brzoskwinka2022 Re: Testy maturalne - polecam ! 09.03.07, 20:32 hej podobno znasz testy maturalne??Mogę wiedzieć co będzie na polaku, angolu ,geografii?Z góry dziękuję.www.ewa.rogo7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matiz881 Re: Testy maturalne - polecam ! 03.05.07, 12:08 hallo, jak mozna to poprosze o wyslanie tematow z Polskiego, Geografi, Rosyjskiego, z gory dziekuje ;] pozdrawiam... matiz_88@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matiz881 Re: Testy maturalne - polecam ! 03.05.07, 12:08 hallo, jak mozna to poprosze o wyslanie tematow z Polskiego, Geografi, Rosyjskiego, z gory dziekuje ;] pozdrawiam.. matiz_88@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
private_emotions Re: Testy maturalne - polecam ! 17.03.07, 01:15 hej! interesuje mnie j. polski, niemiecki, wos i historia.. jakbyś cos wiedziala to BŁAGAM :( Cię o pomoc. dzieki z góry :) moj e-mail private_emotions@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
reni.fruzia2 Re: Testy maturalne - polecam ! 25.04.07, 16:19 Hej. bardzo bym prosiła o testy z polskiego, angola i geografii. Z góry dzięki. reni.fruzia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal27wawa1 Re: Testy maturalne - polecam ! 26.04.07, 10:07 maturaa2006 napisał: > Posiadam testy maturalne, pytania , przecieki , sprawdzone w 90 %... jesli > ktos jest zainteresowany piszcie...jaki przedmiot i emaila > > testy ze wszystkich przedmiotów A ja posiadam zdolność skutecznego zapamiętywania – czyli mnemotechniki, sposoby na wyznaczanie celów i efektywną organizację czasu, oraz techniki radzenia sobie ze stresem. Zapraszam ---> www.globaltc.eu/_svd,pl/195,123/ Global Training Centre Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
karla_ol Re: Testy maturalne - polecam ! 03.05.07, 02:08 Błagam o tematy na polski błagam!!! karolina.brogowska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mattic Re: Testy maturalne - polecam ! 30.04.07, 11:54 jestem zainteresowany polskim,biologia angielskim i gegra mattic@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monix.lumix Re: Testy maturalne - polecam ! 03.05.07, 18:22 jestem zinteresowana testami z polskiego postawa, angielskiego podstawa, i gegra rozszerzenie. dzieki. adres monix.lumix@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal27wawa1 Re: Testy maturalne - polecam ! 12.06.07, 10:25 Nie dawać, uczyć -------------------------------------------------------------------------------- Global Training Centre www.globaltc.eu Odpowiedz Link Zgłoś