Dodaj do ulubionych

Kto rezygnuje z prawa na kul-u??

15.07.05, 18:31
j.w.
Obserwuj wątek
    • Gość: don kamillo Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:36
      kaca ile mialas w tym przliczniku?? I jaki byl prog jesli wiesz??
      • kaca131 Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? 15.07.05, 18:42
        Nie wiem nic nie było napisane tylko tyle że kandydat nie został przyjety z
        powodu braku miejsc. Ciekawe czy dużo ludzi było na prawo kanoniczne może bym
        spróbował odwołanie z prośbą o przeniesienie tylko nie wiem czy tak można??
        • Gość: don kamillo Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:46
          ale ile miales pkt w tyym przeliczniku?? Bo nie wiem czy jestes za mną czy
          przede mną? Jesli nie wiesz jak to sie przelicza to podaj swoje pkt to ja
          przelicze szybko i sprawdze
          • kaca131 Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? 15.07.05, 18:47
            Byłem za tobą i to chyba daleko:-(
            pol 39 ang 59, hist 55 i 30 :-(
            • Gość: kaka Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:31
              ja miałam około 60,2 i mnie przyjeli
              dostałam sie tez na prawo rzeszów i umcs
              zwsalniam wam miejsce.:d
            • Gość: edyta Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:54
              Sluchajcie, a jaki jest w ogole przelicznik na KULu? bo ja juz nic nie wiem;/
              help mi plissss;(
              • Gość: don kamillo Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:01
                podaj wyniki to ci przeliczymy
                • Gość: ada Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: 80.51.153.* 15.07.05, 20:05
                  przeliczcie mi też pol. 67/70 ang- podstawa 72, hist 65/38
                  • Gość: don kamillo Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:09
                    ada wedlug ich przelicznik masz: 45,725. Zgubiło cie to ze nie zdawalas ang
                    rozsz
                    • Gość: ada Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: 80.51.153.* 15.07.05, 20:09
                      • Gość: ada Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: 80.51.153.* 15.07.05, 20:11
                        sorki chcialam szybko podziekowac i uderzylam w enter. Dzieki za przeliczenie.
                        Tak to mnie zgubiło ale nie wiedzialam ze bede skl na KUL A jaki był próg?
                        • Gość: don kamilllo Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:15
                          progu jak dotąd nikt nie chce podać
                      • Gość: don kamillo Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:11
                        droga Adu napisalem juz. Zobacz wyżej. Skladasz odwołanie??
                        • Gość: ada Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: 80.51.153.* 15.07.05, 20:13
                          don kamilo dzieki!!! ale nie wiem czy sie odwolywać bo moze mam za malo pkt.
                          • Gość: ada Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: 80.51.153.* 15.07.05, 20:15
                            I tak nie widzę tego progu.Boże ale kicha
                            • Gość: ada Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: 80.51.153.* 15.07.05, 20:19
                              No kto mi odpowie czy z taką pkt. mogę sie odwoływać?
                              • Gość: a Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:38
                                jestem załamana!!!!! nie dostałam się;(;( wyląduje na zaocznych!!!
                                • Gość: edyta Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:20
                                  nareszcie jakis dobry człowiek ktory pomoze:) moje wyniki to: pol83/43 ang92/78
                                  hist59/48 pomozesz?
                                  • Gość: don kamillo Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:04
                                    Sorki droga edysiu że tak póxno ale dopiero teraz weszlem na kompa. Wiec twój
                                    wynik to 59,95. Dostałaś się?
                                    • Gość: edyta Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:13
                                      Wielkie dzieki don kamillo;) dobrzy ludzie nie wygineli jeszcze na tej
                                      planecie;) szkoda tylko ze sie nie dostalam;( ciekawe ile mi braklo;(
                                      • Gość: słonko Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:15
                                        cos czuje ze moglo ci zabraknąc 0.05 pkt
                                        bo slyszalamze ktos dostal sie na mial 60 pkt :(((
                                        • Gość: edyta Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:23
                                          ja tego nie skomentuje;( juz mam dosyc tej calej rekrutacji;( a moz emi ktos
                                          powiedziec gdzie sa listy rankingowe? gdzie prog? no gdzie? czy to jest w porzadku?
                                          • Gość: słonko Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:35
                                            no wiem, to nie fair. Moze napisz maila do nich i zapytaj ile wynosil ten prog,
                                            oni szybko odpisuja. inne wyjscie to czekac na list od nich ale troche potrwa, a
                                            poza tym nikt nie gwarantuje ze tam bedzie podany ten nieszczesny prog :/
                                    • Gość: edyta Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:55
                                      don kamillo mialabym prosbe do Ciebie, moglbys mi jak dziecku malemu wytlumaczyc
                                      jak sie przelicza te pkt? pliss bo to wazne dla mnie skoro widze takie opinie ze
                                      prog wynosil 60pkt;(
                                      • Gość: słonko przelicznik IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:01
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26512355&a=26536528
                                        • Gość: edyta Re: przelicznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:15
                                          Dzieki wielkie;)
    • Gość: :( Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 23:07
      a moze ktoś zwalnia ekonomie ??
      • Gość: marika SKŁADAJCIE ODWOŁANIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:46
        ludki składajcie odwołania!!! ja mysle, ze wszyscy co maja okolo 10 punktow od
        progu maja szanse! najgorsze ze go nie znamy... duzo osob rezygnuje na
        szczescie. jutro lece na kul i sie dowiem:P
        • Gość: max Re: SKŁADAJCIE ODWOŁANIA!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:43
          prosze dowiedz sie coś o ekonomii, ja ma ok 500-600 km, a prze ztelefon u nich
          ciezko sie cokolwiek dowiedzieć...
          • Gość: a Re: SKŁADAJCIE ODWOŁANIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 08:53
            a może studiowanie jako wolny słuchacz prawa na KULu?
            • Gość: marika Re: SKŁADAJCIE ODWOŁANIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:39
              max byłam spoko:) byłam tam dzisiaj z kumpela i pusto sam straznik:)))))))) na
              chłopski rozum kto przychodzi w sobote na kul:P ale w pon. to juz na bank cos
              wywiesza. zerkne na ta Twoja ekonomie. wolny słuchacz to ciekawa opcja ale
              chyba to najwieksza z ostatecznosci:)
              • Gość: luki JA WAM ZWOLnIE MIEJSCE IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:23
                i w Białymstoku również
                ide na UMCS
              • Gość: max Re: SKŁADAJCIE ODWOŁANIA!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 13:28
                wieeelkie dzięki :) Jak dowiesz cie czegoś to proszę napisz na forum. Jesli nie
                dostanę się z odwołania to jest szansa, ze może spr na wolnego słchacza, tylko
                jak to jest na KULu - ile czasu jest się wolnym słuchaczem, ile miejsc.. opłata
                to ok 2000 zł

pozdro.
    • kasiulekk Re: Kto rezygnuje z prawa na kul-u?? 16.07.05, 13:27
      a ktos rezygnuje z prawa na umcs????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka