aanntteekk 21.07.05, 17:26 ZADAM GŁUPIE PYTANIE: PO CO PISZE SIĘ TE ODWOŁANIA? PISZE JE TYLKO TEN, KTÓRY BYŁ NP 6 POD KRESKĄ? CZY JAK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: ODWOŁANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:30 jesli rektor posiada jakies miejsca do obsadzenia lub gdyby ktos zrezygnował ze studiów to odwołaniem wyrazasz chec podjecia studiów na tym kierunku w razie gdyby miejsca sie znalzły jestes przyjmowany w pierwszej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNTEK Re: ODWOŁANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:45 ale to sie nie liczy wtedy ile sie punktów miało w postępowaniu rekrutacji? jezeli ja np miałam 99 pkt i złożę odwołanie wczesniej od kogoś kto miał 100 punktów to kogo przyjmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ODWOŁANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:55 To przyjma to osobe co miala 100 punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ODWOŁANIA IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.07.05, 18:01 Składasz odwołanie tylko dlatego, że nadal się interesujesz tym kierunkim i wtedy głowny przedstawiciel uczselni podejmuje decyzje kogo przyjac z odwołań...nie warzne czy ta osoba mniała mniej czy pierwsza złozyła odwołanie...poprostu zalezy jakie dasz uzasadnienie!!! Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ODWOŁANIA 21.07.05, 18:03 a nie zalezy to przypadkiem od punktow/ bo w sumie nasciemniać w uzasadnieniu to kazdy może :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ODWOŁANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:12 a to odwolanie to to samo co taki formularz o podtrzymaniu checi dalszego ubiegania sie o miejsce ????? czy to jest cos zuplenie innego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: ODWOŁANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:20 Racja. Zdobyte Punkty odgrywaja tu znaczaca role Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ODWOŁANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:06 Oczywiscie, ze punkty sa wazne. A wiec Kasiu mylisz sie. Jakby mieli wszystkie argumentacje czytac to by zwariowali ;p Pytalam na uczelni. Chyba, ze bedzie wiecej wolnych miejsc niz odwolan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ODWOŁANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:16 A czy wie ktoś jak to jest z tym odwołaniem na UŚ, tam na dole pisze o jakiś załącznikach, czyli co ja tam mam załączyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ODWOŁANIA IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.07.05, 19:38 To wszystko zalezy od danej uczelni...jak oni beda branli odwołania pod uwage...jesli nie ma uczelnia utworzonej rezerwowej listy kandydatów do przyjecia to komisja bierzez z odwołań wszystkich pod uwage nawet tych którzy mają mało punktów!!! ale to jak juz mówiłam to zalezy od uczelni... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś