Dodaj do ulubionych

co z forum SGH??

24.08.05, 16:34
Czy ktoś wie, co dzieję się z forum SGH?? Chcę w końcu wybrać wykładowców,
ale forum na którym są najliczniejsze informacje na ten temat nie działa :((
Skąd można jeszcze czerpać informacje na temat wykładowców, jeśli ktoś wie
proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: k8 Re: co z forum SGH?? IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 17:27
      Czy ktoś z Was już wypełnił kartę preferncji? bo połowa tych nazwisk jest mi
      nieznanych, nawet nie są wspomniane w informatorze przygotowanym przez
      Samorząd! Jak wybraliście?
      • Gość: jok Re: co z forum SGH?? IP: 80.51.250.* 25.08.05, 22:41
        to masz dobrze bo dla mnie wszystkie :) i nie mam nikogo znajomego na uczelni... bede polegał tylko na informatorze :)
        • Gość: k8 Re: co z forum SGH?? IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 13:29
          Uważam że powinni nam udostępnić wyniki ankiety dotyczącej wykładowców. Dla
          mnie wypełnianie tej karty to strzelanie. A nawet jeśli kogoś znajomego
          zapytam to może się okazac że ja zupełnie inaczej odbieram tego profesora.
          • agul86 Re: co z forum SGH?? 27.08.05, 00:37
            ja juz wypelnilam karte, mam plan N :) i mam zaufane zrodlo informacji na temat wykladowcow tego planu. (co do P to na pewno trzeba wybrac dorosiewicza z matmy). jesli ktos zainteresowany to podajcie maila a ja wam wysle pliczek :)
            • Gość: anka Re: co z forum SGH?? IP: *.devs.futuro.pl 27.08.05, 21:35
              no ja mam plan N :) jak możesz to wyslij mi info o tych wykładowcach moj mail
              anka788@buziaczek.pl bede bardzo wdzieczna :)))
              • agul86 Re: co z forum SGH?? 27.08.05, 21:41
                a juz myslalam ze wszyscy uniosa sie duma i nikt nie skorzysta z bezinteresownej pomocy. :) bezinteresownosc- towar niszowy
                • Gość: anka Re: co z forum SGH?? IP: *.devs.futuro.pl 27.08.05, 21:43
                  hehe ja jak dają to korzystam:) zreszt jakos ta karte preferencji wypelnic
                  trzeba, a jak sie nie ma znajomych na SGH to pojawia sie problem...
                  • agul86 Re: co z forum SGH?? 27.08.05, 21:49
                    maila juz wyslalam. ja zaufalam koledze. nie sa to to wprawdzie sami lajtowcy u ktorych sie nic nie robi, ale chyba przeciez nie po to sie idzie na studia..
                    • Gość: anka Re: co z forum SGH?? IP: *.devs.futuro.pl 27.08.05, 21:53
                      no tu masz racje, choc ja zamiarzam dostosowac poziom trudnosci do tego jak
                      dany przedmiot lubie, ile z niego umiem i czy ciezko mi sie go uczy. Dlatego z
                      filozofii i historii biore wykladowcow najbardziej lightowych :)
                • Gość: anka Re: co z forum SGH?? IP: *.devs.futuro.pl 27.08.05, 21:50
                  ta ocena i trudność to z jakiś sondaży?? trudność też jest w skali od 1-5 (1 -
                  najłatwiej, 5- najtrudniej)?? w każdym razie jestem bardzo wdzięczna za pomoc
                  Mam nadzieje że na esgiehu bedzie wiecej takich bezinteresownych osob jak Ty :))
                  • agul86 Re: co z forum SGH?? 27.08.05, 21:53
                    to sa oceny wystawione przez studentow sgh. jest mozliwosc oceniania wykladowcow. tak jak mowisz: 1- najlatwiej, 5- najtrudniej
                    • ewka226 Re: co z forum SGH?? 28.08.05, 19:21
                      Hej!!!jakbyś mogła prześlij mi ten plik o wykładowcach.Mam plan P i nie wiem
                      kogo wybrać.Mój mail to ewas0000@poczta.onet.pl.Będe bardzo wdzięczna.
              • Gość: sqwka@o2.pl Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:10
                Moglabys mi wyslac na mejla cos o planie P
                Dzieki
                SQWKA@o2.pl
            • Gość: k8 Re: co z forum SGH?? IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 22:48
              Mój email k.8@poczta.fm
    • Gość: gosia Re: co z forum SGH?? IP: *.chello.pl 28.08.05, 22:46
      i ja też poproszę:) mam plan P
      april86@poczta.onet.pl
      • Gość: patkad Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:35
        ja również proszę o pomoc w wyborze:)
        mój email patkad@wp.pl
        • Gość: patkad Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:28
          sorrki błąd w emailu:) patka.d@wp.pl
          • Gość: a Re: co z forum SGH?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 22:19
            i ja : yadhira@autograf.pl
            • Gość: aa Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:20
              Ja też proszę o pomoc. mam plan N. Byłbym bardzo wdzieczny :) ragazzo1@o2.pl
              • Gość: jimi Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:50
                Przylaczam sie do prosby: tomek2000(at)o2.pl plan P
                • Gość: patuskad Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:46
                  i ja proszę:) plan P patuskad@buziaczek.pl
    • Gość: iza Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:20
      ja takze mam plan P... jesli tylko mozesz to i ja prosze o te informacje... moj
      mail: lasicajam@poczta.onet.pl z gory dziekuje!
      • Gość: fsgfg Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:26
        ja też poproszę :) matti13@o2.pl Z góry wielkie dzięki
        • agul86 Re: co z forum SGH?? 31.08.05, 19:02
          mam info tylko dla planu N, ale wysle i tak wszystkim, moze sie do czegos przyda...
          • agul86 Re: co z forum SGH?? 31.08.05, 23:11
            wyslalam wszystkim, mam nadzieje ze zadowoleni :) bo agulek taki milutki :) hehe cos zarciki sie mnie trzymaja :))))))))))))) aaa jeden mail tylko nie poszedl, chyba do patuskad. dostaje zwrotnego ze wystapil blad :>

hhehe ludzie cieszycie sie ze to juz za nieco ponad 3 tygodnie???
            • Gość: smart Re: co z forum SGH?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:18
              ja też poproszę. Mam plan N i wciąż wątpliwości
              msepiolo@w.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka