jagoda997 14.07.05, 15:32 Nie dostałam się. Napiszcie, kto miał jakie punkty. Czy warto się odwoływać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:52 skad masz wyniki?? ja mialam 727 i nie wiem czy sie dostalam na towaroznawstwo. a odwolywac sie warto-przeciez nic nie tracisz a duzo mozesz zyskac! jak wiesz kazdy skladal na kilka kierunkow i ci najlepsi podostaja sie na wszystkie, ale potwierdza tylko jeden. a swoja droga glupota bylo skladanie papierow na 12,8 zy 5 kierunkow. tylko blokujecie miejsca i sie ludzie denerwuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 16:01 nie wiecie jaki próg na biotechnologię? też się nie dostałam:( qrcze... ale będę się odwoływac:) kiedyś się odwołujecie i jak to piszecie? dopiero jak przyjdzie list z AR czy wcześniej jakoś? PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda997 Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:15 Chyba jak przyjdzie list z AR. Ale co napiszecie w uzasadnieniu, bo mam wzor odwołania, ale nie wiem co napisać w uzsadnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
asilka Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska 14.07.05, 16:15 jaki był próg na ochrone tak mniej wiecej??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 16:19 masz wzór? a masz do niego jakiegoś linka czy jak? a nie wiesz jak to jest z wieczorowymi? czy te osoby które nie dostały sie na dzienne przerzucają na wieczorowe? czy trzeba osobno jakieś podanie pisac? i nie wiesz czy można zmienić kierunek jesli sie widzi że ma sie wystarczającą ilość punktów?(chyba nie można, nie?) PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:35 508 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda997 Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:12 www.uksw.edu.pl/rekrutacja/index.php - na tej stronie jest wzor odwołania. A co do wieczorowych, w jaki sposób przyjmują nie wiem. Napiszcie jeszcze z jaką punktacją byliście. Czy duzo osób przyjęli, czy warto się odwoływać. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda997 Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska 15.07.05, 18:18 Czy ktoś był i wie z jaką puntajca przyjęli na o.środowiska. Ile przyjęli. Błagam napiszczie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda997 Re: AR-LUBLIN - ochrona środowiska 15.07.05, 18:18 winno być - punktacją, pomyłka ze zdenerwowania. Odpowiedz Link Zgłoś