Dodaj do ulubionych

UMCS- w sprawie POLITOLOGII

12.07.05, 16:25
W jednym z poprzednich postów 'Don Kamillo1' napisał, ze na politologii 90%
miejsc dostali nowi maturzyści. Nie dostałem się na studia dzięki własnie tej
proporcji i...sposobie przeliczania punktów. I teraz zastanawiam się, czy
może nie zainteresowac prasy, telwizji i innych mediów własnie tą sprawą.
Media miałyby idealny materiał, szczególnie w odpowiedzi na
pretensje 'starych' maturzystów (którzy jak wiemy czują się...pokrzywdzeni).
Jesli znacie jakieś programy TV, gazety, które zechcą się zainteresowac
sprawą, piszcie maile, ja tez spróbuje coś wykombinować.

Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • endangered_species Re: UMCS- w sprawie POLITOLOGII 12.07.05, 16:29
      DonKamillo napisal, że 90% miejsce zajęli STAROMATURZYŚCI !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: don kamillo Re: UMCS- w sprawie POLITOLOGII IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:32
        no wlasnie. Ty zle przeczytales mojego posta!!!!!!!!!!!!
        • endangered_species do DonKamilla 12.07.05, 16:34
          Bo wiesz, On zdwał starą maturę, czyli szedl starym systemem, co znaczy, że ich
          nie uczyli czytać ZE ZROZUMIENIEM ;-)))
          • Gość: don kamillo Re: do DonKamilla IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:37
            Aha masz racje. I takie osoby nam niby miejsca zabieraja. Niby wiecej pkt maja
            ale w glowie to nic
            • Gość: adam_nar Re: do DonKamilla IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 12.07.05, 17:00
              Jestem NOWYM maturzystą, a po prostu z rozpędu źle napisałem? I własnie tą
              sprawą chciałbym zaisnteresowac media, bo od 6 lat nasz rocznik (1986) jest
              bardzo pokrzywdzony...
        • Gość: adam_nar Poprawka IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 12.07.05, 16:57
          Przeczytałem dobrze- napisałem źle- oczywiście chodziło mi o STARYCH MATURZYSTÓW
          • Gość: porucznik Grubber Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:26
            No ja bym na początek proponował skrobnąć jakiś donos do Wyborczej lubelskiej...
            • laskah Re: Poprawka 12.07.05, 17:31
              ja juz nie mam naprawde pomyslu.. jestem troche podlamana tym co sie dzieje;(
              zawsze wydawalo mi sie ze jestem zdolna a teraz moge sie na studia nie dostac
              przez idiotyczna reforme i idiotyczna rekrutacje.. naprawde ktos powinien sie
              tym zainteresowac :/ po prostu trzeba sie jakos zorganizowac
    • Gość: Bki Re: UMCS- w sprawie POLITOLOGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:25
      a czy ktos wie jak to było z ekonomia? czy tez wiekszosc miejsc zejeli
      staromaturzysci?!
    • Gość: M. Re: UMCS- w sprawie POLITOLOGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:13
      właśnie1 to jakieś kpiny z ta politologia i stosunkami międzynarodowymi!! :
      ((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka