Dodaj do ulubionych

NKJO Wrocław & NKJO Opole

23.07.05, 17:47
ktoś się tam wybiera ??
Obserwuj wątek
    • Gość: dorotka Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 80.53.92.* 26.07.05, 23:08
      ja zdaję do opola. w czwartek juz egz ustny, mam nadzieje że będzie dobrze:) a
      nad wrocławiem się wciaż zastanawiam... ale tam rekrutacja jest później
      troszkę. zobaczymy jeszcze:) a Ty tez tam startujesz?
      • Gość: ja Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 85.219.136.* 26.07.05, 23:32
        ja tez mam egz ustny w czwartek a wiec Ty takze na germanistykę?
        pisemny tez piszesz ? czy zostawilas sobie pkty z matury ?
        qrcze,wiesz czego mozemy sie spodziewac na ten ustny mniej wiecej ?
        • Gość: dorotka Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 80.53.92.* 27.07.05, 08:52
          nie, ja na anglistykę:) nie piszę pisemnego, bo chyba i tak nie chciałoby mi
          się powtarzać nic na ten pisemny. co do rozmowy, to nie wiem na czym ma
          polegać, ale mam nadzieje, że niczym nas nie zaskoczą.
          może ktoś jeszcze zdaje na anglistykę i wie coś o egzaminie ustnym?
          • Gość: ja Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 85.219.136.* 27.07.05, 12:54
            a czy slyszalas cos na temat poziomu tego kolegium ?
            ja slyszalam,ze poziom koledzu we wrocku jest marny ale nie wiem za bardzo co z
            opolem...
            • Gość: dorotka Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 80.53.92.* 27.07.05, 18:47
              ja dotąd nie słyszałam opini na "nie" o kolegium w opolu. myśle,że po poziomie
              egzaminu ustnego będziemy mogli się zorientować jak rzeczywiście jest,
              ewentualnie zobaczymy jak będzie w październiku:)
              o kolegium we wrocławiu obiło mi sie o uszy pare nieprzychylnych opini,
              zreszta, jak dostane sie do Opola (mam nadzieję!) to nie bede próbować już do
              Wrocaławia. Pozdrawiam i życze powodzenia na egzaminach wstępnych:)
    • Gość: ja Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 85.219.136.* 28.07.05, 20:54
      i jak Ci poszlo ?
      • Gość: dorotka Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 80.53.92.* 29.07.05, 12:02
        myślę, że dobrze mi poszło:) zobaczymy 1 sierpnia:) a Tobie jak?
    • Gość: dorotka Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 80.53.92.* 03.08.05, 15:03
      i jak po wynikach? mam nadzieję, że poszło Ci tak dobrze jak mnie:) pozdrawiam
      i do zobaczenie w październiku:) PS. próbujesz jeszcze do wrocławia?
      • Gość: ja Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 85.219.136.* 03.08.05, 15:41
        hej!:) no w iare dobrze mi poszlo:) dostalam sie :)ale do wroclawia jeszcze
        bede probowac gdyz jednak tam wolalabym studiowac(chodzi m.in.o lepszy
        dojazd).Ale slyszalam ze tam jest sie duzo trudniej dostac,jest mniej miejsc i
        jesli chodzi o germ to jest juz podobno 4os/miejsce...No ale mam juz zaklepane
        miejsce w Opolu jakby sie nie udalo:) a co z Tobą?probujesz jeszcze do wro czy
        zostajesz w opolu ?
        • Gość: up Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 85.219.136.* 06.08.05, 21:35
          up
          • Gość: one_more Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:50
            ja probuje do wrocka
            • Gość: hmm Re: NKJO Wrocław & NKJO Opole IP: 85.219.136.* 07.08.05, 20:18
              a ile miala pktów z matury z ang ?
              wiesz na czym ma polegac ta rozmowa kwalifikacyjna tak mniej wiecej ?
              startujesz na anglistyke czy germ ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka