Dodaj do ulubionych

STUDENCI KUL wpisywać się

16.07.05, 08:28
Jak dostaliście się na KUL to się wpisujcie ludziska:-) ja bede studentka
administracji - ale jeszcze nie ma wynikow z anglistyki ale i tak wybiore
administracje.ALE SIE
CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.fobos.net.pl 16.07.05, 08:39
      ja sie dostałąm na psychologie...ale juz złozyłam papiery na uj....a do kiedy
      trzeba sie zdecydowac na kul?
      • Gość: słonko Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:45
        ja jestem podwojna studentka prawa :)
        • Gość: gingersowna Dostałam się na administrację, a na anglistykę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:49
          ...czekam.
          • Gość: kasia 19 Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:52
            czekam na wynik na germanistykę i już mnie cholera bierze!!!!!!!!!!!
            • Gość: marika Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:35
              ja administracja spotykamy sie w pazdzierniku:)
              • Gość: edi Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:37
                A orientujecie sie moze jaki byl prog na KULu na prawo? ile mieliscie pkt?
                • Gość: słonko Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:38
                  ok 60 pkt, napiszcie lepiej do nich maila!
                  • Gość: edi Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:41
                    a masz moze maila do nich? bo szukam i nie moge znalezc odpowiedniego;/
                    • Gość: słonko Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:43
                      w dziale REKRUTACJA -> KONTAKT i tam juz zobaczysz co i jak :)
                      • Gość: edi Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:44
                        No walsnie o tym myslalem ale to jest pomoc techniczna;/ myslisz ze mozna na
                        tego maila wyslac pytanie apropo progu?
                        • Gość: słonko Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:47
                          oprocz tej pomocy technicznej byla tez drgua opcja: zasady rekrutacji czy jakos
                          tak :) jeszcze wczoraj do nich pisalam i byla. a jak nie ma to i tak pisz i tak
                          odpisza :)
                          mam nadzieje ze w sobote tez odpisuja :)
                          • Gość: jak sprawdzić czy Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:50
                    • Gość: marika Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:46
                      no ja wlasnie tez szukam tego progu ale nic nie wiadomo:( usiluje znalezc maila
                      ale nie ma:( a warto napisac bo podobno szybko odpisuja:)))
                      • Gość: edi Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:48
                        Ok wyslalam na tego maila bo innego nie widze;/ zobaczymy co odpisza i kiedy,
                        teraz pozostake tylk oczekac...:(
                      • Gość: zagłebiak Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk IP: *.telpol.net.pl 16.07.05, 12:51
                        ja rowniez jestem szczesliwym studentem prawa na KUL'u. Patrzac po wynikach
                        osob,ktore sie (nie)dostaly prog wyniosl,tak jak juz wspomniano wczesniej, 60
                        pkt. KUL rzeczywiscie szybko odpisuje,co wiecej mnie nawet znalazl blad na
                        swiadectwie, zadzwonil do mnie i mi to zglosil,zebym zdazyl
                        wymienic-profesjonalizm i wzor dla innych
                  • madzia2905 Re: Dostałam się na administrację, a na anglistyk 16.07.05, 16:36
                    Ja mialam chyba 55,75 pkt na administracje no i tyle samo na prawo ale już na
                    prawo sie nie dostalam a na administracje TAK.Na filologie angielska mialam
                    71,5 pkt i sie nie dostalam to prog chyba ok 80 wysnosił
                    • Gość: hmmmm a ja dostalam sie na ekonomie, ale rezygnuje:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:41
                      • Gość: tmual Re: a ja dostalam sie na ekonomie, ale rezygnuje: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:52
                        Jakie mialas/es wyniki na maturze?
                        • Gość: kasia 19 Re: a ja dostalam sie na germanistyke IP: *.zeork.com.pl 16.07.05, 16:53
                          dostałam sie, dostałam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jestem very
                          happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze tylko łódź i kraków
    • Gość: helitka123 Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:49
      dostałam się na administrację.Do zobaczenia w pażdzierniku!Pozdrawiam!
    • Gość: słonko a gdzie jacyś psycholodzy, informatycy...? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:56
      gdzie reszta, czyzby tylko na prawo, administracje, filologie ang i fil. polska
      przyjmowali? :D
      • Gość: maciek Re: a gdzie jacyś psycholodzy, informatycy...? IP: *.internet.radom.pl 16.07.05, 17:58
        ja sie dostałem na historie:)
        • Gość: marika Re: a gdzie jacyś psycholodzy, informatycy...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:43
          pochowali sie gdzies:) ale historyk sie pojawil:)
          • Gość: :( Re: a gdzie jacyś psycholodzy, informatycy...? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 19:06
            Ja probowałem na ekonomie i si eniedostałem :(( - byłem zwolniony z konkursu
            swiadectw a wg punktacji wychodzi mi 59 pkt
            Mogłem złożyć na administracje, bo wyszło mi ok 61 - 62 pkt. ://///
            • Gość: Asar Próg f. angielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:19
              Próg na anglistyke był ponad ok. 85 pkt

Ja miałem prawie 81, a chyba jakas dziewczyna 83 i tez sie nie dostala ...

Chyba sie odwołam ...
    • Gość: aguh Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: 80.51.249.* 17.07.05, 12:08
      ja rowniez dostalam sie na administracje :) widze ze sporo jest tu ktorzy beda
      studiowac to samo :)
    • Gość: :) Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: 212.182.95.* 18.07.05, 00:50
      a ja na psychologię. I zostaję :)
      • Gość: olala Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 18.07.05, 11:04
        serdecznie gratuluje dostania się na psychologie. wiesz może ile wynosił próg??
        • Gość: :) Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: 212.182.95.* 18.07.05, 18:23
          niestety nie wiem. Tam nigdzie nie ma ani słowa o cyferkach. Ja miałam 55-56,
          to zależy jak zaokrąglali. I mnie chcieli, czyli próg na pewno nie był wyższy.
    • Gość: Marek Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 08:08
      Ja sie dostałem na historie :)
      • Gość: kasia 19 Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:49
        ja dostałam sie na germanistykę!!!!!!!!!!! ale czekam na wyniki z łodzi. jeśli
        tam sie dostane to zwalniam miejsce. BUZIAKI FOR ALL!!!!!!!!!!!
    • Gość: aga LUDZIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:36
      troche sie obawiam czy na KULu atmosfera nie bedzie dretwa:) uspokojcie mnie
      ludzie-lubicie imprezowac?chcecie pozanc fajnych ludzi na uniwerku czy tylko
      myslicie o nauce?;) ja lubie sobie w sobote gdzies wyskoczyc na piwko czy
      drinka,posiedziec przy fajnej muzyce.pozdrawiam
      • Gość: gingersowna Re: LUDZIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:01
        Ja nie lubię się uczyć, chcę z życia użyć....i mam nadzieję, że trafię na podobnych ludzi...mam nadzieję !!!!!!!!!!! Aaaaaaa, ja tak chcę !!
        • Gość: marika Re: LUDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:44
          he he rozkręcimy atmosferę:P to w końcu nasza w tym głowa:) bite 5 lat razem:P
          mowi sie ze studia to nafajniejszy okres w zyciu!!!!!!!!!
          • Gość: gingersowna Re: LUDZIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:24
            3mam za słowo i nie puszczę :P
            • Gość: marika :) Re: LUDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:43
              :))))))))))))))
              • Gość: słonko ja też jestem z Wami!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:18
                :)))))))))))))))))
                • gingersowna Re: ja też jestem z Wami!!!!! 18.07.05, 16:24
                  Heheh, ja chcę zeby cały rok był taki ;)Albo żebyśmy do jednej grupy trafili :D
                  • Gość: asiek Re: ja też jestem z Wami!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:58
                    kolejna studentka administracji sie kłania!!!!! mam nadzieje ze z tym
                    imprezowaniem to mówicie na serio...juz sie nie moge doczekac:)
                    • gingersowna Re: ja też jestem z Wami!!!!! 18.07.05, 17:06
                      Ja mówię całkiem na serio, mam nadzieję, że będą dobrzy ludzie i pożyczą później notatek, bo tak na kacu to lichawo się pisze :D
                    • Gość: marika Re: ja też jestem z Wami!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:06
                      no miejmy nadzieje:))))))))
                      • Gość: asiek Re: ja też jestem z Wami!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:15
                        hehe na mnie nie licz...;)trzeba będzie jakichs naiwnych dobrych ludzi
                        znalezc, może pożycza....;)
                        • Gość: basiac Re: ja też jestem z Wami!!!!! IP: *.chello.pl 18.07.05, 18:29
                          Mam pytanko. Jak wiadomo na KUl na prawo przyjęli 250 osób, a poczatkowo mieli
                          przyjać 200. To teraz jak osoby będą rezygnowały to beda przyjmowali na ich
                          miejsca kolejne czy poprostu bedzie mniej miejsc tak, zeby powrócić do
                          poczatkowego limitu 200 ???? Proszę o odpowiedź
                          • Gość: :( Re: ja też jestem z Wami!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 18.07.05, 18:31
                            A nie wiecie, czy zwiększono limit na ekonomię? Albo o dilu przyjmowali?
                            Mieszkam 500 km od Lublina i nic nie mogę się dowiedzieć. Na forum tez nie
                            spotkałem nikogo z ekonomii :/
                            • gingersowna Re: ja też jestem z Wami!!!!! 18.07.05, 18:33
                              Keine Ahnung :(:(:(
                              • Gość: E. do ":(" IP: 212.182.95.* 18.07.05, 18:46
                                Hej :( (---Max?---)
                                Tak sobie obserwuje twoje katusze i myślę sobie,że jako że mam na KUL 20 minut
                                piechotką to moze tam pójdę i czegoś się dowiem w związku z ekonomią?
                                oczywiście w godzinach ich pracy. Tylko z tego co wiem, to trudno jakichkolwiek
                                informacji tam uzyskać. Wiszą listy, więc mogę sprawdzić ile osoób przyjęli,
                                ewentualnie ile osób nie przyjęli. Ne wiem co jeszcze. Nie ma ani słowa o
                                punktach, progach, itp. Próbowałeś dzwonić albo pisać maile z pytaniami, np.
                                ile osób jest teraz w tej pierwszej kolejności do przyjęcia (tzn. mają po 100)
                                i jak daleko na tej liście jesteś Ty?
                                No nie wiem, jeśli mogę jakoś pomóc to daj znać, chętnie się tam przejdę jeśli
                                jest po co.
                                • Gość: :( Re: do ":(" IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 18.07.05, 19:20
                                  Hey! Jak mozesz to proszę zerknij na liste ekonomii... Dzwoniłem do nich, ale
                                  dowiedziałem się tylko, że dostanę list, a w nim będą wszelkie :/. Pisałem też
                                  maaile, odpisywali z akażdym razem i własnie ostatnio napisali mi, że mam 10 pkt
                                  i jesli złoze odwołanie to są bardzoduze szanse, że znajdzie się miejsce. Jednak
                                  w mailach nie podali mi żadnych konktetnych informacji. Nie wiem, kto odpisauje
                                  na maile, ale zawierają one tylko pobiezne informajce, a raz nawet odpisali mi w
                                  niedziele, hehehee - tak więc mysle, że po prostu moze student pomagaja im w
                                  odpisywaniu na maile.
                                  Jesli nie będzie to dla Ciebie kłopot, to proszę zerknij na liste ekonomii.
                                  Bardzo mi zależy na KULu i mam nadzieję, że w końcu się uda mi być studentem. :)

wieeeelkie pozdro. :)
                                  • Gość: Asar Brak odpowiedzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:28
                                    A ja napisałem do nich wczoraj wieczorem mejla w sprawie odwołania (anglistyka)
                                    i do tej pory nie dostałem odpowiedzi ... :(
                                  • Gość: E. Re: do ":(" IP: 212.182.95.* 19.07.05, 00:04
                                    dobrze, zerknę.
                                    • Gość: :( Re: do ":(" IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 00:16
                                      suuuper :):):):):)
                                      • Gość: E. do ":(" IP: 212.182.95.* 19.07.05, 00:20
                                        tylko hm...
                                        podkreślam, jedyne co tam można sprawdzić to to, ile osób jest przyjętych, a
                                        ile nie.
                                        • Gość: :( Re: do ":(" IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 00:28
                                          tak, takk, przeciez nie chce żebyś chodziła po KULu i sie wypytywała :)
                                          Wystarczy, że zerkniesz na listę przyjętych.

Baaardzo Ci dziękuję! Jednym słowem, jesteś COOL :)
                                          • Gość: E. Re: do ":(" IP: 212.182.95.* 19.07.05, 00:33
                                            :) :) :) to miłe :)

mogłabym i powypytywać, ale tam naprawdę nie ma kogo. Wiszą listy i tyle.
                                            Gdzieś na forum widziałam post, że jak ktoś chciał o coś spytać to powiedziano
                                            mu, żeby napisał maila pod jakiśtam adres. Nie wiem, na ile to prawda. Jak
                                            będzie kogo, to mogę i puytać, ale szczerze wątpię - dziś nie bylo.
                                            • Gość: :( Re: do ":(" IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 00:36
                                              wiem, wiem, z tym pytaniem jest problem...
                                              Mni enajbardziej interesuje ilu przyjęli, moze tez jesli sa punkty to od ilu
                                              punktów...
                                              Na liscie przyjętych na ekonomię może być jakaś wzmianka, co z ludzmi, którzy
                                              byli zwolnieni z konkursy swiadectw, a się nie dostali...
                                              Właściwie, to nie wiem, co podają na tych listach poza przyjętymi :)
                                            • Gość: :( *<*<*< do E. >*>*>* IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 13:40
                                              Hey, jak będziesz coś wiedziała to proszę napisz :)

pozdro. i miłego dnia :)
                                              • Gość: E. *<*<*< do :( >*>*>* IP: 212.182.95.* 19.07.05, 16:10
                                                Byłam.
                                                Na liście przyjętych są 103 osoby.
                                                Na liście nieprzyjętych - 484.
                                                Jest też lista (95 osób) - tych, ktorzy nie spelnili wymogów rekrutacyjnych czy
                                                cos takiego - jak dla mnie to są ci, ktorzy zdawali egzamin i nie zdali.
                                                i tyle tam jest. Nie ma ani słowa o punktach ani o niczym innym...
                                                • Gość: :( Re: *<*<*< do E. >*>*>* IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 16:18
                                                  Wieeeeeeeeeelkie dzięki - jednym słowem - jesteś SUPER!!

pozdrawiam i powodzenia na studiach :):):):):):):)

• Gość: Wiewior Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: 81.219.215.* 19.07.05, 09:15
      Tez sie dostalem na Administracje i tez sie ciesze :)Ale moze jeszcze sie uda
      na UWr na SM, ale wtedy byłbym szczesliwy :))))))
      • Gość: madzia2905 Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: 80.51.226.* 19.07.05, 12:30
        A wiecie ze przy potwierdzeniu chęci studiowania na kazdym kierunku trzeba w
        dokumentach przeslac jeszcze metryke chrztu?juz jest wszystko opisane na
        stronie w dziale Pomoc-Zostałam przyjeta/przyjety
        • Gość: marika Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:03
          ech wymagania sobie stawiają... ale jak trza to trza:)
          • Gość: asiek Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:15
            kto wybiera sie na obóz adaptacyjny????całkiem wesolo moze byc...;)
            • Gość: gingersowna Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:45
              Miałam o to samo zapytać, ale muszę rodziców jeszcze uświadomić...
              • Gość: asiek Re: STUDENCI KUL wpisywać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:47
                napewno bedzie super, tylko nie wiem skad ja nagle kase wezme-820 zl droga nie
                chodzi..ale sie zobaczy.. moze akurat staruszkowie sypna groszem, w koncu nie
                codzien dziecko na studia sie dostaje ..hehe;)
    • Gość: Paulina PRAWO :) IP: *.it-net.pl 19.07.05, 21:10
      cześć, ja dostałam się na PRAWO na KULu :) może jakies ososby z prawa mają ochotę na jakieś spotkanko zapoznawcze przed rozpoczęciem studiów?? piszcie jakieś propozycje :) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka