Dodaj do ulubionych

------BIOTECHNOLOGIA CZY MATEMATYKA?

01.08.05, 20:28
Co waszym zdaniem jest lepszym kierunkiem biotechnologia na Politechnice
wrocławskiej, czy tez matematyka na Uniwerku Wr?
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: ------BIOTECHNOLOGIA CZY MATEMATYKA? IP: *.zeork.com.pl 01.08.05, 20:40
      Jeśli nie masz zacięcia biologicznego i chemicznego to odradzam biotechnologię!
      To podstawa na tym kierunku!
      • Gość: a Re: ------BIOTECHNOLOGIA CZY MATEMATYKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:44
        Nie zastanawiaj sie ani sekundy!!! Chcesz zostac nauczycielem matematyki bez
        pracy??!! Ja zrezygnowalam z biotechnoligii tylko dlatego ze dostalam sie na
        lekarski, ale to bardzo przyszlosciowy kierunek. Daje wiecej mozliwosci.
    • motylek_86 Re: ------BIOTECHNOLOGIA CZY MATEMATYKA? 01.08.05, 20:51
      Relatywnie "lepszym" jest na pewno biotechnologia ale to wszystko zależy od
      zainteresowań :) Pozdrawiam
      • Gość: HellHax Re: ------BIOTECHNOLOGIA CZY MATEMATYKA? IP: *.visp.energis.pl 01.08.05, 22:27
        gów...prawda idz na to co Cie interesuje...ze wskazaniem na mat z mojej
        strony...nie warto sie pddawac owczemu pedowi..juz i tak duzo tego w tym
        roku...wedlog mnie matema jest zdecydowanie lepsza...przyszłościowy kierunek?
        phi nie sądze zeby biotechnologia dawala lepsze szanse niz matema...
        • Gość: elios Re: ------BIOTECHNOLOGIA CZY MATEMATYKA? IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.05, 06:52
          to sie mylisz xD Ja ide na biotech xD ale grunt to ze o matmie nawet nie myslalem ... bo to nie dla mnie ;-) wiec z mojej strony to biotech ;-). Dobre perspektywy by wyjechac za granice po magisterce ..., a nawet zrobic przyszlosciowy doktorat ... .
          • Gość: C4 Re: ------BIOTECHNOLOGIA CZY MATEMATYKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 07:29
            Wszystko zaelzy od twoich zainteresowań jednak po matematyce tez mozna wyechac
            np do angli i czepać taka kase jako nauczyciel, dlaczego a no dlatego ze maja
            tam chlerny niedobór matematyków. Pozatym jesli sie jest zdolnym to jako
            nauczyciel mozna pracować a dorabiać sobie na boku to nie problem, teraz
            wiekszosc nauczycieli chwyta druga prace pozatym doktora tez mozna zrobic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka