kobe14 18.07.05, 11:19 KIEDY BEDA WYNIKI NA AWF FIZJOTERAPIE WE WROCŁAWIU WIECIE COS O TYM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 11:21 Podobno mają być jutro, ale do końca to nie wiadomo. Z resztą nie wiem czy je ogłoszą w Internecie... a też jestem zainteresowana. Jak będzie ktos coś wiedział niech koniecznie pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 12:23 wyniki bede na fizjoterapie od godziny 13 dzisiejszego dnia a na wychowanie fizyczen maja byc w srode!!wiem bo dzwonilem dzisiaj...pozdrawiam...ja tez czekam i juz sie denerwuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: AWF WROCŁAW WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:37 ale gdzie maja być?? w necie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobe14 Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 12:49 ja mam nadzieje ze beda w necie bo niechce mi sie jechac na witelona a przez tel chyab nie powiedza Odpowiedz Link Zgłoś
xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 14:40 Eh... gdzie te wyniki?? Jak ich nie dadzą na stronie to ja nie wiem... Powinni dać, w końcu wsyzstkie uczelnie ogłaszają wyniki na stronach. Jak gdzieś będą w necie te wyniki to piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:02 nie chce was zalamywac ale AWF we wrocku to dno!!nie wiem dlaczego ale oni nie podadza wynikow w necie!!pozostaje jedynie dzwonic albo jechac osobiscie!!a z telefonami to jest lipa....ja dzwonie od 13 i nie moge sie dodzwonic....non stop linia zajeta!!pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:04 Nie podadza w Necie? A co ich, poryło? Znowu sie tłuc do tego Wrocławia... przez telefon też pewnie nie powiedzą albo odłożą słuchawkę i będzie wiecznie zajęte... a przecież to normalne,że ludzie chcą się jak najszybciej dowiedzieć czy się dostali! Odpowiedz Link Zgłoś
googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:09 szkoda gadac ja juz siedze taki wkurzony ze masakra!!dwie godziny dzwonie i nic tylko sie pochlastac!!!i to jescze ta kiepska komisje maja otwarta do 16 i pewnie potem juz sie nikt nie dodzwoni!!!!dlatego jutro wsiadam w busa i jade do wrocka i juz tam zostane na ogloszenie wynikow z wychowania fizycznego az do sordy!!!!ale tego nie rozumie jak taka uczelnie moze nie podac wynikow w necie.........to jest parodia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:12 a skąd wiesz, że ich nie dadzą w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:33 bo jakby mieli dac to juz by dali!! a tak to siedza i sie mecza z odbieraniem telefonów... Odpowiedz Link Zgłoś
kobe14 Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 16:37 szczeze mówiac to paranoja z tymi wynikami najgorsza osoba która sie dostała na awf na fizjo czyli ta 103 miała 65p/80 to ile miały osoby wczesniejsze nie sadze by było wiele takich które miały ok 80 chyba ze połowa z tych to wtyki prez trenerów albo cóz Odpowiedz Link Zgłoś
googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 16:58 skad wiesz ile miala najgorsza???gdzies to bylo napisane????prosze o odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 17:16 Właśnie, skąd masz kobe takie informacje? Byłeś tam i widziałeś listy? Dla mnie to w ogóle paranoja z tą punktacją, niezależnie czy ktoś ma 20 % czy 100% z rozszerzonej matury to i tak dostaje 30 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś