspieszony kurs analizy, zamiast połowy czterosemestralnego z potoków matematycznych, kilka przedmiotów zaliczonych przez odpowiedniki i dodatkowo Matematyka Dyskretna przez cały drugi rok, ale cóż - twardym trzeba być! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Jeeee!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:29 i 25 miejsc a chetnych sporo wiecej.... jeszcze zaczekam... kurde, nie lubie takich sytuacji, tak zle i tak nie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 11.07.05, 21:32 Gość portalu: Ayertienna napisał(a): > i 25 miejsc a chetnych sporo wiecej.... > jeszcze zaczekam... kurde, nie lubie takich sytuacji, tak zle i tak nie > dobrze... Chętnych więcej? A spełniających kryteria przejścia? :) Bo to dwie różne sprawy. Wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Jeeee!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:41 niestety nie, ale przypuszczam slusznie zapewne (niestety) ze do spelnienia owych kryteriow trzeba niezle zapieprzac.. a jak nie wyjdzie to co? wlasnie w tym sęk, że tam czeka na mnie po prostu informatyka... taka piękna, nieskalana, normalna, bez rycia zeby sie znow na nią dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 11.07.05, 21:49 > niestety nie, ale przypuszczam slusznie zapewne (niestety) ze do spelnienia > owych kryteriow trzeba niezle zapieprzac.. a jak nie wyjdzie to co? Tam i tak trzeba zapieprzać. Ale obawy masz pewnie słuszne. > wlasnie w tym sęk, że tam czeka na mnie po prostu informatyka... taka piękna, > nieskalana, normalna, bez rycia zeby sie znow na nią dostać... Z ryciem, żeby z niej nie wylecieć? :) A serio, to przyznaję, że dylemat jest poważny. Ale zaraz, zaraz - nie możesz iść na 1-szy semestr na matmę i jak się nie uda, to jednak pójść na PW (w końcu od lutego jest)? Czegoś nie dostrzegam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: Jeeee!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:56 niestety tak - koniecznosci rzucenia w ktorys z wydzialow kompletem oryginalow dokumentow.. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 11.07.05, 22:00 Gość portalu: Ayertienna napisał(a): > niestety tak - koniecznosci rzucenia w ktorys z wydzialow kompletem oryginalow > dokumentow.. Na PW już teraz? Cwaniaki. Ale pod www.mimuw.edu.pl/studia/rekrutacja/kand0506.html#r_36 jest m.in punkt 3.6.2: "kandydaci zakwalifikowani na I rok studiów na matematyce i na I rok studiów na innym niż WMIM wydziale będą mogli uzyskać zgodę na studia równoległe na obu kierunkach tylko w wyjątkowych przypadkach." Twoja sytuacja zdaje się podpadać. Im chodzi głównie o to, żeby ludzie nie blokowali miejsca innym przez lekkomyślne wybieranie studiów równoległych i faktyczą rezygnacji po paru dniach/tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: Jeeee!!! IP: *.chello.pl 12.07.05, 12:18 jest mozliwe studiowanie matmy i fizyki naraz, ale na mismapie, bo tam sa te minima programowe ktore trzeba zaliczyc i niektore przedmioty sie pokrywaja, ale im dalej tym trudniej... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Jeeee!!! 12.07.05, 12:38 Gość portalu: blanko napisał(a): > jest mozliwe studiowanie matmy i fizyki naraz, ale na mismapie, bo tam sa te > minima programowe ktore trzeba zaliczyc i niektore przedmioty sie pokrywaja, > ale im dalej tym trudniej... No tak, jasne, ale MISMAP to jednak zupełnie oddzielny kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 20:35 Współczynnik a wynosi 3 z jakimś kawałeczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 20:38 mala_czarna86 napisała: > Współczynnik a wynosi 3 z jakimś kawałeczkiem. Czyli, k**** jego mać, zabrakło mi 4-5 punktów z testu na informatykę!!! AUUUUUUU. Ale i tak się cieszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 20:43 No tak... a mi zabrakło 3,6p zdając nową maturę, żeby się dostac na matmę... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 12:37 mala_czarna86 napisała: > No tak... a mi zabrakło 3,6p zdając nową maturę, żeby się dostac na matmę... Granica przyjęcia, zwłaszcza na matematykę, jeszcze się trochę zmniejszy, a 3,6p. to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 16:13 Powiem szczerze, że na to liczę... bo to moja wymarzona uczelnia :) Ale mimo wszystko dostałam się na matmę na UKSW i nie narzekam, cieszę się i z tego, chociaż czekam na listę, która będzie wywieszona 19 lipca (może się uda jednak dostac na uw ;) ). Jeśli jednak się nie dostanę to 20 jadę na UKSW i składam wszystkie dokumenty. Jeśli ktoś zamierza rezygnowac z matmy na UW niech się wpisze... sporo osób jest w podobnej sytuacji do mnie i chciałby ocenic swoje szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 16:34 > Jeśli ktoś zamierza rezygnowac z matmy na UW niech się wpisze... sporo osób > jest w podobnej sytuacji do mnie i chciałby ocenic swoje szanse. Tych 27 co się dostało i na matematykę i na informatykę masz już z głowy - wiadomo, co wybiorą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 16:41 No tak, wiem :) Zostaje jeszcze 13 osób... Mam nadzieję, że dla mnie będzie to szczęśliwa liczba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: 213.25.189.* 12.07.05, 17:46 Moge Ci powiedzieć, ze ja z moim kolegą rezygnujemy z Matmy na UW, tylko że nie wiem czy rzeczywisćie ja zwolnie miejsce bo idę na JSEMat na UW (składałem i na matme i na JSEMat) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 18:48 Nie powiem, że mnie to smuci ;) Gratuluję, że dostałeś się na JSEM, co było moim odwiecznym marzeniem, które jednak się nie spełniło... oby przynajmniej matma na uw wypaliła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: 213.25.189.* 12.07.05, 19:16 No mam nadzieję, że się dostaniesz na matmę na UW, życze powodzenia. Moje marzenie spełniło sie dzisiaj - dostałem sie z 17 miejsca na JSEMat :] Może spotkamy sie niedługo na Banacha, a nawet nie bedzies wiedziała, że ja to ja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 19:20 A może nawet dzisiaj widzieliśmy się na Długiej ;) i nie wiedziałeś, że ja to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: 213.25.189.* 12.07.05, 19:26 Nie było mnie dziś na Długiej, ale jutro będę złożyć papiery. Przyjeżdżam z obstawą :D tzn. z kolegami którzy dostali sie na PW :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 20:21 No tak - obstawa jest potrzebna... jeszcze ktoś będzie Ci chciał zabrac dokumenty i co wtedy? ;) A tak serio - jeszcze raz gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 19.07.05, 00:03 A jednak udało się :) Zostałam zakwalifikowana, bardzo się cieszę, moja radosc nie zna granic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 19.07.05, 00:47 mala_czarna86 napisała: > A jednak udało się :) Zostałam zakwalifikowana, bardzo się cieszę, moja radosc > nie zna granic :) Domyślam się! Mi jeszcze nie przeszło od 11.07. :) Nie wiem czy wiesz, ale najnowsza lista była już wczoraj ok. 18. A swoją drogą ciekawe dlaczego dodali do niej imiona i nazwiska kandydatów. Choć i tak nie przebili niektórych wydziałów, które oprócz tego (i PESELU) podają także... płeć. :) No tak, teraz brakuje mi już tylko dwóch punktów z testu do informatyki, ach... PS: Nie wiem czy inni też tak mieli, ale zabrali mi przy składaniu dokumentów teczkę, w której je przyniosłem (choć oficjalnie nigdzie nie jest napisane, że należy ją ze sobą mieć). Więc lepiej nie rób tak jak ja i nie zabieraj ze sobą ukochanej teczki, o ile taką masz, bo pewnie jej już na oczy nie zobaczysz. I proszę się nie śmiać, ja się z nią naprawdę zżyłem. :) Hm... może oddadzą mi ją jak zdam egzamin magisterski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.chello.pl 19.07.05, 09:08 Moja była chyba zbyt zniszczona, nie wzięli jej ode mnie. Lepiej postaraj się, żeby oddali Ci ją DOPIERO po egzaminie magisterskim;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 19.07.05, 10:00 Wiem, że wyniki były już wczoraj, ale musiało trochę czasu minac, żebym tu się pochwaliła, bo telefony się rozdzwoniły, było masę sms-ów :) A co do teczki... muszę ze sobą wziac, ale na szczęście do takich celów mam mniej ulubioną ;) Pewnie oddadzą Ci po egzaminie magisterskim... chociaż zastanawiam się, w jakim ona będzie stanie za 5 lat ;) Chociaż moja po trzech latach liceum była całkiem całkiem. A że dodali imiona i nazwiska... wcale mi to nie przeszkadza, przynajmniej znajomi będą mogli mnie znalezc i dowiedziec się, że jednak się dostałam :) A imienia i nazwiska wcale się nie wstydzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 19.07.05, 10:01 Zapomniałam dodac - płci też się nie wstydzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quentin389 Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 20:46 Super, czyli gdybym zdawał na MIMUW to bym dostał 100 punktów. A idioci na psychologię nie przeliczają CEWM! :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:43 Wie ktos może coś o progu na infe? Bo ja miałam 87,200 ptk i się okazało być za mało ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hhehe Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.38.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 21:23 Co byście wybrali: infę na PW na mini, czy matmę na uw (mozliwosc przeniesienia!)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.chello.pl 11.07.05, 21:27 wybralabym informatyke na pw, nie masz pewnosci, ze uda Ci sie przejsc na informatyke z matematyki na uw. podobno trzeba strasznie zakuwac. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 21:30 Gość portalu: Hhehe napisał(a): > Co byście wybrali: infę na PW na mini, czy matmę na uw (mozliwosc > przeniesienia!)? Trudno powiedzieć. Ale na pewno bardzo dokładnie przyjrzałbym się programom informatyki na UW i PW i spróbował w ten sposób rozstrzygąć. To jest w końcu bardzo indywidualna sprawa. Mówię nie tylko o zajęciach z pierwszego roku, ale z całego okresu studiów. Przeczytaj wszystko co się da na ten temat, łącznie ze szczegółowymi opisami przedmiotów, nie tylko same tytuły. To powinno rozstrzygąć sprawę. W razie dalszych wątpliwości przejedź się do siedzib tych wydziałów - może ostateczne rozstrzygnięcie zapadnie na poziomie mistycznym. :) I trzeba jeszcze pamiętać, że to przeniesienie na MIMUW-ie podobno tylko pozornie jest takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.38.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 21:59 A czy skonczenie matematyki na uw nie daje zadnych mozliwosci zatrudnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis puszapek Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.38.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 22:11 Hej, wie ktos kiedy i jakie papiery trzeba doniesc na wydzial w przypadku zakwalifikowania na matme??? info na mimuw wydaje mi sie sprzeczne albo od siedzenia caly dzien przy kompie w oczekiwaniu na wyniki cos mi sie placze... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 22:27 > Hej, wie ktos kiedy i jakie papiery trzeba doniesc na wydzial w przypadku > zakwalifikowania na matme??? info na mimuw wydaje mi sie sprzeczne albo od > siedzenia caly dzien przy kompie w oczekiwaniu na wyniki cos mi sie placze... Do 18.07: www.mimuw.edu.pl/studia/rekrutacja/harmonogram.html Ale teraz, to jestem zły. Współczynnik a wynosi 3,22, na informatykę przyjęli wszystkich z wynikiem >= 88,53. Czyli zabrakło mi dokładnie cholernych TRZECH punktów. Jest już cała lista na Irce. Pochlastać się można. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 22:36 Hmm... przyjęli na informatykę 132 osoby (przy oficjalnym limicie 110). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.38.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 22:42 Moze olimpijczycy nie licza sie do limitu... Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 11.07.05, 22:47 Liczą, liczą. Nie ma tak dobrze. A w tym roku jest ich najwyraźniej 62 (mat+inf)- tyle jest osób ze 100 punktami z rocznika 86. To musza być oni, bo matury na 100% ze wszystkich przedmiotów przecież nie napisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.38.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 22:51 Pewnie masz rację... A tak swoją drogą to ile było osob na miejsce na matme/infe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Ile osob na miejsce??? IP: *.68.80.38.ostrow80.tnp.pl 11.07.05, 23:36 ford, nie wiesz ile osob na miejsce na matmie albo infie było??? Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Ile osob na miejsce??? 11.07.05, 23:46 Gość portalu: dziobak napisał(a): > ford, nie wiesz ile osob na miejsce na matmie albo infie było??? Musisz sobie policzyć, ja już nie mam siły. :) Tu jest lista: irk.uw.edu.pl/pomoc.php?op=inc&file=mat_inf_dm Innej metody nie ma - w FAQ Irki piszą, że nie udzielają informacji statystycznych za ten czy poprzednie lata. No i różnie można liczyć. Np. na informatyce jest 110 miejsc, ale 10 jest zarezerowane dla MISMAPu, kilkadziesiąt zabierają olimpijczycy, a do tego, jak widać, i tak przyjęli ponad limit. Pytanie więc, jak określić ilość miejsc na potrzeby obliczeń? Na matmie to samo: miejsc 205, ale 50 zarezerwowane dla JSEM, być może (nie pamiętam) jakieś dla MISMAPu. I tu pewnie też przyjęli więcej. Miłego liczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dostalem sie:( Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:54 zdolowalem sie :( Informatyka, dzienne magisterskie Wynik: 76.200 pkt. Uwagi: kwalifikacja: NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 76,2 :((((( Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:19 na mimuw bylo 1485 kandydatow wlasnie sobie wpuscilem do accesa wszystkie dane i zrobie statystyki zeby sie zdolowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o curva!!!! Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:24 93 osoby z mimuw mialy 100 punktow!!!!!!!!! na informe starcyzlo: 88,53 na matme: 74 173. pozycja - ostatnia osoba na infe) 86041901032 88,53 Tak 484. pozycja - ostatni na matme) [ 86101603070 74 Tak ] ja z 76,2 jestem 429 :( ale na matme nie skladalem Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 00:29 > 93 osoby z mimuw mialy 100 punktow!!!!!!!!! To olimpijczycy i ci, którzy przekroczyli 32 z testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalsze statsy Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:45 ilosc osob na informe: 1024 (hehe nawet liczba informatyczna :P) na matme: 675 co daje 10,24 a miejsce na informie a na matmie to nie wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalej Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:57 z czego 214 osob skladalo jednoczsnie na infomre i na matme, z ktorych 97 sie gdzies dostalo (z czego 27 i na informe i na matem i 70 na matme a na infomre nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamus Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.16.ostrow80.tnp.pl 12.07.05, 09:28 No! Matematycy, z tych danych mozna juz podac liczbe kandydatow na matme! Kto pierwszy!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.68.80.16.ostrow80.tnp.pl 12.07.05, 09:34 Około 5/msce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.chello.pl 12.07.05, 12:27 Trzeba przyznac, ze w tym roku bylo bardzo duzo olimpijczykow szczegolnie na infe. Nawet na wydziale jest kartka ze podania na JSIM moga skladac tylko laureaci olimpiad na infe ze wzgledu na duza ich liczbe. Przyjeli wiecej osob niz miejsc dlatego ze oni maja statystycznie policzone ile osob mniej wiecej nie zlozy dokumetow a sie dostalo. Tak mowila pani dziekan na spotkaniu informacyjnym. A papiery na infe trzeba skladac do 14.07! Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Kiedy wyniki na MIMUW 12.07.05, 12:43 > Trzeba przyznac, ze w tym roku bylo bardzo duzo olimpijczykow szczegolnie na > infe. Nawet na wydziale jest kartka ze podania na JSIM moga skladac tylko > laureaci olimpiad na infe ze wzgledu na duza ich liczbe. O kurcze. Ale słyszałem, że z JSIM-u już w pierwszych tygodniach sporo osób rezygnuje. A jak kogoś wkurzają olimpijczycy :), to spotkałem się też z opinią, że wielu z nich nie przeszłoby przez zwykłą rektrutację. :P > A papiery na infe trzeba skladac do 14.07! To biegnij, bo oni tam w Sekcji Studenckiej nie mają klimy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlasze statsy Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:24 jeszcze ciekawostki ;P sredni wynik wsrod wszystkich kandydatow na wydzial: 60,59092256 sredni pesel ;)))) 85542485232 skoro 85 to sporo starszych od dzieci czarnobyla skladalo papiery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teheran-warrior jesteś moim idolem IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 11:39 średni PESEL rulez! jesteś moim idolem, (w średnim peselu wypadam powyżej średniej!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: Kiedy wyniki na MIMUW IP: *.chello.pl 12.07.05, 19:59 I troche moich statystyk: Liczba laureatów/finalistów na infotmaykę (każdy z 86 roku z liczba punktow 100): 56 Liczba przyjętych na informatykę: 132 Liczba przyjetych nieolimpijczykow: 76 Liczba kandydatów na informatykę: 1024 Liczba kandydatów nieolimpijczyków: 968 Liczba kandydatów na miejsce nie liczac olimpiczykow: 12.74 Odpowiedz Link Zgłoś