Dodaj do ulubionych

LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować

24.07.05, 16:04
Co tak cicho z przyszłymi studentami LUBLINA.
Obserwuj wątek
    • medyczka3 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 24.07.05, 16:10
      Ja idę. Myśle, ze będzie ciekawie. W końcu to ponoć misto studentów:) hehe A
      gdzie Ty sie wybierasz?
      • Gość: kalu Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:12
        i ja idę
        • Gość: me too Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:58
          A gdzie się wybieracie? i w ogóle jak jest w Lublinie? Niemiałam większej
          styczności z tym miastem, dopiero teraz... Pozdrówka
      • Gość: gabi Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:23
        Ja zrezygnowalam z filologii romanskiej na UMCS.Wybralam dziennikarstwo na
        UW...zreszta w Warszawie jestem zakochana od dawna.
    • melancholia18 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 24.07.05, 21:23
      Był okres ze marzylam o studiowaniu na UMCSie. Jednak przeszlo mi z czasem ;)
      coz...kobieta zmienna jest. Teraz stawiam na Łodz, jestem zakochana w tym
      miescie :)
      • Gość: devil_driver Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:27
        Hehehe jestem z Lublina i zrobilem wszystko zeby tu nie studiowac :) miasto
        jest beznadziejne i biedne. nie ma nawet pozadnej dyskoteki ani multikina,
        generalnie oprocz paru pubow na samym deptaku niebardzo jest gdzie wyjsc ;]
        poza tym zadna z lubelskich uczelni nie nalezy do czolowki ( no oprocz prawa i
        politologii na UMCS ). hehe dla studentow bez samochodow uciazliwa moze byc
        fatalnie dzialajaca komunikacja miejska, ale ogolnie miasto ma swoj urok ;]
        jednak nie ma porownania do warszawy gdanska wroclawia czy poznania :)
        pozdrawiam
        • Gość: asia Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:12
          Hej ja jestem z Lublina!Mam nadzieje ze bede tu studiowac bo narazie czekam na
          decyzje z odwołania na AM:)Miasto jest super truper i wogóle je polecam bo
          atmosfera jest świetna!Mnóstwo fajnych pubów no i fajniuska dyskutawka MC'(no
          cóż zrobiłam małą reklamę ;P :DD )Oczywiście jest fajnie jak ma sie dużo
          znajomych a przedewszystkim zgrana paczkę bo wtedy w żadnym mieście nie da sie
          nudzic nawet w tak małym jakim jest nasz pikny Lublin:)Kofffffaaaamm go:) :DDD
          • Gość: ktos Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 80.51.226.* 06.08.05, 18:55
            Az tak mały to ten Lublin nie jest.
        • herbataczarna Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 24.07.05, 23:28
          Devil Driver, czy my myslimy o tym samym mieście??rozumiem, jeśli chodzi o
          puby, dyskoteki, multikina - nie zgadzam się z Tobą, żeby pod tym względem
          Lublin był biedny (no, multikina faktycznie nie ma) - ale ok, rzecz gustu, nie
          dyskutujemy.
          Ale trzęsę się, gdy piszesz o komunikacji miejskiej fatalnie działającej!
          Co masz na myśli??
          Od 19 poruszam się po Lublinie wyłacznie autobusami MPK (i robięt o codziennie,
          na różnych odcinkach) i jestem bardzo zadowolona z usług firmy
          (pomijam "świetne" pomysły pana Miłosza, dotyczące cen biletów czy wsiadania
          przednimi drzwiami), ale jeśli chodzi o np. częstotliwość, itp., to naprawdę
          nie wiem, co można tej firmie zarzucić. Są linie, które jeżdzą co 7 minut!
          Napisz, co miałeś na myśli, proszę.
          • Gość: devil_driver Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:34
            Zanim zrobilem prawko mialem okazje dobrze poznac lubelskie mpk ... czesto jest
            tak ze autobus poprostu nie przyjezdza, nie ma linii nocnych ( no inna sprawa
            ze taksowki sa tanie ale to nie o to w tym chodzi ) ... no pubow jest pare tu
            sie zgodze ale jesli chodzi o dyskotetki to kompletny dolec ... hehehehe i
            blagam nie mowcie ze mc jest dobre ;]
    • Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 00:21
      ejj Ludzie z Liblina!

Myslę, ze powinniście się troche w tym orientować - słyszeliście może wśród
      znajomych itp. że ktos rezygnuje z ekonomii na KULu albo będzie składać
      odwołanie?? Chciałbym zorientowac się, czy takich ludzi będzie duzo...

pozdo.
      • Gość: hmmm Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:20
        ja rezygnuje:]
        • Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 11:08
          z ekonomii na KULu????
          • Gość: hmmm Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:57
            no chyba wyraznie napisalam?????
            • Gość: do ":(" Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 212.182.95.* 25.07.05, 21:35
              hmm... myślę, że nas przeceniasz :)
              Nawet jeśli każdy z nas zna po dwie-trzy osoby które będą się odwoływać na
              ekonomii, i po dwie-trzy osoby, które się dostaly tam, ale rezygnują - i napisz
              o tym tutaj, na ile miarodajne to jest?
              • Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 21:37
                ehh napewno masz rację, te moje śmieszne pytania wynikają z zniecierpliwienia :/
                pozdro. :)
      • Gość: buka Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 82.160.71.* 27.07.05, 18:24
        moja koleżanka rezygnuje z ekonomii na kulu wybrała tą na umcs.powodzenia:)).
    • motylek_86 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 26.07.05, 08:48
      hej :) Moja przyjaciółka bedzie studiować germanistyke na UMCS i równocześnie
      socjologie na KULu, a druga kolezanka weterynarie na AR :) Powiedzcie mi jak
      wyglądaja akadeimi w Lublinie? Te UMCSu i AR? Pozdrawiam :)
      • Gość: delia Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:11
        hmmm akademikow UMCS-u nei znam, ale przy kazdym wjezdzie do lublina (mieszkam
        jakies 60km od niego) mijam 2 akademiki AR. nie ma pojecia jakiego to wydzialu,
        w kazdym badz razie z zewnatrz wygladaja bardzo marnie. mam nadzieje, ze w
        srodku jest o wiele lepiej...
        • motylek_86 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 26.07.05, 10:05
          Hehe no to mnie pocieszyłaś ;) Nie no akademiki AGH tez na zewnątrz wyglądają
          baaaaaaaaaaardzo marnie ale wewnatrz nie ejst tak źle wiec myśle ze tutaj też
          tak bedzie :D Pozdrawiam
    • aga-6 Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 26.07.05, 19:34
      Ja dostalam sie na UMCS i zamierzam studiowac w Lublinie :)
      • lukmanf Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 27.07.05, 23:21
        ja dostalem sie na UMCS i rezygnuje
        • Gość: florek Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 28.07.05, 00:14
          jak daleko mieszkacie od lublina?
          • Gość: ja 200 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:51
            • Gość: fred Re: 170km IP: *.res.pl 28.07.05, 11:31
              • Gość: aga slask IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:38
                350 km
    • Gość: ja Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:00
      A gdzie dokładniej mieszkacie
      • Gość: :( Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 28.07.05, 12:02
        jesli uda mi się dostać z odwołania na KUL to będę miec chyba ok 500 km - Ełk
        (Mazury)
        • Gość: k. Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.fobos.net.pl 28.07.05, 12:12
          ja rezygnuje z psychologii na KULu bo wybieram sie na UJ na komparatystyke...
          Wole UJ i Krakow - zdecydowanie!!!!
    • Gość: Bzunia Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: *.stowplaneta.org / *.stowplaneta.org 29.07.05, 09:23
      Tez bede studiowac w Lublinie... na AkADEMII medycznej farmacje. Hmmm miasto
      rzeczywiscie takie sobie, szczegolnie jesli chodzi o zakupy: jedynie Galeria
      Centrum cos jeszcze wnosi ALE NIC SZCZEGOLNEGO. Jezeli chodzi o kluby to mialam
      przyjemnosc odwiedzic dyskoteke MC' i rzeczywiscie musze przyznac ze calkiem
      fajny klimacik. Do Lublina mam 140km :-) Pozdrro!
    • Gość: Ania ja!!!!! IP: *.pl / 83.238.57.* 29.07.05, 20:23
      Ja będę studiować na AR (wymarzony od dawana kierunek)technologie żywności;
      jeśli chodzi o sam Lublin to wg. mnie jeśli jesteś z ludźmi, którzy myślą
      podobnie jak ty to ni przeszkadza ci to "nędzne"(w cudzysłowie-odnośnik do
      wypowiedzi poprzedników)miasteczko :D. Pozytywne myślenie to podstawa,ludzie
      cieszmy się tym co mamy!!!!Lublin jest ok:)
      • Gość: sarenka Re: ja!!!!! IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 30.07.05, 14:12
        Ja też będę studiować w Lublinie:) I bardzo sie z tego cieszę,miasto bardzo mi
        sie podoba,zwłaszcza miasteczko akademickie.Dostałam sie na wymarzona
        weterynarię więc wszystko musi być ok:)
        • sharon9 do bzuni :| 30.07.05, 16:19

dla mnie lublin jest dosc atrakcyjnym miastem i naprawde nie moge sie zgodzic z
          bzunią :| jeśli nie podoba ci sie to maisto to po co wogole tam zdawalas, nikt
          cie na sile nie ciagnal :| moglas wybrac krakow, albo warszawe jesli wogole
          mogłyby ci dorastac do pięt :|
          • Gość: :/ Re: do bzuni :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:42
            leś jej pojechała...ostra jesteś
          • Gość: luter Re: do bzuni :| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:49
            O men ja bede w Lublinie, zobaczymy jak to bedzie!!!!
      • Gość: marla_86 Re: ja!!!!! IP: *.localdomain / *.czajen.pl 31.07.05, 20:00
        oo to witam kolezanke z roku:)) jak cos to sie odezwij na gg moj numer 4388039
        • Gość: aga Re: ja!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:21
          mi sie lublin podobal bardzo,bylam pierwszy raz dowiezc teraz papaiery. sliczna
          starowka,widac ze duzo sie dzieje. jak przybeda tlumy mlodziezy bedzie jeszcze
          fajniej :) poza tym wydaje mi sie ze w lublinie jest troche taniej niz w jakichs
          wielkich miastach,a to tez jakis plus. pozdr,nie łamać się :) ja jestem
          pozytywnie nastawiona. mozecie jeszcze poczytac o miescie tu: www.student.lublin.pl
          • Gość: anka Re: ja!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:53
            ja dzis odwiedziłam Lublin i sama nie wiem co myśleć. Ogólnie ładne miasto,
            wyglada na spokojne(co dla mnie żadnym plusem nie jest:) mam nadzieję,że bedzie
            się gdzie pobawić wieczorkiem. A poza tym czy chcę czy nie chcę muszę je
            polubić, bo trochę czasu tu spędzę.A tak przy okazji jest ktoś z polonistyki
            umcs?
            • Gość: kasia Re: ja!!!!! IP: *.chelm.mm.pl 04.08.05, 21:42
              aniu ja dostalam sie na polonistyke na umcs-moj numer gg to 5665618
    • evyka Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować 06.08.05, 11:11
      ja tez na polonistyke na umcs:P
      • Gość: mgg Re: LUBLIN - czy nikt nie idzie studiować IP: 80.51.226.* 06.08.05, 19:08
        Ja rowniez bede tam studiowac, wynajelam juz nawet mieszkanie... (musze
        przestrzec ze akurat z tym sa problemy...) Nie bedzie to UMCS (nie udalo mi sie
        dostac na dziennikarstwo, jak kazdemu z nowa matura, a z socjologii czekam na
        decyzje w sprawie oswiadczenia) ale prywatna uczelnia WSD im. Melchiora W. Mam
        nadzieje, ze nie zbankrutuja tak szybko, ani ze 'dowodzenia' nie przejmie zaden
        ksiądz... Hm, zawsze podobało mi się to miasto, lubiłam tam przyjeżdzać
        (rzeczywiscie wielu studentow, do tego duzo "klimatycznych" osob) chodzić
        do "końca świata", jednak kiedy pojawilo sie tyle trudnosci z mieszkaniem,
        pracą moja sympatia zaczela zanikac. Mysle, ze po tych trzech latach nauki, no,
        moze jeszcze po zrobieniu magistra, wyprowadze sie, nie wiem jeszcze gdzie,
        moze Gdynia? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka