jamochlon1 13.07.05, 17:14 Slyszalam, ze w wielu przypadkach o dostaniu sie decydowal test predyspozycji. Sama dostalam sie (z testu mialam 28 pkt). Jak wam poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: catherine Re: próg na US-prawo?? IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 13.07.05, 17:23 patrz wątek pt. "PRAWO UŚ -kto sie dostał" ja mialam 29 z testu ale za to zawalilam sobie matura...wiec mnie nie przyjeli ...kaaapa1 :( Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: próg na US-prawo?? 13.07.05, 17:24 ja właśnie chciałabym się dowiedzieć ile dostałam z testu, bo z tego, co widzę, wynika, że naprawdę musiałam go super napisać. matury nie napisałam wybitnie, a jestem. wiecie co...a może jako przyszli studenci - zintegrowalibyśmy się jakoś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaa Re: próg na US-prawo?? IP: *.streamcn.pl 13.07.05, 17:47 przed wydzialem wisza listy - nazwisko+ilosc pkt z matury + ilosc z testu. inf dotyczace wszytskich kandydatow,nie tylko tych przyjetych. mozna sobie sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamochlon1 Re: próg na US-prawo?? IP: *.clubnet.pl 13.07.05, 19:49 wiem, ale wyjezdzam jutro na krotkie (na razie), ale zasluzone wakacje, a jestem ciekawa:)) Odpowiedz Link Zgłoś