Dodaj do ulubionych

KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSKĄ??

11.07.05, 13:08
na jaki wydział??
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:09
      a Ty się dostałaś?
      • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 13:15
        tak
        • Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:21
          w wiesz od ilu pkt przyjmowali?
          • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 13:28
            wydaje mi się, że od 30, a ile Ty miałaś?
            • Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 13:51
              Ja sie dostalem na WIL na Budownictwo, ale nie wiem czy sie tam wybiore bo nie wiem co z AGH :D
              • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 13:57
                podobno wyniki na AGH są dopiro w środę, a na co na AGH idziesz?
                • Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 14:01
                  Złozylem na informatyke, telekomunikacje, automatyke i robotyte, ale czy sie dostane to nie wiem bo slabo na maturze wypadla mi fizyka :/ ale wazne ze juz na PK na pewno sie dostalem bo nie wezma mnie do WOJA !!! :P
                  • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:04
                    no tak:)to ważne:)a jakie masz wyniki?
                    • Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 14:10
                      Lepiej nie mowic, ja juz o nich zapomnialem bo nie chce o tym myslec :p
                      • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:22
                        jakbyś miał na prawdę takie kiepskie to być sięnie dostała na budownictwo...:)
                        nie przesadzaj, podaj
                      • Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:23
                        a jak się tam przeliczało punkty? ja nie zdawałam, ale mój chłopak tak i się
                        nie dostał ;(
                        • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:29
                          na budownictwo: punkty z podtsawowej matmu x 0.2 + punkty z rozszerzonej matmy
                          x 1 = wynik:) ale punkty nie procenty!!
                          • Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:34
                            czyli max to 60 pkt? w takim razie ja bym miała 42,2 a mój chłopak 10,4 :/ a Wy
                            ile mieliście?
                            • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:39
                              ja miałam 30,2:) Ty też byś się w takim razie dostała:)
                          • Gość: Sendzia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 14:39
                            NA AGH wymagana byla fizyka i ona mi slabo poszla :/, mialem 40 i 18 z matmy 94 i 48 a z anglika 83 i 51 :DDD
    • lethal Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 14:33
      Ja sie dostalem... ale czekam tez na wyniki na AGH.

A ile osob w tym roku bylo chetnych na budownictwo na PK ?
      • Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:42
        też miałam zdawać na budownictwo na PK i na AGH, ale zrezygnowałam, bo nie
        przepadam za Krakowem. ;) złożyłam na politechnikę śląską, tam będą wyniki
        dopiero za tydzień. :/

napiszcie potem czy na AGH też się dostaliście.
        • Gość: dfsa re: nie przepadam za Krakowem IP: *.net.pl / 80.48.185.* 11.07.05, 15:00
          nie lubisz Krakowa a lubisz Katowice??? Dziwny wybor......
          • gabriellka86 Re: re: nie przepadam za Krakowem 11.07.05, 15:31
            w sumie też siętrochę dziwię:)
            • Gość: Krnik Niestety jestem na liscie rezerwowej : / IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:39
              Tak mało brakowało z tego co widze to wystarczył by mi tylko 1 pkt wiecej na
              maturze
              29,4 :/
              • gabriellka86 Re: Niestety jestem na liscie rezerwowej : / 11.07.05, 15:52
                No jeden punkt więcej z rozszerzonej i byś siędostała. Ale sądzę, że dużo osób
                z list rezerwowcyh siędostanie. Zawsze tak jest:P bądź optymistką!!
          • Gość: edith Re: re: nie przepadam za Krakowem IP: *.elsat.net.pl 13.07.05, 19:08
            politechnika śląska mieści się w Gliwicach (wydział budownictwa i 8 innych)
      • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 15:33
        na budownictwo nie wiem ile dokładnie ilu było kandydatów, ale ogóleni na
        wydziała inżynierii lądowej było ok.1100kandydatów, z czego na bydownictwo
        dostało się 378, na transport ok 130, a na informatykęmiędzywydziałową 30. Poza
        tym jest jeszcze ok. 180 osób na listach rezerwowych, a reszty nie przyjęli.
        • Gość: Gosia Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:45
          nie katowice tylko GLIWICE, tam jest budownictwo. a Krakowa nie lubię za
          snobistyczne usposobienie wielu jego mieszkańców (nie mówię, że wszyscy, ale
          dużo takich osób tam spoktałam). z kolei w gliwicach ludzie byli naprawdę mili
          i jacyś tacy normalni. poza tym z tego co wiem pś jest wyżej w rankingach, niż
          pk. ale to tylko moje zdanie na temat krakowa, z moich znajomych wszyscy się
          tam wybierają...
          • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 15:55
            ja mieszkam w Krakowie, więc nie jestem bardzo obiektywna, ale zgadzam się z
            Tobą, że jest trochę takich "extra" osób, ale musiałaś mieć wielkiego pecha, że
            akurat ich spotkałaś, bo zapewniam Cię, że przeważają tu raczej osoby miłe i
            otwarte:) zresztą jakbyś tu studiowała, to byś sięprzekonała, że mam rację:)
            ale każdy ma swoją opinię:)
    • Gość: lol Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:56
      mi brakło 4 pkt na infę na Pk :/ grrr.. ale się dostałem za to na Zarządzanie i
      Inzynierię Produkcji na PK :D:D czekam jeszcze na wyniki na AGH i AP ... czy
      ktoś wie jak jest na ZiIP na PK ????

pozdrawiam!
      • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:01
        co to jest??
        • kaja86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:03
          pewnie zarzadzanie i inzynieria produkcji
          • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:05
            hehe
            • Gość: kartofel Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:09
              to nie gg
              • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:17
                no i co z tego, że to nie gg??
            • Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:10
              gabriellka pamietasz moze kto byl na 1 miejscu na liscie na bud. WIL ?

mieszkasz moze w poblizu PK ? :)
              • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:16
                No nie tak daleko, ale nie chce mi się już tam jechać. Lista była alfabetyczna,
                więc jakieś nazwisko na A...nie wiem coś jak Adamkiewicz...coś takiego, ale nie
                wiem
                • Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:27
                  Ok

a była podana liczba pkt ?
                  • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:30
                    liczba punktów nie była podana przy nazwisku, ale na innej planszy, była lista
                    peseli i tam były wyniki:) jeszcze jakieś pytania??:P
                    • Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:45
                      chcę znać najwyższy wynik : )
                      • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 16:49
                        też bym chciała znać, ale przyszło mi to do głowy dopiero jak już wróciłam do
                        domu:) ale i tak muszę potwierdzić moje studia na PK, więc jeszcze sprawdzę. A
                        Ty składałeś papiery na budownictwo??
                        • Gość: Mikołaj Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:08
                          Tak, składałem.

W jaki sposób to trzeba potwierdzić ?

Kurcze zalezy mi na tych punktach, bo miałem dużo i chce wiedzieć ile osób było
                          lepszych : )

Pozdrawiam
                          • gabriellka86 Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK 11.07.05, 17:13
                            a ile miałeś tych punktów?? pytam z ciekawości. czyli dostałeś się?
          • Gość: wirten Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:37
            jak tam jest na tym kierunku ?
    • Gość: majka Re: KTO SIĘ DOSTAŁ NA BUDOWNICTWO NA POL KRAKOWSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:57
      ale czekam jeszcze na wyniki na agh...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka