Dodaj do ulubionych

LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!!

15.07.05, 09:41
Przede mną jeszcze 32 osoby na gospodarce przestrzennej SGGW!!! 32 osoby
zrezygnują i będę studiować wymarzony kierunek (na uw byłam niestety dopiero
250:((() Bardzooooo pragnę się tam dostać, czy ktoś ma zamiar się jeszcze
wypisać?
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:39
      up
      • Gość: wat Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 19:14
        myslisz ze ile jest takich samych ludzi jak ty,marzacych o tym kierunku??? ja
        na uw bylam ok 230
    • Gość: P Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:00
      A nie czytalas, ze w III etapie przyjma co najmniej trzy razy tyle osob co jest
      wolnych miejsc?! I co Ty na to????
      • Gość: maryśka Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:02
        gdzie wy to widzicie?? Ja ślepa jestem!!
        • Gość: P Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:04
          Jak sie zalogujesz i widzisz ranking to na dole PATRZ
    • Gość: delia Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:46
      a czy moglby mi ktos powiedziec co oznacza to zdanie ze stronki sggw?
      "ale przyjęcia będą odbywały się wg list rankingowych Kandydatów, którzy złożą
      dokumenty w III etapie."

czyli, ze niby kto pierwszy zlozy papiery ten lepszy i zostanie przyjety?
    • pluszak19 Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! 16.07.05, 21:01
      no wlasnie,nie rozumiem tego..."jak ktos tam wczesniej napisal;kto poerwszy ten
      lepszy bedzie?" REZYJGNUJCIE
      • Gość: iza Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:09
        czyli moge tam zlozyc papiery ze niby przyjeta a mnie nie wezma??
        • Gość: tuin Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.acn.waw.pl 17.07.05, 10:06
          ja juz zrezygnowalam z sggw ;) jest miejsce na rolnictwie ;p
          • Gość: up Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:17
            up
      • Gość: gigi ja wiem IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.05, 08:11
        jak w kazdym etapie mieli próg np 90 osób a dokumenty przynosiło im 30. To
        teraz każą przyniesc dokumenty założmy 90 os które są blisko końcówki żeby się
        dostać, a i tak pewnie z tylko 1/3 tych osób im przyniesie.

Ludzie! Włączcie logiczne myślenie!!!
    • Gość: gg Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.zeork.com.pl 17.07.05, 18:25
      Spośród osób które w ramach tej "trzykrotności" wolnych miejsc złożą papiery
      będą przyjmowani Ci, którzy uzyskali największą ilość punktów- aż do
      zapełnienia wolnych miejsc określonych w limitach.
      • Gość: gosia Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! IP: *.aster.pl 17.07.05, 22:27
        taka krótka informacja i tyle zamieszania ehh po prostu byli tak mili i
        uprzedzili (co w sumie było do przewidzenia) że chętnych będzie (3 krotnie)
        więcej niż wolnych miejsc ale mimo to nie będzie żadnych ulg i zostaną przyjęci
        tylko osobo z najlepszymi wynikami (np jest 20 wolnych miejsc to przyjmują 20
        osób które mają najlepsze wyniki na danym kierunku) i wsjo
        • agul86 Re: LUDZIE REZYGNUJCIE Z SGGW!!! 17.07.05, 22:45
          ja rezygnuje z sggw..... ale z finansow i bankowosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka