natsza05 16.07.05, 10:25 Wiem ze wyniki beda dopiero w poniedzialek ale ja juz nie moge wytrzymac. Napiszcie prosze ile macie punktow zeby sie zorientowac jakie sa szanse. Moj wynik to 86,6 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nb Re: Europeistyka UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 11:05 ja mam 98.87 i tak ma jeszcze ze 180 nie masz zanych szans nara :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... niektorzy nie nadaja sie na studia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:19 nie znosze ludzi pokroju "nb". wybacz mi, nb, szczerosc, ale gdybym skladala na europeistyke i bym sie nie dostala poszlabym dac za to na smze bo studiowanie z kims tak popieprzonym jak Ty to strata 5 lat! wszystkim co spotkaja nb na swojej drodze przekazuje moje serdeczne wyrazy wspolczucia. Matce i ojcu nb w pierwsej kolejnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme_fatale Re: niektorzy nie nadaja sie na studia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:30 Ja mam 86.2,ale już się dostałam na UW, więc czekam na wyniki ze spokojem:)Co do wypowiedzi nb - popatrzcie realnie-nikomu nie udałoby się osiągnąć takiego wyniku, a jeśli by się udało, to zdawałby na UW albo UJ.Poza tym każdy tu pisze co mu się żywnie podoba, często żeby poirytować zestresowanych ludzi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Re: niektorzy nie nadaja sie na studia! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 16.07.05, 11:36 ojeju, ludzie rozluźnijcie pośladki troczkę ,bo nerwicy jeszcze dostaniecie. Każdy się denerwuje, ale teraz porównywanie swoich wyników nie ma już sensu- trzeba cierpliwie czekać na wyniki. Wiec nie wyłądowujcie swoich niespełnionych ambicji na kimś kto chciał rozluźnić atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
saga_sikora Re: niektorzy nie nadaja sie na studia! 16.07.05, 12:18 to chyba z toba jest cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: Europeistyka UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:56 a ja mam 99%, tak samo jak 100 inncy osob.i kto tu nie ma szans?;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Europeistyka UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:59 wiemy wszyscy ze juz nie ma co, bo wyniki sa lada dzien. ale to ani nic innego nie upowaznia ludzi a'la "nb" do zachowywnia sie jak skonczony debil! student oprocz bycia studentem musi tez okazac sie czlowiekiem. propozycja: nb, podaj swoje dane jak imie i nazwisko, by ludzie mogli cie unikac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b Re: Europeistyka UMK IP: *.debnet.pl 16.07.05, 12:08 popieram!!!a swoją droga czytałam gdzies artykuł ze w tym roku jest duzzo mniej chętnych tzn ok 4 osób na miejsce a i miejsc jest 2 x wiecej niz w roku ubiegłym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Europeistyka UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:15 tez tak slyszalam. ze jest wiecej miejsc bo kierunek rok temu okazal sie hitem , jest ich teraz chyba 200, tak jak na prawko i administracje < an co skladalam>. a chetnych odstaraszla wizja ze tak jak rok temu bedzie tu ok 30 os/miejsce :> a tu popatrzcie. podobnie bylo ze stosunkami-limit to 78 pktow...wydawalo by sie ze bedzie wiekszy ale ludzie pewnie dostawali pietra i rezygnowli... szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: Europeistyka UMK IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.07.05, 12:31 No nie wiem w przeliczeniu os/m Stosunki ustepuja tylko anglistyce, wiec wcale tak ludzie od tego nie uciekali ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikciu Re: Europeistyka UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:19 Ja mam 84,5 - wszystko przez zwalony polak..ale dostalem sie na SM na UW wiec moje miejsce jak sie dostane i tak sie zwolni :)) Odpowiedz Link Zgłoś