Dodaj do ulubionych

UMK - prawo - wyniki

15.07.05, 19:13
Wiecie coś o progu na prawo na UMK? Słyszałam od osoby, która dzwoniła do
dziekanatu, że wynosi 88, od pn mają podobno wysyłać zawiadomienia, ale nie
wiem, czy to 100% pewny próg wstępny..
Obserwuj wątek
    • Gość: nb Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 15.07.05, 19:47
      88 CHYBA CIE GRZEJE... :D:D:D: buahaha ta 98 ??? puknij sie i ta osoba co
      dzwoniła też :D
      • Gość: anex Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 15.07.05, 20:12
        ah....ten stres...
      • Gość: dysz Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.gdynia.mm.pl 15.07.05, 23:48
        A jakiego się spodziewasz? Wiesz, jeśli na ekonomię był 85 to chyba nie mozna
        liczyć na wyjątkowo niski...
        • Gość: Marta Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:28
          wiecie co, z calym szacunkiem dla Dyszy i osoby tam dzwoniacej, ale o ile ja
          wiem, a orientuje sie w tym, ze dopoki nie ma oficjalnie podanego progu na
          stronce rekrutacja.uni.torun.pl/wyniki/ to nikt nie ma prawa udzielac
          wynikow! wiec chyba osoba dzwoniaca wyssala to sobie z palca albo osoba piszaca
          ten post lubuje sie w nerwicowaniu innych :> taka prawda ze prog ustalany
          bedzie na podstawie wynikow, jakie do nich naplynely, a te- w miazdzacej
          wiekszosci z historii, nie sa imponujace. wiec nie straszmy sie tu tylko
          oczekujmy na wyniki!
          • saga_sikora Re: UMK - prawo - wyniki 16.07.05, 12:31
            wy chyba jestescie nienormalni!taki niski prog!?bedzie na pewno z 95.bankowo i
            nie myslcie, ze bedzie inaczej!;)
        • Gość: nb Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 12:32
          Ronie dobrze mozesz powiedziec jesli na stosunki bylo 78 albo na historie 71
          albo .. itd to tez byly oblegane kierunki i co ? wszystko sie dopiero okaze :P
          • Gość: torunianka Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:46
            wiem z pewnego zrodla ze prog na prawo jest od 76, a jest jednak limit dla
            starych
            • Gość: kasia Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:28
              Gdyby tak było to byłabym w 7 niebie!!!!!!!!!!
            • Gość: nb Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 14:38
              co to jest za zrodlo ?
              • Gość: nb Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 14:40
                to pewnie kolejna siwetna sciema. wiele juz bylo takich informacj. potem oakzuje
                sie ze prog jest albo wyzszy albo nizszy. jak na UW mialo byc pewne 85 a bylo 80
                ... jasne ...
                • Gość: rybka do torunianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:13
                  Czy Twoja informacja jest prawdziwa?
                  • Gość: tomek ziomek Re: do torunianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:35
                    Heh, pewnie ściema. Z moich obliczeń wynika, że próg będzie wynosił 82. :-)
                    • Gość: nb Re: do torunianki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 20:37
                      : ((((( moim zdaniem powinien byc 78 ... tak jak na sm .. : ((((
                      • Gość: frol Re: do torunianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:54
                        Heh fajnie by bylo jakby byl taki prog jak na sm... Tylko ze na sm inaczej licza bo ja jak sobie policzylem wg ich zasad to mi wyszlo ze nie dostalbym sie (mialbym 74).Za to na prawo wychodzi mi 86... Ehhh... bedzie niski prog :) Trza byc dobrej mysli :)
                        • Gość: nb Re: do torunianki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 22:10
                          to chyba cos zjebales w lcizeniu zasaady sa bardzo podobne na sm mam 78.55 a na
                          prawo 78.9 roznice sa kosmetyczne
                          • Gość: nb Re: do torunianki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 22:14
                            na sm polski lacznie ma 0.3 tak samo angol a trzecie 2x po 0.2 na prawoie biora
                            ustna zpolaja ale to sie wyrownuje bo na sm mzoan bylo wybrac ten 3 przemiot i
                            nie musila byc to koniecznei hista. Wiec nie wiem jak ci wyszly takie roznice
                            pokaz jakie mailes wyniki
                            • Gość: rybka Re: do torunianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:17
                              Niech próg będzie 77,5. Wtedy się dostanę ;)
                              • Gość: frol Re: do torunianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:56
                                a moze i cos zjebalem :P z reszta w dupie z sm :P byle na prawo sie dostac :]
    • Gość: Marta Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 04:24
      kochani, oprocz nadzieji musimy miec tez zdrowy rozsadek! od 70-paru progu nie
      bedzie, bo miejsc jest tylko 200. ja tam wstepnie stawiam na 84, 85. jeli ktos
      twierdzi ze bedzie prog 90-pare, to znaczy, ze jego zegar stanal na godzinie:
      zeszloroczna rkrutacja. nie mozna po prostu porownywac wynikow z zeszlych lat i
      tych teraz! inne wyniki, inne przeliczenia! wiec sledzmy co bedzie na stronce
      UMK pod dzialem rekrutacja wyniki, bo po to ja zalozono! musimy byc
      opytmistyczni jak i realistyczni.
      • Gość: nb Re: UMK - prawo - wyniki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 17.07.05, 10:34
        o stosunkach tez tak mowlili ...

Ale jednak cza byc realista-pesymista ;p
        • Gość: frol do nb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:42
          Kurde dzisiaj sobie znowu liczylem i znowu wyszlo mi tak samo. Nb moze mi policzysz bo ja to juz nie wiem co tam zle robie :P W sumie to nieistotne ale luknij na moje wyniki: polak u-100, p-91, r-53, francuz p-92, r-78, hista p-87, r-46
          • Gość: nb Re: do nb IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 17.07.05, 12:57
            hmmm faktycznie moze byc tak jak mowisz. ale jestes 1 takim przypadkiem z ktorym
            sie spotykam na tym forum : p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka