Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:09 a Ty się dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 13:15 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:21 w wiesz od ilu pkt przyjmowali? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 13:28 wydaje mi się, że od 30, a ile Ty miałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 13:51 Ja sie dostalem na WIL na Budownictwo, ale nie wiem czy sie tam wybiore bo nie wiem co z AGH :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 13:57 podobno wyniki na AGH są dopiro w środę, a na co na AGH idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 14:01 Złozylem na informatyke, telekomunikacje, automatyke i robotyte, ale czy sie dostane to nie wiem bo slabo na maturze wypadla mi fizyka :/ ale wazne ze juz na PK na pewno sie dostalem bo nie wezma mnie do WOJA !!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:04 no tak:)to ważne:)a jakie masz wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 14:10 Lepiej nie mowic, ja juz o nich zapomnialem bo nie chce o tym myslec :p Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:22 jakbyś miał na prawdę takie kiepskie to być sięnie dostała na budownictwo...:) nie przesadzaj, podaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:23 a jak się tam przeliczało punkty? ja nie zdawałam, ale mój chłopak tak i się nie dostał ;( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:29 na budownictwo: punkty z podtsawowej matmu x 0.2 + punkty z rozszerzonej matmy x 1 = wynik:) ale punkty nie procenty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:34 czyli max to 60 pkt? w takim razie ja bym miała 42,2 a mój chłopak 10,4 :/ a Wy ile mieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:39 ja miałam 30,2:) Ty też byś się w takim razie dostała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 14:39 NA AGH wymagana byla fizyka i ona mi slabo poszla :/, mialem 40 i 18 z matmy 94 i 48 a z anglika 83 i 51 :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lethal Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:33 Ja sie dostalem... ale czekam tez na wyniki na AGH. A ile osob w tym roku bylo chetnych na budownictwo na PK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:42 też miałam zdawać na budownictwo na PK i na AGH, ale zrezygnowałam, bo nie przepadam za Krakowem. ;) złożyłam na politechnikę śląską, tam będą wyniki dopiero za tydzień. :/ napiszcie potem czy na AGH też się dostaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfsa re: nie przepadam za Krakowem IP: *.net.pl / 80.48.185.* 11.07.05, 15:00 nie lubisz Krakowa a lubisz Katowice??? Dziwny wybor...... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: re: nie przepadam za Krakowem 11.07.05, 15:31 w sumie też siętrochę dziwię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krnik Niestety jestem na liscie rezerwowej : / IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:39 Tak mało brakowało z tego co widze to wystarczył by mi tylko 1 pkt wiecej na maturze 29,4 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: Niestety jestem na liscie rezerwowej : / 11.07.05, 15:52 No jeden punkt więcej z rozszerzonej i byś siędostała. Ale sądzę, że dużo osób z list rezerwowcyh siędostanie. Zawsze tak jest:P bądź optymistką!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edith Re: re: nie przepadam za Krakowem IP: *.elsat.net.pl 13.07.05, 19:08 politechnika śląska mieści się w Gliwicach (wydział budownictwa i 8 innych) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 15:33 na budownictwo nie wiem ile dokładnie ilu było kandydatów, ale ogóleni na wydziała inżynierii lądowej było ok.1100kandydatów, z czego na bydownictwo dostało się 378, na transport ok 130, a na informatykęmiędzywydziałową 30. Poza tym jest jeszcze ok. 180 osób na listach rezerwowych, a reszty nie przyjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:45 nie katowice tylko GLIWICE, tam jest budownictwo. a Krakowa nie lubię za snobistyczne usposobienie wielu jego mieszkańców (nie mówię, że wszyscy, ale dużo takich osób tam spoktałam). z kolei w gliwicach ludzie byli naprawdę mili i jacyś tacy normalni. poza tym z tego co wiem pś jest wyżej w rankingach, niż pk. ale to tylko moje zdanie na temat krakowa, z moich znajomych wszyscy się tam wybierają... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 15:55 ja mieszkam w Krakowie, więc nie jestem bardzo obiektywna, ale zgadzam się z Tobą, że jest trochę takich "extra" osób, ale musiałaś mieć wielkiego pecha, że akurat ich spotkałaś, bo zapewniam Cię, że przeważają tu raczej osoby miłe i otwarte:) zresztą jakbyś tu studiowała, to byś sięprzekonała, że mam rację:) ale każdy ma swoją opinię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:56 mi brakło 4 pkt na infę na Pk :/ grrr.. ale się dostałem za to na Zarządzanie i Inzynierię Produkcji na PK :D:D czekam jeszcze na wyniki na AGH i AP ... czy ktoś wie jak jest na ZiIP na PK ???? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:01 co to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:03 pewnie zarzadzanie i inzynieria produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:05 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofel Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:09 to nie gg Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:17 no i co z tego, że to nie gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:10 gabriellka pamietasz moze kto byl na 1 miejscu na liscie na bud. WIL ? mieszkasz moze w poblizu PK ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:16 No nie tak daleko, ale nie chce mi się już tam jechać. Lista była alfabetyczna, więc jakieś nazwisko na A...nie wiem coś jak Adamkiewicz...coś takiego, ale nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:27 Ok a była podana liczba pkt ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:30 liczba punktów nie była podana przy nazwisku, ale na innej planszy, była lista peseli i tam były wyniki:) jeszcze jakieś pytania??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:45 chcę znać najwyższy wynik : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:49 też bym chciała znać, ale przyszło mi to do głowy dopiero jak już wróciłam do domu:) ale i tak muszę potwierdzić moje studia na PK, więc jeszcze sprawdzę. A Ty składałeś papiery na budownictwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:08 Tak, składałem. W jaki sposób to trzeba potwierdzić ? Kurcze zalezy mi na tych punktach, bo miałem dużo i chce wiedzieć ile osób było lepszych : ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 17:13 a ile miałeś tych punktów?? pytam z ciekawości. czyli dostałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirten Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:37 jak tam jest na tym kierunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:57 ale czekam jeszcze na wyniki na agh... Odpowiedz Link Zgłoś