Dodaj do ulubionych

UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!!

11.07.05, 14:16
Hejka, kto na filologie polska na UMCS? :> Juz w tym tygodniu wyniki. Podobno
okolo 15. Jakie mieliscie punkty na rekrutacji? (z ustnego i pisemnych). Ja
sie przyznam ze 100, 73 i 40 :/ Czy to bardzo slabo czy jest jakas szansa? A
jak Wam poszlo?
Obserwuj wątek
    • Gość: emsia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.radiostrada.pl 11.07.05, 14:18
      100,76,38...niewiem czy moge miec nadzieje...
      • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 14:25
        to wyniki niemalze takie jak moje... no to teraz albo obie albo zadna z nas :]
        a jak reszta? jest tu ktos jeszcze na filologie? :>
        • Gość: emsia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.radiostrada.pl 11.07.05, 14:38
          w takim razie zycze Tobie i sobie zarówno zebysmy sie tam spotkały w
          pazdzierniku:)..ja jeszcze na historie skladalam na umcs
          • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 14:45
            ja mam 85 76 80 chyba nie jest tak zle... ile jest w ogole miejsc na pol ??
            • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 14:50
              o ile sie nie myle to jest 100 miejsc
            • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 14:51
              i mysle ze wyniki masz swietne :-)
              • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 14:54
                dzieki ale kurcze tam jest w koncu 7 os na miejsce szlag by to trafi;( w sumie
                to troche licze na tem umcs chociaz nie ukrywam ze krakowem bym nie wzgardzila:P
                • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 14:56
                  wiesz 7 osob na miejsce, bo pozwolili skladac kserokopie, ja mysle ze teraz
                  troche im sie wykruszy, bo Ci np. co sie dostali na UKSW czy UW zrezygnuja, tak
                  mysle.
                  • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 15:01
                    sie zobaczy jutro sie bede martwic jak sie na uj nie dostane...
    • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 15:22
      sprawdzalam jest limit 120 jednak nie 100 :P zawsze to o 20 wiecej:D pozdrawiam
      • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 15:45
        no to swietnie :-) widze ze cos malo osob sie wpisuje, jesli jest tak samo malo
        kandydatow to plus dla nas :D ale niestety jest przeciez 7 osob na miejsce :/
    • Gość: solitaire Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.75.63.187.ostrow63.ptc.pl 11.07.05, 16:31

100, 69, 78, z neicierpliwoscia czekam na wyniki.
      • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 16:40
        wow, wyniki oszalamiajace, mysle ze mozesz byc pewna / pewien dostania sie :-)
        gratuluje :P
    • Gość: agata Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:40
      ja mam 100/79/83% mysl ze sie dostane:-)
      • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 16:42
        no ja tez tak mysle, ze TY sie dostaniesz :D ale jak patrze na te Wasze super
        wyniki to zaczynam watpic w swoje szanse ... :/
        • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 17:13
          taj ja tez sie zaczynam dolowac... zobaczymy jak to bedzie
          • Gość: asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:27
            dokladnie, mi powiedzieli ze beda wyniki okolo 15, ale pewnie w tym wtygodniu
            wszystko sie wyjasni. powodzenia. tez sie bardzo boje.
            • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 21:04
              wiecie co?? fajnie by bylo gdybysmy sie wszyscy w pazdzienriku spotkali:P
              • Gość: anka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:43
                bardzo fajnie, widze że wyniki nie są jakieś z kosmosu, a zbliżone do moich:)
                100/71/73 mam nadzieję że pogadamyt w październiku:)
                • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 11.07.05, 21:51
                  ciekawa jestem tylko jaki bedzie prog... oby jak najnizszy:P tzn mi by
                  wystarczyl 240:P btw wydawalo mi sie ze polski ustny sie nie liczy. na pewno
                  sie liczy?? jakos nie wiem wlasnie
                  • Gość: asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:29
                    polski ustny sie liczy napewno :-) ja tu przy Was to cienias jestem :( ale moze
                    sie uda jakos, duzo ludzi porezygnuje, bo na UKSW sie dostalo, tak mysle i taka
                    mam nadzieje :D
                    • Gość: kasica Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:38
                      100/84/70- mam nadzieje ze sie dostane bo nie wyszlo z uw (prog-82,6)i sie
                      tylko na wieczorowe zalapalam, ale tam jest az 1240 osob a tu tylko (naprawde
                      tylko)833!!!!!!!!!! juz mi zalezy tylko zeby sie w ogole gdzies dostac!!!!!:/
                      trzymajcie kciuki bo jak sie dostane i tu i gdzies jeszcze to na pewno zwalniam
                      jedno miejsce:P ale to w sumie jeszcze nic pewnego z tymi wynikami:/
                      • Gość: asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:31
                        swietne macie te wyniki, im wiecej ich czytam tym bardziej moje szanse maleja i
                        doluje sie jeszcze bardziej... :( czy naprawde wszyscy maja tu po 80 % z
                        pisemnych? :(
                        • Gość: emsia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.radiostrada.pl 12.07.05, 09:50
                          nie nie wszyscy...:>ja niestety nie mam...
                          • Gość: asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:53
                            emsia, mamy podobne wyniki wiec jesli takich jak my jest duzo to oki bo jest
                            szansa, ale jesli jest przewaga 100 i 80, to cos cienko to widze... :/ ale
                            czekajmy z nadzieja...:-) pozdrawiam.
    • kotka_behemotka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 12.07.05, 09:51
      czesc
      wyniki mają być 12-16 lipca :
      www.umcs.lublin.pl/index.html?akcja=news&id=879
      • Gość: asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:54
        wyniki prawdopodobnie beda dzisiaj po poludniu, tak sie dowiedzialam.
        • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 12.07.05, 09:55
          dobra a gdzie to dokladnie ma byc zamieszczone??
          • asiape.ashanti.asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 12.07.05, 14:29
            Hej, no to wszystko chyba juz jasne :-) Kto sie dostal a kto nie. Prog na
            filologie polska 245. Mozna sie dowiedziec o wynikach dzwoniac. Ale znajac prog
            i swoje oceny samemu mozna obliczyc. Mam nadzieje, ze Wam sie udalo, mnie
            troszke zabraklo i czekam az sie lista przesunie :-)
            • evyka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 12.07.05, 14:54
              mi zabraklo 4 pkt to tez czekam na odwolanie ... kiedy podadza jaki jues nizszy
              prog
              • Gość: emsia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.radiostrada.pl 12.07.05, 14:56
                no ja sie nie dostałam...:(
                • kotka_behemotka Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 12.07.05, 15:00
                  a gdzie sprawdzaliście wyniki???
                  w necie, telefonicznie?
                  proszę o szybka odp.!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: asiunia Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:10
                    telefonicznie pod numerem instytutu filologii polskiej, ale teraz to panie juz
                    chyba do domciu poszly :-)
                    ale DROGA KOTKO, prog wynosi 245 pkt. jesli masz tyle lub wiecej to sie
                    dostalas, jesli mniej to nie. zwyczajnie dodajesz punkty z matur z polaka.
                    wylicz i masz odpowiedz :-)
                    • divineee Re: UMCS - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI !!! 12.07.05, 16:53
                      mam 249, jesli prog jest 245 to sie dostalam, super :) ale jeszcze musze to
                      zobaczyc, mam nadzieje, ze zamieszcza liste na necie.najbardziej jednak marze o
                      Krakowie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka