Dodaj do ulubionych

AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP

14.07.05, 12:57
nie wiecie od ilu punktów mogą przyjmwać ????
Obserwuj wątek
    • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 13:01
      Niestety, tego jeszcze nie wiadomo. Ale podaja na stronie ile osób na miejsce
      na poszczególne kierunki, więc na razie tylko to możesz sprawdzić. A na co się
      wybierasz jeśli można wiedzieć? Ja na technologię żywności i też już się
      niecierpliwię...
      • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 13:41
        Ja tez na technologie a ile masz pkt??
        • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 13:52
          188 pkt, więc mam nadzieje, że wystarczy,bo moi znajomi, którzy tam składali
          mają mniej... A Ty ile pkt?
          • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 13:57
            Nie wiem ile mam pkt bo mialam ustny egzamin,ale na pewno bede miala mniej.A
            ile mieli Twoi znajomi pkt??Zdawałes stara czy nowa mature??NIe orientujesz sie
            moze czy osobom ktre zdawały stara maturę brano pod uwage oceny z ukonczenia
            szkoly, bo nam nie a takie slychy do mnie doszly??Jak cos wiesz to prosze o
            informacje.
            • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 14:17
              Łoo!! Z tymi ocenami dla starych to byłby już przekręt! A z czego egzamin? Moja
              koleżanka zdawała chemię. Moi znajomi mieli w okolicach 150 pkt i poniżej, więc
              ja mam nadzieję, że mi te 188 wystarczy. Zdawałam oczywiście nową maturę...
              • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 14:24
                Ja rozniez chemie zdawałam w poniedziałek ale nie wiem co mi wystawili:(Teraz
                zyje w stresie:)Ja tez nowa mature zdawałam.A jak twoim znajomym na egzaminie z
                chemii poszlo??Ile zad zrobili??I co dostali?
              • Gość: mm weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:24
                a ile ptk macie na weterynarie??
                • enetia Re: weterynaria 14.07.05, 15:12
                  163.
          • Gość: Adam Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:53
            A ile mozna bylo max zdobyc
    • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 14:38
      Wiecie moze za co jest te dodatkowe 5 pkt za predyspozycje??CHodzi o jakies
      profile ale wieci o jakie konkretnie??
      • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 15:20
        Myślę, że te 5 pkt dostają ci, którzy skończyli np jakieś technikum zgodne z
        profilem studiów, czy liceum profilowane na przykład.
        • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 15:22
          A nie wiesz ile Twoja kol zrobiła zadan i co dostała za ocenke??
          • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 15:33
            Niestety nie wiem, nie widziałam sie z nią od poniedziałku. Ale myślę, że się
            dostanie. Tobie zresztą też tego życzę. Tylko dlaczego musimy jeszcze tyle
            czekać?
            • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 15:43
              mAM PROSBE JAK BEDZIESZ Z NIA ROZMAWIALA TO POOPYTAJ OKI??BO JESTEM CIEKAWA JAK
              OCENIALI??TEZ MNIE WKURZA JUZ TO CZEKANIE:(A NIE WIESZ ILE ONA MA W SUMIE PKT??
              JAK BEDZIESZ MIALA JAKIES WIARYGODNE PROGI TO DAJ ZNAC:)PAPA
              • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 15:50
                Oki, popytam i dam znać. I mam nadzieję, że chociaż progi na tej swojej stronie
                podają jeszcze przed wynikami, a to jeszcze prawie tydzień!
                • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 15:54
                  WEJDZ SOBIE POD STR UCZELNI,POZNIEJ STRUKTURE UCZELNI,WYDZIAL NAUK O ZYWNOSI I
                  REKRUTACJA-PISZE ZE BYC MOZE BEDA POD KONIC TEGO TYG
                  • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 18:50
                    Faktycznie, prawdopodobnie pod koniec tygodnia. Czyli co? Jutro? No i miało nie
                    być listy w internecie. Zmienili zdanie? Qrcze, teraz tam bedę ciągle zaglądać
                    i sprawdzać czy już jest ;-)
                    • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 19:17
                      Ja tez juz zyje w ciagłym stresie zwłaszcza ze nie wiem ile mam pkt.Jak mozesz
                      to zadzwon do tej kol.przynajmnjeij bede wiedziala na czym stoje:)Z gory dzieki
                      • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 19:49
                        Kobieto, wyluzuj!!! Dostaniesz się na pewno, ale jak będziesz miała takie
                        ciśnienie, to tylko sobie zdrówko popsujesz. A ile pkt z matury ( tzn. z tego
                        jednego przedmiotu, przypuszczam, że biologia i j.obcy???)
                        • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 19:49
                          O to chodzi ze nie z bioli tylko z maty:(a wiesz dobrze ze mata slabo poszla:(
                        • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 19:59
                          A zdawałas jezyk rozszerzony??Jak Twoi znajomi??
                          • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:02
                            O, no prosze, a myślałam, że tylko ja tą nieszczęsną matmę. Miałam całe 64% ;-
                            ). Na szczęście angol mnie ratuje-94% i 78%. Moi znajomi biola i chemia+jezyk
                            tylko podstawowy.
                            • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 20:04
                              ja bylam na rozszerzonym ang ale glupia zdawałam podstawowy bo nasza durna
                              nauczycielka nas postraszyła:)Ja tez myalalłam ze tylko ja mate tez mialam malo
                              bo PP54 i PR 40
                            • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 20:05
                              a tak a propos jestes z Wrocka??
                              • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:10
                                A ja jako jedna z nielicznych z mojej klasy zdawałam roz i sie opłaciło! Załuję
                                tylko, że matmy roz się przestraszyłam i poszłam do domu. Ale tu mi znowu
                                chemia podbiaj-87 i 72. Mam nadzieję, że będzie good. Niestety nie jestem z
                                Wrocka i bardzo nad tym ubolewam, bo jeszcze będę musiała mieszkanie
                                kombinować. A ty wrocławianka?
                                • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 20:12
                                  Ja tez nie z wrocka woj opolskie,ale watpie w to ze mnie zechca:)Tym ang sobie
                                  zawalilam bo podstawe dobrze napisalam a rozszerzonego sie wydygałam
                                  • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:24
                                    Trzeba wierzyć, że zechcą. A co do moich znajomych, to 1os dzisiaj odpadła, bo
                                    się na analitykę med dostała, 1 chłopak w ogóle nie ma szans, bo za słabe
                                    wyniki, 2-gi tylko trochę lepsze, więc te 3,6 os/miejsce to tak trochę
                                    sztusznie nabite, bo część ma za mało, a część gdzie indziej pójdzie (kolejny
                                    mój kolega dostał się na farmację ,więc o biotech już nie myśli). I te miejsca
                                    się luzują i jedno jest twoje ;-). Ja woj.wielkopolskie.
                                    • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 20:28
                                      CHyba w to uwierze i bede dobrej mysli:)Jak beda wyniki to sie zgadamy:)
                                      • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:30
                                        Oki, trzeba chyba już wcześniej nawiązywać znajomości ;-). I uwierz, że się
                                        dostaniesz, ja wierzę!
                                        • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 20:32
                                          Dokladnie:)Zwłaszcza ze z moich znajomych nikt tam nie idzie:)A jestes z duzego
                                          miasta czy małe miasteczko??NIe chciałas startowac do Poznania??
                                          • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:36
                                            Miasto jak dla mnie za małe jakieś 20 tys. Do Poznania też słożyłam papiery,
                                            ale Wrocław jest moim priorytetem. Kocham po prostu to miasto! No i mam o
                                            połowę bliżej niż do Poznania 80km, a 160 to jednak lekka różnica... No i
                                            ładniejszy i w ogóle bardziej znajomy. Serio będziesz sama? Kompletnie nikt z
                                            twoich znajomych nie chce do Wrocławia? A Ty jesteś z Opola, czy coś innego? Bo
                                            ja do opolskiego mam bardzo bliziutko. Do Kluczborka jakieś 40 km.
                                            • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 20:41
                                              Ja mieszkam 15-20 km od Kluczborka miasteczko gdzies 12tys.Ze znajomych ida do
                                              wrocka i juz tam mieszkaja ale chodzi mi o AR:)
                                              • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:46
                                                No tak, w końcu dobrze znać kogos zwłaszcza na 1 roku.
                                                • Gość: @ Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 14.07.05, 20:49
                                                  Dobrze ale najpierw trzeba sie dostac Ty masz praktycznie pewne:)Jak masz nr gg
                                                  to podaj to sobie pogadamy a nie tak przez forum.
                                                  • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:52
                                                    2455983. Niekoniecznie pewne. Nic nie jest pewne tak naprawdę...
    • enetia Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 15:06
      Myslicie, ze 200 pkt. na biotechnologie wystarczy??
      • Gość: hmmmm weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:10
        jak myslicie jaki bedzie prog???
        • Gość: hmmm Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:46
          up
          • Gość: korneliuszek Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:53
            hmmmmmmmmm mam hope ze niski:)
            • Gość: hmmmmm Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:57
              ale jaki myslisz ze 80 % punktowych wystarczy???
              • Gość: Korneliuszek Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:08
                jak 80 procent punktowych??? Wydaje mi sie ze masz spore szanse z tego co wiem
                to tak maja po 160 punktow....hmm ale moge sie mylić. JA ide na geodezje i mam
                nadzieje ze sie dostane...
                • Gość: korneliuszek Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:10
                  A jak sie dostaniemy to zapraszam na beer :)
                  • Gość: hmmmmm Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:11
                    ja sie własnie dzisiaj dostedziałam ze sie nie dostałam na farmacje .. szukam
                    popostu pocieszenia ze moze na ta weterynarie sie dostane ... bo nie chce
                    studiowac biologii i kiblować w domu .. rok a potem zdawać na to jeszcze raz...
                    boje sie :/
                    • Gość: Korneliiszek Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:13
                      NO dla mnie Rolnicza to jedyna szansa a tak to nei wiem co zrobie jak sie tu
                      nie dostane...;/
                      • Gość: hmmmm Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:16
                        a ile masz ptk na ile???
    • Gość: g Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:43
      up
      • xaraaa Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:07
        Ja jak sie dostane na rolnicza na biotechnologie to zwalniam miejsce.
        • Gość: korneliuszek Re:A KTO GEODEZJA:????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:42
          A KTO NA GEO???
          • Gość: Mimek Re:A KTO GEODEZJA:????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:26
            Ja ide na geodezje, ale pisalem stara mature: za swiadectwo mam 112 pkt plus
            egzamin z matematyki(mysle ze dostane ok 75-80 pkt) co mio da w sumie ok
            190pkt. A ile Ty masz???
            • Gość: @ Re:A KTO GEODEZJA:????? IP: 217.97.165.* 15.07.05, 10:31
              Mam pyt jak traktowali was ze stara matura brali oceny ze sw ukonczenia szkoly??
              jesli tak to za jaka ocene ile pkt??
              • Gość: Mimek Re:A KTO GEODEZJA:????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:45
                Tak brali ocene ze swiadectwa-z jezyka polskiego i jezyka obcego, gdzie za
                ocene celujaca mozna bylo uzyskac max 90pkt w sumie za swiadectwo 180 plus
                egzamin z matematyki max 100
            • Gość: korneliuszek Re:A KTO GEODEZJA:????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:57
              Ja nowa matura Mam 157 i przy twoim wyniku to sie chowam :((((( WIec czuje ze
              przy takich wynikach to posiedze ten rok w domuuuu
        • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 14.07.05, 20:47
          Mójkolega też zwalnia, a dostanie się na pewno. To juz macie 2 wolne ;-). A
          może ktoś zwalnia na technologię żywienia? Oprócz mojej koleżanki.
          • Gość: korneliuszek A CO Z TA GEODEZJA NO KOLEDZY I KOLEŻANKI:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:56
            ??????????????????????
    • Gość: Korneliuszek Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:01
      A tak Btw. To nie wiesz miej wiecej jaki jest tam prog??? POzdrawIAM :)
      • Gość: martusia aaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:49
        a wet a wet jaki prog??? ... aaaaaaaa ja chyba zwariuje do 27
        • midi.max Re: aaaaaaaaaaaaaaaa 15.07.05, 13:23
          spokojnieeeeeeeeee
          • Gość: martusia Re: aaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:29
            nooooooooooo mowcie cos o swoich wynikach .. jaki moze byc prog ...
      • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 15.07.05, 13:34
        Właśnie nie ma jeszcze progu. Próg będzie, jak lista będzie. Aloe mam nadzieje,
        że 188 pkt na technologie żywności wystarczy.
        • Gość: martusia Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:37
          a wet????
          • Gość: olka Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:55
            HEJ!!! ja mam 180 pkt............ myslicie że na technologie zywności
            starczy???? prosze o odpowiedz!!!!
            • xaraaa Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 15.07.05, 13:58
              Ja mam 212.2 na biotechnologię + 5 pkt. za to, że chodziłam do klasy biol-chem
              (ponoć za to jest 5 pkt gratis), ale nawet jak się dostanę to rezygnuję bo
              dostałam się na farmację.
              • xaraaa Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 15.07.05, 13:59
                co ja pisze... 221.2 + 5
                • pina-colada Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP 15.07.05, 14:01
                  serio za biol-chem dają te 5 pkt gratis??? No to mam 193 ;-)
      • Gość: Kornelkuszek Re: A DODATKOWE ZA MAT- FIZ ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:47
        a jak myslicie czy za mat fiz na geodezji tez mi dodatkowe punkty przydzeila???
    • Gość: @ 5 PKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.165.* 15.07.05, 14:23
      Nie wiecie za co jescze konkretnie przyznaja jeszcze te 5 pkt(chodzi mi np o
      fak mat-inf gdzie miałam mate fize i infe)
      • Gość: martusia 5 PKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:26
        nie ma 5 ptk za to ze sie chodziło do biol chemu ... tzn tak przynajmniej mi
        powiedziała ta pani jak dzwoniłam .. powiedziała mi ze ewentalnie jak ktoś
        chodził to techniku o profilu hodowla zwierząt czy jak jest technikiem
        weterynarii ale nie za chodzenie na biol chem.. chociaz moja kol i mowiła ze
        gdzies w rekrutacji jest napisane ze własnie za biol chet mjest przyznawane te
        5 .. druga kol mowiła ze na bank ejst przyznawane .. wiec ja juz sama nie wiem
        w sumie te w dziekanacie to sa tak średnio poingormowane ale jakby bylło 5
        dodatkowych to by było duper;):)
        • Gość: matusia Re: 5 PKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:27
          chodziło o super;)
    • Gość: @ EGZAMIN!!! IP: 217.97.165.* 15.07.05, 14:36
      A kto zdawał egzamin z chemii ustny na tech zyw>???Ile macie pkt za ile
      zrobionych zad???
      • Gość: vg Re: EGZAMIN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:37
        up
        • xaraaa Re: EGZAMIN!!! 15.07.05, 15:52
          kurcze ja nie wiem, ja mówię tylko to, co słyszałam, to nie jest pewna inf. na
          100 % z tymi 5 pkt. z resztą co pewnego jest w tegorocznej rekrutacji? nic ...
    • Gość: end Re: AR WROCŁaw !!!!!!!!!!! HELP IP: 217.97.165.* 16.07.05, 09:39
      Wiecie juz kiedy wyniki dokladnie??
      • korneliuszek Re: WYNIKI 20 lipca 16.07.05, 11:28
        A KTO Z WAS IDZIE NA GODPODARKE PRZESTRZENNA I MOZE WIECE CZY LATWO SIE BYLO
        TAM DOSTAC W UBIEGLYM ROKU???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka