Dodaj do ulubionych

AWF WROCŁAW WYNIKI

18.07.05, 11:19
KIEDY BEDA WYNIKI NA AWF FIZJOTERAPIE WE WROCŁAWIU WIECIE COS O TYM
Obserwuj wątek
    • xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 11:21
      Podobno mają być jutro, ale do końca to nie wiadomo. Z resztą nie wiem czy je
      ogłoszą w Internecie... a też jestem zainteresowana. Jak będzie ktos coś
      wiedział niech koniecznie pisze!
      • googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 12:23
        wyniki bede na fizjoterapie od godziny 13 dzisiejszego dnia a na wychowanie
        fizyczen maja byc w srode!!wiem bo dzwonilem dzisiaj...pozdrawiam...ja tez
        czekam i juz sie denerwuje...
        • Gość: olla Re: AWF WROCŁAW WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:37
          ale gdzie maja być?? w necie???
          • kobe14 Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 12:49
            ja mam nadzieje ze beda w necie bo niechce mi sie jechac na witelona a przez
            tel chyab nie powiedza
            • xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 14:40
              Eh... gdzie te wyniki?? Jak ich nie dadzą na stronie to ja nie wiem... Powinni
              dać, w końcu wsyzstkie uczelnie ogłaszają wyniki na stronach. Jak gdzieś będą w
              necie te wyniki to piszcie!
    • googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:02
      nie chce was zalamywac ale AWF we wrocku to dno!!nie wiem dlaczego ale oni nie
      podadza wynikow w necie!!pozostaje jedynie dzwonic albo jechac osobiscie!!a z
      telefonami to jest lipa....ja dzwonie od 13 i nie moge sie dodzwonic....non stop
      linia zajeta!!pozdro...
      • xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:04
        Nie podadza w Necie? A co ich, poryło? Znowu sie tłuc do tego Wrocławia...
        przez telefon też pewnie nie powiedzą albo odłożą słuchawkę i będzie wiecznie
        zajęte... a przecież to normalne,że ludzie chcą się jak najszybciej dowiedzieć
        czy się dostali!
        • googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:09
          szkoda gadac ja juz siedze taki wkurzony ze masakra!!dwie godziny dzwonie i nic
          tylko sie pochlastac!!!i to jescze ta kiepska komisje maja otwarta do 16 i
          pewnie potem juz sie nikt nie dodzwoni!!!!dlatego jutro wsiadam w busa i jade do
          wrocka i juz tam zostane na ogloszenie wynikow z wychowania fizycznego az do
          sordy!!!!ale tego nie rozumie jak taka uczelnie moze nie podac wynikow w
          necie.........to jest parodia!!!!
          • xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:12
            a skąd wiesz, że ich nie dadzą w necie?
            • googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 15:33
              bo jakby mieli dac to juz by dali!! a tak to siedza i sie mecza z odbieraniem
              telefonów...
              • kobe14 Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 16:37
                szczeze mówiac to paranoja z tymi wynikami najgorsza osoba która sie dostała na
                awf na fizjo czyli ta 103 miała 65p/80 to ile miały osoby wczesniejsze nie
                sadze by było wiele takich które miały ok 80 chyba ze połowa z tych to wtyki
                prez trenerów albo cóz
                • googlin Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 16:58
                  skad wiesz ile miala najgorsza???gdzies to bylo napisane????prosze o odpowiedz!!!
                  • xaraaa Re: AWF WROCŁAW WYNIKI 18.07.05, 17:16
                    Właśnie, skąd masz kobe takie informacje? Byłeś tam i widziałeś listy? Dla mnie
                    to w ogóle paranoja z tą punktacją, niezależnie czy ktoś ma 20 % czy 100% z
                    rozszerzonej matury to i tak dostaje 30 pkt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka