jagoda997 24.07.05, 16:04 Co tak cicho z przyszłymi studentami LUBLINA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medyczka3 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 24.07.05, 16:10 Ja idę. Myśle, ze będzie ciekawie. W końcu to ponoć misto studentów:) hehe A gdzie Ty sie wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalu Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:12 i ja idę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me too Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:58 A gdzie się wybieracie? i w ogóle jak jest w Lublinie? Niemiałam większej styczności z tym miastem, dopiero teraz... Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:23 Ja zrezygnowalam z filologii romanskiej na UMCS.Wybralam dziennikarstwo na UW...zreszta w Warszawie jestem zakochana od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
melancholia18 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 24.07.05, 21:23 Był okres ze marzylam o studiowaniu na UMCSie. Jednak przeszlo mi z czasem ;) coz...kobieta zmienna jest. Teraz stawiam na Łodz, jestem zakochana w tym miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil_driver Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:27 Hehehe jestem z Lublina i zrobilem wszystko zeby tu nie studiowac :) miasto jest beznadziejne i biedne. nie ma nawet pozadnej dyskoteki ani multikina, generalnie oprocz paru pubow na samym deptaku niebardzo jest gdzie wyjsc ;] poza tym zadna z lubelskich uczelni nie nalezy do czolowki ( no oprocz prawa i politologii na UMCS ). hehe dla studentow bez samochodow uciazliwa moze byc fatalnie dzialajaca komunikacja miejska, ale ogolnie miasto ma swoj urok ;] jednak nie ma porownania do warszawy gdanska wroclawia czy poznania :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:12 Hej ja jestem z Lublina!Mam nadzieje ze bede tu studiowac bo narazie czekam na decyzje z odwołania na AM:)Miasto jest super truper i wogóle je polecam bo atmosfera jest świetna!Mnóstwo fajnych pubów no i fajniuska dyskutawka MC'(no cóż zrobiłam małą reklamę ;P :DD )Oczywiście jest fajnie jak ma sie dużo znajomych a przedewszystkim zgrana paczkę bo wtedy w żadnym mieście nie da sie nudzic nawet w tak małym jakim jest nasz pikny Lublin:)Kofffffaaaamm go:) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 80.51.226.* 06.08.05, 18:55 Az tak mały to ten Lublin nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
herbataczarna Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 24.07.05, 23:28 Devil Driver, czy my myslimy o tym samym mieście??rozumiem, jeśli chodzi o puby, dyskoteki, multikina - nie zgadzam się z Tobą, żeby pod tym względem Lublin był biedny (no, multikina faktycznie nie ma) - ale ok, rzecz gustu, nie dyskutujemy. Ale trzęsę się, gdy piszesz o komunikacji miejskiej fatalnie działającej! Co masz na myśli?? Od 19 poruszam się po Lublinie wyłacznie autobusami MPK (i robięt o codziennie, na różnych odcinkach) i jestem bardzo zadowolona z usług firmy (pomijam "świetne" pomysły pana Miłosza, dotyczące cen biletów czy wsiadania przednimi drzwiami), ale jeśli chodzi o np. częstotliwość, itp., to naprawdę nie wiem, co można tej firmie zarzucić. Są linie, które jeżdzą co 7 minut! Napisz, co miałeś na myśli, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil_driver Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:34 Zanim zrobilem prawko mialem okazje dobrze poznac lubelskie mpk ... czesto jest tak ze autobus poprostu nie przyjezdza, nie ma linii nocnych ( no inna sprawa ze taksowki sa tanie ale to nie o to w tym chodzi ) ... no pubow jest pare tu sie zgodze ale jesli chodzi o dyskotetki to kompletny dolec ... hehehehe i blagam nie mowcie ze mc jest dobre ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 00:21 ejj Ludzie z Liblina! Myslę, ze powinniście się troche w tym orientować - słyszeliście może wśród znajomych itp. że ktos rezygnuje z ekonomii na KULu albo będzie składać odwołanie?? Chciałbym zorientowac się, czy takich ludzi będzie duzo... pozdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:20 ja rezygnuje:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 11:08 z ekonomii na KULu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:57 no chyba wyraznie napisalam????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ":(" Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 212.182.95.* 25.07.05, 21:35 hmm... myślę, że nas przeceniasz :) Nawet jeśli każdy z nas zna po dwie-trzy osoby które będą się odwoływać na ekonomii, i po dwie-trzy osoby, które się dostaly tam, ale rezygnują - i napisz o tym tutaj, na ile miarodajne to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 21:37 ehh napewno masz rację, te moje śmieszne pytania wynikają z zniecierpliwienia :/ pozdro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 82.160.71.* 27.07.05, 18:24 moja koleżanka rezygnuje z ekonomii na kulu wybrała tą na umcs.powodzenia:)). Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 26.07.05, 08:48 hej :) Moja przyjaciółka bedzie studiować germanistyke na UMCS i równocześnie socjologie na KULu, a druga kolezanka weterynarie na AR :) Powiedzcie mi jak wyglądaja akadeimi w Lublinie? Te UMCSu i AR? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:11 hmmm akademikow UMCS-u nei znam, ale przy kazdym wjezdzie do lublina (mieszkam jakies 60km od niego) mijam 2 akademiki AR. nie ma pojecia jakiego to wydzialu, w kazdym badz razie z zewnatrz wygladaja bardzo marnie. mam nadzieje, ze w srodku jest o wiele lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 26.07.05, 10:05 Hehe no to mnie pocieszyłaś ;) Nie no akademiki AGH tez na zewnątrz wyglądają baaaaaaaaaaardzo marnie ale wewnatrz nie ejst tak źle wiec myśle ze tutaj też tak bedzie :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 26.07.05, 19:34 Ja dostalam sie na UMCS i zamierzam studiowac w Lublinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukmanf Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 27.07.05, 23:21 ja dostalem sie na UMCS i rezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florek Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 28.07.05, 00:14 jak daleko mieszkacie od lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:00 A gdzie dokładniej mieszkacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 28.07.05, 12:02 jesli uda mi się dostać z odwołania na KUL to będę miec chyba ok 500 km - Ełk (Mazury) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.fobos.net.pl 28.07.05, 12:12 ja rezygnuje z psychologii na KULu bo wybieram sie na UJ na komparatystyke... Wole UJ i Krakow - zdecydowanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzunia Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.stowplaneta.org / *.stowplaneta.org 29.07.05, 09:23 Tez bede studiowac w Lublinie... na AkADEMII medycznej farmacje. Hmmm miasto rzeczywiscie takie sobie, szczegolnie jesli chodzi o zakupy: jedynie Galeria Centrum cos jeszcze wnosi ALE NIC SZCZEGOLNEGO. Jezeli chodzi o kluby to mialam przyjemnosc odwiedzic dyskoteke MC' i rzeczywiscie musze przyznac ze calkiem fajny klimacik. Do Lublina mam 140km :-) Pozdrro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ja!!!!! IP: *.pl / 83.238.57.* 29.07.05, 20:23 Ja będę studiować na AR (wymarzony od dawana kierunek)technologie żywności; jeśli chodzi o sam Lublin to wg. mnie jeśli jesteś z ludźmi, którzy myślą podobnie jak ty to ni przeszkadza ci to "nędzne"(w cudzysłowie-odnośnik do wypowiedzi poprzedników)miasteczko :D. Pozytywne myślenie to podstawa,ludzie cieszmy się tym co mamy!!!!Lublin jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: ja!!!!! IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 30.07.05, 14:12 Ja też będę studiować w Lublinie:) I bardzo sie z tego cieszę,miasto bardzo mi sie podoba,zwłaszcza miasteczko akademickie.Dostałam sie na wymarzona weterynarię więc wszystko musi być ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
sharon9 do bzuni :| 30.07.05, 16:19 dla mnie lublin jest dosc atrakcyjnym miastem i naprawde nie moge sie zgodzic z bzunią :| jeśli nie podoba ci sie to maisto to po co wogole tam zdawalas, nikt cie na sile nie ciagnal :| moglas wybrac krakow, albo warszawe jesli wogole mogłyby ci dorastac do pięt :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: do bzuni :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:42 leś jej pojechała...ostra jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luter Re: do bzuni :| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:49 O men ja bede w Lublinie, zobaczymy jak to bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla_86 Re: ja!!!!! IP: *.localdomain / *.czajen.pl 31.07.05, 20:00 oo to witam kolezanke z roku:)) jak cos to sie odezwij na gg moj numer 4388039 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ja!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:21 mi sie lublin podobal bardzo,bylam pierwszy raz dowiezc teraz papaiery. sliczna starowka,widac ze duzo sie dzieje. jak przybeda tlumy mlodziezy bedzie jeszcze fajniej :) poza tym wydaje mi sie ze w lublinie jest troche taniej niz w jakichs wielkich miastach,a to tez jakis plus. pozdr,nie łamać się :) ja jestem pozytywnie nastawiona. mozecie jeszcze poczytac o miescie tu: www.student.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:53 ja dzis odwiedziłam Lublin i sama nie wiem co myśleć. Ogólnie ładne miasto, wyglada na spokojne(co dla mnie żadnym plusem nie jest:) mam nadzieję,że bedzie się gdzie pobawić wieczorkiem. A poza tym czy chcę czy nie chcę muszę je polubić, bo trochę czasu tu spędzę.A tak przy okazji jest ktoś z polonistyki umcs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ja!!!!! IP: *.chelm.mm.pl 04.08.05, 21:42 aniu ja dostalam sie na polonistyke na umcs-moj numer gg to 5665618 Odpowiedz Link Zgłoś
evyka Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 06.08.05, 11:11 ja tez na polonistyke na umcs:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 80.51.226.* 06.08.05, 19:08 Ja rowniez bede tam studiowac, wynajelam juz nawet mieszkanie... (musze przestrzec ze akurat z tym sa problemy...) Nie bedzie to UMCS (nie udalo mi sie dostac na dziennikarstwo, jak kazdemu z nowa matura, a z socjologii czekam na decyzje w sprawie oswiadczenia) ale prywatna uczelnia WSD im. Melchiora W. Mam nadzieje, ze nie zbankrutuja tak szybko, ani ze 'dowodzenia' nie przejmie zaden ksiądz... Hm, zawsze podobało mi się to miasto, lubiłam tam przyjeżdzać (rzeczywiscie wielu studentow, do tego duzo "klimatycznych" osob) chodzić do "końca świata", jednak kiedy pojawilo sie tyle trudnosci z mieszkaniem, pracą moja sympatia zaczela zanikac. Mysle, ze po tych trzech latach nauki, no, moze jeszcze po zrobieniu magistra, wyprowadze sie, nie wiem jeszcze gdzie, moze Gdynia? :) Odpowiedz Link Zgłoś