Dodaj do ulubionych

HUNGARYSTYKA --UW

15.07.05, 16:15
czy jest ktoś - kto skladał na ten kierunek ?
Obserwuj wątek
    • kosinka Re: HUNGARYSTYKA --UW 15.07.05, 23:10
      witam:) ja składałam na ten kierunek...ale do Krakowa na UJ..tyle że niestety
      się nie dostałam:/ przyjowali jedynie 15 osób, a ja byłam piąta pod kreską...no
      cóż...ale może w przyszłym roku się uda:) a na UW...jak to wyglądało?co brali
      pod uwagę? no i pochwal się czy się dostałaś:)
      pozdrawiam serdecznie:)
      • Gość: gabryelusia Re: HUNGARYSTYKA --UW IP: *.chello.pl 16.07.05, 11:46
        Ja skladalam na UW było 20 miejsc i jeszcze nic nie wiem. Jak będą wyniki to
        sie odezwę .
        • Gość: kasia Re: HUNGARYSTYKA --UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 11:51
          a ile miałaś punktów?
          • Gość: gabryelusia Re: HUNGARYSTYKA --UW IP: *.chello.pl 16.07.05, 12:23
            do "Kasi" : o jakie punkty ci chodzi ?, z matury ?, czy z testu predyspozycji?
            • Gość: kasia Re: HUNGARYSTYKA --UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 12:57
              o wszystkie
              • Gość: gabryelusia Re: HUNGARYSTYKA --UW IP: *.chello.pl 16.07.05, 13:12
                Niebardzo wiem jak je liczyć ? podam ci wyniki : polski po.86-pr 58
                angielski 96 -79
                a z testu predyspozycji niestety tylko 72 , podobno liczy to sie razy 2
                Pomożesz mi podliczyć ? A jakie są twoje wyniki- czy mam chociaż minimalne
                szanse ? To moja ostatnia deska ratunku!!!!
                • Gość: kasia Re: HUNGARYSTYKA --UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 13:40
                  twój wynik to 292.25/400. Moje wyniki to pp63 pr93, ap90 ar77, test 76
                  • Gość: gabryelusia Re: HUNGARYSTYKA --UW IP: *.chello.pl 16.07.05, 13:44
                    Bardzo ci dziękuję . Wnioskuję iż mam małe szanse aby sie dostać !
                    • kosinka Re: HUNGARYSTYKA --UW 16.07.05, 15:06
                      hmmm...widzę że oprócz matury zrobili wam także test....na UJ brali pod uwagę
                      podstawowy polski i język obcy...a oprócz tego była rozmowa kwalifikacyjna z
                      zakresu historii, kultury, geografii Węgier z uwzględnieniem kontaktów z
                      Polską, a także prezentacja ulubionego poety/pisarza...nie było łatwo...
                      za poszczególne części można było zdobyć po 100 pkt (100 za polski, 100 za j.
                      obcy i 100 za rozmowę kwalifikacyjną)jako że było 15 miejsc....podzielili
                      sprawiedliwie na połowę, aby nie dyskryminować żadnej z matur...po siedem na
                      każdą z nich:) był jeden kandydat zagraniczny więc wiadomo, że miejsce miał
                      zapewnione na bank:)
                      maksymalna liczba punktów do zdobycia wynosiła 300, a najniższym wynikiem,
                      który dawał możliwośc studiowania był 265 pkt...poziom wysoki:) sama miałam 226
                      pkt...i znalazłam sie na 19 miejscu pośród 47 kandydatów...i mimo to, że się
                      nie udało, jestem z siebie naprawdę dumna:)

podrawiam...i trzymam kciuki....napiszcie czy się Wam powiodło:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka