Dodaj do ulubionych

Filologia słowiańska- Wrocław :)

24.07.05, 16:38
Kto się dostał?? Chwalcie się :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Reksio Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: *.magma-net.pl 24.07.05, 16:57
      ja sie nie dostalem
      i nie lubie Was!
      • Gość: gucio Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: *.wroclaw.mm.pl 24.07.05, 16:58
        a ja nie skladalem i sie nie dostalem i tez WAS NIE LUBIE
    • Gość: olczina do kawa_malinowa IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 24.07.05, 17:34
      czesc kawa.:) jesli sobie dobrze przypominam to ty skladalas tez na
      polonistyke, prawda?:> i wnioskuje ze dostalas sie na tą słowiańską.. wiesz już
      co wybierzesz? pozdrawiam.
      • kawa_malinowa Re: do kawa_malinowa 24.07.05, 18:18

Z polonistyki wyników brak. Nie mam pojęcia, co wybiorę :)
        A u Ciebie jak? :)
        • Gość: ajka Re: do kawa_malinowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 01:07
          w tej chwili prosze mi tu rezygnowac z miejsc na slowianskiej!!! :(
          prrrrrosze.. bardzo chce sie tam dostac a jestem nieco poza lista. slyszalam ze
          moge zlozcy odwolanie.. wie ktos cos blizej? :> poomocyy
          • kawa_malinowa Re: do kawa_malinowa 25.07.05, 09:42
            Za kandydatem podaję:

A Ostatnia osoba na liście przyjętych ma 155,2 punktów, osoby które uzyskały
            podobny lecz nieco niższy wynik mogą jeszcze liczyć na zwiększenie limitu
            przyjęć. Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna wystąpiła bowiem z wnioskiem o
            rozszerzenie limitu (o kilka procent) na każdy z czterech profili na filologii
            słowiańskiej. Dodatkowa lista przyjętych zostanie ogłoszona w środę 27 lipca.

B Poza tą kolejnościa mozn asię dostac w wyniku pozytywnego rozpatrzenia
            podania do Rektora (Rektor ma na profilu rosyjskim do dyspozycji 5 miejsc).//jm
            • Gość: :( Re: do kawa_malinowa IP: 85.219.136.* 25.07.05, 12:24
              qrde..;(
              wczesniej nie skladalam bo nie sadzilam,ze sie dostane a mam 154,8 pkt wiec
              bylaby szansa skoro maja zwiekszyc te liczbe miejsc
              ja sie zabije ;(;(;(;(
              • Gość: o nie ;(((( Re: do kawa_malinowa IP: 85.219.136.* 25.07.05, 12:26
                qrde..;(
                wczesniej nie skladalam bo nie sadzilam,ze sie dostane a mam 154,8 pkt wiec
                bylaby szansa skoro maja zwiekszyc te liczbe miejsc
                ja sie zabije ;(;(;(;(
          • Gość: ??? Re: do kawa_malinowa IP: 85.219.136.* 25.07.05, 11:59
            ostatnia osoba na fil.slowianskiej o profilu czeskim ma 155,2 pktów ?????
            czy na profilu rosyjskim ??
            • kawa_malinowa Re: do kawa_malinowa 25.07.05, 12:07
              Na rosyjskiej :)
              A napisali, ze na czeską było trudniej.
    • Gość: ;( Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: 85.219.136.* 25.07.05, 12:40
      juz nic nie moge zrobic prawda ?;((((((((((((((((((
    • Gość: ;;( Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: 85.219.136.* 25.07.05, 14:57
      ;(
      • Gość: Kate Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: *.leon.com.pl 25.07.05, 15:10
        Jaki próg na polonistyke był?
        • Gość: ajka Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:03
          jaki byl prob na serbsko chorwacka?
          • Gość: ajka Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:03
            *prog :)))
            • Gość: olczina Re: Filologia słowiańska- Wrocław :) IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 26.07.05, 16:27
              a jesli chodzi o polonistyke to punkty naliczali sumując punkty procentowe ze
              wszystkich przedmiotów zdawancyh na maturze (ustne+pisemne), tak? i poziom byl
              nieważny poprostu sumowali,tak? no wlasnie i jaki ten prog?ja to nawet nie wiem
              ile mialam pktów.:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka